Evet ihlas felak nas bitiyor ya ondan sonraEn son sayfalarda mi
Tamam okurum inşallah yarin bagislarim sonra. Ben yarin kadir gecesi oldugunu bilmiyodum persembe saniyodum bugun tesadüfen öğrendimEvet ihlas felak nas bitiyor ya ondan sonra
Hatim namazını bilmiyorum canım secdeler kolay yapılıyor.Bonus bana yardim et, hatim namazı nasil kılacağım. Tilavet secdesi yazıyor internette kafam karıştı
Namaz degilde sadece secde var oyleyse. Yarın yine de babamla ananeme de soracagim. Secde den bahseden olmadi okundugu anda yapılacağını.. bilmediğim ne çok şey var, şükürler olsun öğreniyorum. Allah hatalarimi affetsinHatim namazını bilmiyorum canım secdeler kolay yapılıyor.
Secdeler 9.cüzde başlıyor Kuranın sonuna kadar 14 farklı ayette geçiyor.
Ayetlerin olduğu sayfalarda ayetin hizasında secde yazan şekiller var onlardan anlıyoruz.
Okunduğu anda yapmak en doğrusu aslında ama böyle topluda yapılıyor.
Video ekliyorum bunun gibi yapıcaksın. Namazdaki secdeye gider gibi oturmadan tek secde yapıp kalkıyoruz.
Amenerrasulüde geçen bir yeri okuyup bitiriyoruz.
Namaz degilde sadece secde var oyleyse. Yarın yine de babamla ananeme de soracagim. Secde den bahseden olmadi okundugu anda yapılacağını.. bilmediğim ne çok şey var, şükürler olsun öğreniyorum. Allah hatalarimi affetsin
Kuran da son sayfada sure isim numaralarina kadar olan bütün arapça yazilari okudum şimdi tamamladim
Aminnnn inşallahHayırlı sabahlar ❤
Eki Görüntüle 3056390
Nego
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Efser
JES
UcanSupurge
golgefeslegeni
Levaiz
Limonsuzzcay
C Capanin Gururu Teyom
Teneffus Zili
i p e k
Migrenben
Anka
C Calcifer
Aspasiaa
K Kitapkontesi
Kukrim
Jenna16
Chocolita
R rana20
SUHAN
Aijoo
sweetgirlcandy
Tiniminimavihanim
X xnobodyx
Meybuz
Sadelikherseydir
Cookiie
Leyl-i-fer
C Cittaslow
@eunja
LesaM
hande_buse
_ASTRAL_
Lna16
A Arrietty_
My_Moonlight06
Magnifiaque
Morrmeneksee
Canımm Bonuscum gönlümdeki duamı az çok bilirsinEtikette olan olmayan bütün herkes için dua listesi yapmak istiyorum.
Gönlünüzden geçen dileğiniz varsa yazmak isterseniz yazın dua ederken okuyup edicem inşallah.
Yazılmasa da sorun değil sadece isimlerinizle edicem inşallah.
Örnek " Nego Nun gönlündeki bütün dileklerini dualarını kabul eyle istediklerini nasip eyle" şeklinde
Eki Görüntüle 3056394
Nego
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Efser
JES
UcanSupurge
golgefeslegeni
Levaiz
Limonsuzzcay
C Capanin Gururu Teyom
Teneffus Zili
i p e k
Migrenben
Anka
C Calcifer
Aspasiaa
K Kitapkontesi
Kukrim
Jenna16
Chocolita
R rana20
SUHAN
Aijoo
sweetgirlcandy
Tiniminimavihanim
X xnobodyx
Meybuz
Sadelikherseydir
Cookiie
Leyl-i-fer
C Cittaslow
@eunja
LesaM
hande_buse
_ASTRAL_
Lna16
A Arrietty_
My_Moonlight06
Magnifiaque
Morrmeneksee
Helal olsun ne demek çok keyif aldım ben ❤bonus Cansin tum Ay bizi bilgilendirdin hakkini helal et
Kadir geceniz mubarek olsun rabbim gonlunuzdekileri en hayirlisiyla nasip etsin mutlaka
İlk mesajda günlük okumalar var canım ihlas dışında hepsini okuyabilirsin.Bonus
Durumundan dolayı abdestsiz çekebilecem zikir varmi? Bugün icin sayisini fln yazarmisin canım şimdiden Allah razı olsun
Rabbim işlerinizi kolaylaştırsın zorlaştırmasın canım Allahım güç kuvvet versinBonus
Banada dua edermisinizlohusalik depresyonu yaşıyorum galiba bebeklerime tek bakıyorum hiç biseye yetemiyorum
Sağlık sıhhat içinde bebeklerimi buyutebileyim pembe lotusunda dualarini kabul et Allahim derseniz çok sevinirim
Allah hepinizden razı olsun rabbim herkesin dualarini kabul etsin
Bonus
Banada dua edermisinizlohusalik depresyonu yaşıyorum galiba bebeklerime tek bakıyorum hiç biseye yetemiyorum
Sağlık sıhhat içinde bebeklerimi buyutebileyim pembe lotusunda dualarini kabul et Allahim derseniz çok sevinirim
Allah hepinizden razı olsun rabbim herkesin dualarini kabul etsin
Eşim kaldı 4gun kadar annem babamin ameliyat ve hastane işleri için cok izin aldığı için bana izin alamadi haftasonlari geliyorHepimiz geçtik o günlerden canım senin birde ikiz bebek sakın yetişmeye çalışma yetişilmez bu zamanda bu çok normal yetemiyorum diye üzme kendini hiç.
Kimse kalmadı mı yanında?