- 15 Mayıs 2022
- 192
- 242
- 30
Beni de ekler misin canım ben çok oruç borcum bar hedef 15 olsun pazartesi başlayacağım inşallahMerhaba Kadınlar Kulübünün güzel hanımları
Üç aylar Ramazan kadar aktif olmasa da topiğimizi devam ettiriyoruz inşallah.
Günlük ibadetlerimiz, okumalarımız, önemli günleri geceleri paylaşıyoruz motive oluyoruz. Bilmediklerimizi öğreniyoruz birbirimizden
ORUÇ BORÇLARI TABLOSU
İsim Tutulan Kalan Hedef Bonus 3 17 20 penyez83 1 14 15 @Hayalkuran . . 10 KurkmantoluS 1 24 25 sweetgirlcandy 1 9 10 Gonulmeyvesi . . . @i p e k . . 11 @Chocolita . . 10 @papatyamm . . 15 @Efser . . 10
Tamamdır hemen ekliyorum Allah kolaylık versin hepimizeBeni de ekler misin canım ben çok oruç borcum bar hedef 15 olsun pazartesi başlayacağım inşallah
Teşekkür ederim aminn hepimizeTamamdır hemen ekliyorum Allah kolaylık versin hepimize
Onun dışında yaptığımız ibadetleri paylaşıyoruz burda siz de yazabilirsinizTeşekkür ederim aminn hepimize
Tamam inşallahhOnun dışında yaptığımız ibadetleri paylaşıyoruz burda siz de yazabilirsiniz
Evet her gün biraz biraz birşeyler yapsam bile daha iyi hissedeceğim inşallah. Şuan regl yakın bittikten sonra niyete girerim inşallah..Büşracım hoş geldinetiket bekleme ne zaman istersen yaz bize çok iyi geliyor burası o yüzden Ramazandan sonra adını değişip devam edelim dedik sana da iyi gelir inşallah
İnançlı birisi maneviyatının yerine hiç bir şeyi koyamıyor.
Boşa giden vakitlerimiz telaşlarımız çok sevdiğimiz şeyler olsa bile iç huzuru veremiyor.
Oruç için pazartesi perşembe tutulabilir ama kim ne zaman müsait olur tutarsa farketmez. İlk mesaja tablo ekledim bugün tuttum diye yazanı dişüyorum ordan.
Yılbaşında üç aylar girecek o güne kadar hedef koyduk 10-20 kaç gün istersek motive olmak için. Sen de düşün yaz ekleyeyim inş
Selamun aleyküm ne güzel bir topik burasıMerhaba Kadınlar Kulübünün güzel hanımları
Günlük ibadetlerimiz, okumalarımız, önemli günleri geceleri paylaşıyoruz motive oluyoruz. Bilmediklerimizi öğreniyoruz birbirimizden
ORUÇ BORÇLARI TABLOSU
İsim Tutulan Kalan Hedef Bonus 3 17 20 penyez83 1 14 15 @Hayalkuran . . 10 KurkmantoluS 1 24 25 sweetgirlcandy 1 9 10 Gonulmeyvesi . . . @i p e k . . 11 @Chocolita . . 10 @papatyamm . . 15 @Efser . . 10 O Ortmenhanim94 . . 15
Selamun aleyküm ne güzel bir topik burasıben de dahil olabilir miyim acaba çoookk borcum var ama öncelikle 30 diyelim bittikçe tekrar başlarım inşallah şu an reglim, bitince başlarım yazarım buraya
Rabbim kolaylıkla hakkıyla rızasını kazanarak borçlarımızı bitirmeyi ibadetlerimizi yapmayı nasip etsin amiiiinnn
Hoş buldumAleyküm selamhoş geldin
Ekledim ilk mesaja tuttum diye yazdıkça eksilticem inşallah.
Allah kabul etsin, bir şey sormak istiyorum20 Ekim
70 ya Allah ya Rahman ya Rahim ya Kaviyy ya Kadir
70 ya bediussemavati vel erdi ya zel celali vel ikram
100 la ilahe illallahul melikül hakkul mübin
1.000 Estağfurullah (18.gün)
Rahman süresi okudum
Vakıa süresi okudum
Yasin-i şerif okudum
Mülk süresi okudum
500 salavat
129 ya latif
55 ya mucib
100 Allahümme ya evvelü
100 subhanallahi ve bi hamdihi subhanallahil azim
Vakit namazlarımı kıldım çok şükür
Allah yaptığımız ibadetleri kabul etsin inşallah
Amin inşallahAllah kabul etsin, bir şey sormak istiyorum
21 gün Estağfirullah zikretmenin fazileti nedir acaba
Evet alışkanlık için 21 gün hatta tam oturması için 40 gün deniyor. Dinen farklı bir hikmeti vardır belki diye düşündüm , teşekkür ederimAmin inşallah
21 gün bir şeyi alışkanlık haline getirebilmemiz için süreyi ifade ediyor yani birşeyde alışkanlık kazanmak istiyorsanız o şeyi 21 gün boyunca aksatmadan yapın bende öyle biliyorum ilk defa deniyorum
Merhaba Kadınlar Kulübünün güzel hanımları
ORUÇ BORÇLARI TABLOSU
İsim Tutulan Kalan Hedef Bonus 3 17 20 penyez83 1 14 15 @Hayalkuran . . 10 KurkmantoluS 1 24 25 sweetgirlcandy 1 9 10 Gonulmeyvesi . . . @i p e k . . 11 @Chocolita . . 10 @papatyamm . . 15 @Efser . . 10 O Ortmenhanim94 . . 15 dolar milyoneri . . 30
CanımBonus Allah senden razı olsun ne güzel bir liste olmuş benim 11 gün borcum vardı 3 gün tutmuştum kalan 8 günüm var
Bu ara tutamadım dünde hastalandım bitince devam edicem inşallah
Maşallah Allah kabul etsin
Bende beklemedeyim merkez