- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.578
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 yazıyor yavruşBonus ısrarla 15 yazman peki neyse büyüğümsün ne dersen o
Düzelttim canım sen dedikten sonraBonus ısrarla 15 yazman peki neyse büyüğümsün ne dersen o
Aldım kabul ettim şifa olsun cümlemizeSahurcular tostlarınız benden
Tost yedim bende kalkamam diye yatmadan hallettim o işiSahurcular tostlarınız benden
Super fikir ben de bitiririm oruç borcumu inşallah. Özel günüm bitsin ben de başlayayım.Hayırlı olsun kolaylıkla tutup tamamlayalım inşallah
İlk mesaja ekliyorum orda duracak.
Tutacakları eklerim yine.
ORUÇ BORÇLARI TABLOSU
İsim Tutulan Kalan Hedef Bonus 1 19 20 penyez83 . . 15 Hayalkuran . . 15 K KurkmantoluS . . .
penyez83
@Tiniminimavihanim
@Chocolita
@Efser
@Aktif Lora
@golgefeslegeni
@Gonulmeyvesi
MssPARE
@papatyamm
sweetgirlcandy
@aysen-
Hayalkuran
@Pinhan
@Nane Limon Kabugu
@Lna16
i p e k
K KurkmantoluS
@Lidlaylim
Yazıyorum hemenSuper fikir ben de bitiririm oruç borcumu inşallah. Özel günüm bitsin ben de başlayayım.
Bana da borç olarak 11 gün yazar mısın bonusum?
Ahahaha evet 18.15 efenimsweetgirlcandy senin yine iftarın bizden önce dimi bi an hissi geldi
18.33 İstanbul çok da yok aslında arası ama gözümüz korktu bi kereAhahaha evet 18.15 efenim
Aaa evet niye o kadar az ay ramazanda ben yiyip sofrayı toplarken ora okunuyordu. 15 dk mi yiyormuşum ben18.33 İstanbul çok da yok aslında arası ama gözümüz korktu bi kere
Aaa evet niye o kadar az ay ramazanda ben yiyip sofrayı toplarken ora okunuyordu. 15 dk mi yiyormuşum ben
sweetgirlcandy senin yine iftarın bizden önce dimi bi an hissi geldi
Ahahaha evet 18.15 efenim
18.30 diyor Kocaeli18.33 İstanbul çok da yok aslında arası ama gözümüz korktu bi kere