ayyy yalniz kaldi sorii bonussadeceBonus mu kaldı şimdi ?
Habersiz tek başına okudun demekayyy yalniz kaldi sorii bonus
Sağolasın canım bütün hastalara inşallah şifa versin rabbimRabbim şifasını versin inşallah
Evet canım,tamam ekliyorum.Rabbim şifa versinNegocum yalnış hatırlamıyosam istediğiniz bi dua varsa söyleyin demiştin. Eğer yalnış hatırlamıyosam. Babam kanser hastası. O ve diğer bütün hastalara şifa olarakta ekleyebilirmiyiz bağışlarken
Ağzına sağlık,Allah kabul etsinsayfayi bulamamistim negom okudum cüzümü benide tikle
Diline dolamıştıııı,uğraşıyorduuusadeceBonus mu kaldı şimdi ?
Geçen ay en son ben kalmıştım. Çok içime oturmuştuDiline dolamıştıııı,uğraşıyorduuu
he ondaaaanGeçen ay en son ben kalmıştım. Çok içime oturmuştu
Amin teşekkür ederimmEvet canım,tamam ekliyorum.Rabbim şifa versin
Ağzına sağlık,Allah kabul etsin
Sayfanın solunda üstte üç çizgi var ya aly alta,orada mesaj yazdığım konulardan bulabilirsin mesaj yazdığın sayfaları,hem de en son nerde kaldıysan o sayfa açılıyor
Yardım edelim istiyorsaDiline dolamıştıııı,uğraşıyorduuu
Negocum yalnış hatırlamıyosam istediğiniz bi dua varsa söyleyin demiştin. Eğer yalnış hatırlamıyosam. Babam kanser hastası. O ve diğer bütün hastalara şifa olarakta ekleyebilirmiyiz bağışlarken
8 mayıs Kadir Gecesine kadar okunacak hatim listemiz.
Not:Tilavet secdelerini yapmayı unutmayalım
1.Nego
2.merve
3. @Ada-anne
4.Cookiie
5.Cookiie
6. R rana20
7. R rana20
8.burcusami
9.Ataayemi zeynepyu
10.kevsersoylu
11.RedGirl
12.SoLeiL12
13.SoLeiL12
14.Aktif Lora
15.E c e
16.E c e
17.Saricivcivcikcik
18.kavs-i kuzah
19.Bonus
20.Cute2019
21. C Calcifer
22.memurhanim
23.Merayyy
24.HALLEYS
25.HALLEYS
26.Birtekefem
27.deynepnaz
28.Kukrim
29.LaRisaCca
30.Jawlensky
Ağzına sağlık,Allah kabul etsin
Okurum tabii ki, çok çok geçmiş olsun, Allah şifa versin.Kızlar annem hastanede yatıyor şuan zorlu bir ameliyat geçirdi sıkıntıları devam ediyor dua etmekten başka elimizden birşey gelmiyor..Annem için içinizden gelen duayı okurmusunuz şifa bulması için?Allah razı olsun şimdiden
Allah acil şifalar versin inşallahKızlar annem hastanede yatıyor şuan zorlu bir ameliyat geçirdi sıkıntıları devam ediyor dua etmekten başka elimizden birşey gelmiyor..Annem için içinizden gelen duayı okurmusunuz şifa bulması için?Allah razı olsun şimdiden
Allah şifa versinKızlar annem hastanede yatıyor şuan zorlu bir ameliyat geçirdi sıkıntıları devam ediyor dua etmekten başka elimizden birşey gelmiyor..Annem için içinizden gelen duayı okurmusunuz şifa bulması için?Allah razı olsun şimdiden
Okudum rabbim kabul etsin inşallah8 mayıs Kadir Gecesine kadar okunacak hatim listemiz.
Not:Tilavet secdelerini yapmayı unutmayalım
1.Nego
2.merve
3. @Ada-anne
4.Cookiie
5.Cookiie
6. R rana20
7. R rana20
8.burcusami
9.Ataayemi zeynepyu
10.kevsersoylu
11.RedGirl