Mangayı Tebrik Ediyorum...

o kadar puansız ülkeye bakarsak manga 1. yani kaç tane ülke puan bile vermedi bize

tebrikler

malum ,hadisenin canlı performansı tamm bi hadise olmuştu:) o fiyaskodan sonra manganın

performansını cookk güzel buldum şahsen :))

hadiseye 1.olacak gözüyle bakılıyodu 4.oldu, manga'ya ilk 5 e zor girer deniliyodu 2. oldu . buda şarkıyı

beğenmeyenlere güzel bi cevap oldu:))

Almanyanın hakkı olduğunu sanmıorm daha kız konuşmayı bilmiyordu. Kaldı ki sesi de hiç güzel değildi 1. lik hakkımızdı ama yine komşu ilişkileri göz önünde bulunduruldu buna da şükür ki hiç vermeyen ülkeler bile bu sefer bir kaç puan verdiler ve 2. olduk. Tebrik ediyorum mükemmellerdi.

Türkiye'nin puan verdiği ülkeler;

12 - azerbaycan
10 - almanya
8 - bosna-hersek
7 - arnavutluk
6 - ermenistan
5 - gürcistan
4 - rusya
3 - yunanistan
2 - romanya
1 - ukrayna

Final sonuçları:

1- almanya – 246
2- türkiye – 170
3- romanya – 162
4- danimarka - 149
5- azerbaycan – 145
6- belçika - 143
7- ermenistan - 141
8- yunanistan - 140
9- gürcistan - 136
10- ukrayna - 108
11- rusya - 90
12- fransa - 82
13- sırbistan – 72
14- israil – 71
15- ispanya - 68
16- arnavutluk – 62
17- bosna hersek – 51
18- portekiz – 43
19- izlanda – 41
20- norveç - 35
21- kıbrıs – 27
22- moldova – 27
23- irlanda – 25
24- belarus – 18
25- ingiltere - 10

Hadiseye yapılan pohpohlama, reklam, medya desteği vs. mangaya yapılsaydı birinci olabilirdik gerçekten.:delphin:

Ya da alman televizyonu o alman kız yerine başka birini seçseydi ikinci birinciliğimizi alacaktık. Geçen sene yılboyunca herkes hadiseyle yatıp kalkmıştı. bu sene öyle bişey olmadı.:delphin:

Noldu Hadise sevgisi hani nerde şimdi hadise hayranlığı pehhh :delphin:

Hadise bile o haliyle 4.olmuştu ya ona şaşmıştım...

cok dogru soyledin mavisim
birde o dansoz kiyafeti yokmuydu
resmen rezaletti
:dilcikar:

isin icinde politika olmasina ragmen cok basarili bi sonuc aldik..manga ayricaligi :hooray:

Hadise sanirsam yurtdisinda türkiyeyi temsil ettimi bi sekilde hadiseler yaratiyo..eurovision da shok gecirmistim ve son olarakda istiklal marsimizi hadiseyle yorumlamisti

O hadiseyi oldum olası sevmem zaten ...Bana itici geliyor.

Bazıları ölüp bitiyor ay ne kadar güzel diye ama güzelliği sadece bacak göbek açmaktan ibaret gören birini güzel görmem imkansız.

Ses de yok zaten...Onu nasıl gönderdiler o yarışmaya şaşırmıştım.

Manga alnının akıyla çıktı helal olsun turkbayragi

MANGA superdı gercekteennnn hakkı bırıncılıktı kesınlıklee ama olmadıı ıkıncı oldukkkkk ılk uce gıremez dıyenlere kapak olsunnnn :))

simdi birsey yazicam ama,,, dogru söyleyeni dokuz köyden kovarlar demisler.
napim kovarlarsa kovsunlar
söyliycem iste:))

ya arkadaslar yurtdisindaki türkler olmasa eger, Manga kacinci olurdu sizce???

kendimiz söyleyip, kendimizi oyluyoz... turkbayragi..

vatan askimizdan sevgimizden cikiyo buradan oylar Manganin sarkisi iyi oldugu icin degil.

ama genede kutluyorum..

ama öncekilerden Sertap Erener cok iyiydi..sahnesi sarkisi dansi herseyi cok güzeldi ama Manga yi hic begenmedim yav:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
Back