• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Manevi Yolculuk

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nego
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar annem hastanede yatıyor şuan zorlu bir ameliyat geçirdi sıkıntıları devam ediyor dua etmekten başka elimizden birşey gelmiyor..Annem için içinizden gelen duayı okurmusunuz şifa bulması için?Allah razı olsun şimdiden
Nasıl oldu annen?

Rabbim herkesin dualarını kabul etsin. Bu hıdırellez sabahında, kalbinizden geçen ne varsa Rabbimin hakkınızda hayırlı eyleyip nasip etmesini dilerim. Ölmüşlerinize rahmet sağlarınıza sağlıklı mutlu ömürler olsun 💕
Nego Nego böyle bir paylaşıma vesile olduğun için ayrıca sana da teşekkür ederim 🥰

Rabbim herkesin dualarını kabul etsin. Bu hıdırellez sabahında, kalbinizden geçen ne varsa Rabbimin hakkınızda hayırlı eyleyip nasip etmesini dilerim. Ölmüşlerinize rahmet sağlarınıza sağlıklı mutlu ömürler olsun 💕
Nego Nego böyle bir paylaşıma vesile olduğun için ayrıca sana da teşekkür ederim 🥰
Ben teşekkür ederim ortak oldudunuz😊

Amin 🤲
Sen de vesile oldun😍1 cüz okuyup hatim sevabı alıyoruz karlı iş :KK53:

Mayıs ayı yeni Hatim listemiz.Katılmak isteyenler istediği cüzü yazabilir 😊

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.