Aynen çok büyük beğenmedik.Yani kıskandığımızdan söylemiyoruz yanlış anlaşılmasındeprem oldu sanki, hala sallanıyorum
Aynen, kocaman köfte mi olur
Yemesi zor olur, begenmedim
Sen fasülyeydin dimi![]()

Henüz fasulye değil

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen çok büyük beğenmedik.Yani kıskandığımızdan söylemiyoruz yanlış anlaşılmasındeprem oldu sanki, hala sallanıyorum
Aynen, kocaman köfte mi olur
Yemesi zor olur, begenmedim
Senin tarifi verebilirmiyimAllahim ya alevde yakmis inanmiyorumben bu kofteyi biliyodum videolarda izleyip dibim dusuyordu ama hic aklima gelmezdi valla
ay neyse ben tarifimi yapmakla ugrasmiyim zaten yorgunum bosu bosuna katilmanin anlami yok
![]()
benim de parmağımdan geçti terbiyesiz şiş kınıyorum onuTebrik ederizHer çiziği yüreğimizin taaaaa derinliklerinden hissettik
![]()
nayn bebeğim kanlı canlı yarışmacıyım
Hatta ben yapayım korkup kaçan bir arkadaştan aldım derimHayir tabiki![]()
Geçmiş olsun canımbenim de parmağımdan geçti terbiyesiz şiş kınıyorum onu![]()
aaa ben sıradan insanlar gibi öyle alevsiz löfte yememAllahim ya alevde yakmis inanmiyorumben bu kofteyi biliyodum videolarda izleyip dibim dusuyordu ama hic aklima gelmezdi valla
ay neyse ben tarifimi yapmakla ugrasmiyim zaten yorgunum bosu bosuna katilmanin anlami yok
![]()
Ateşi nasıl yakmış yaa.. birde utanmaz arkasına siyah perde koymuş..Geçmiş olsun canım
Bu ateşim patenti sende mi bundan sonra hepimiz bu kategoride kullanabilirmiyiz![]()
beni başka kimse kabul etmez kıymayınYürü git surdan yaa![]()
İşte sizde yapın tek kalmasınAteşi nasıl yakmış yaa.. birde utanmaz arkasına siyah perde koymuş..
küfteEllerine sağlık ama bu neeeee![]()
Ya ben yapmadan duramam yarina yemegim yok zaten yemek yapacam gene onu yaparim yedirmem kimseye o yemegiHatta ben yapayım korkup kaçan bir arkadaştan aldım derim![]()
Yok kız evi mevi yakarım töbeeİşte sizde yapın tek kalmasın![]()
Ateş seni çağırıyor kossbeni başka kimse kabul etmez kıymayın![]()
Ama gitmek istiyor gibisinbeni başka kimse kabul etmez kıymayın![]()