Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel olur bonusBorç tutmak isteyenlere ufak bir tablo yapayım diyorum ne dersiniz?
Mesela 20-30 gün tutma hefedi var tuttukça çarpı atarız ilk sayfaya sabitlerim.
Yarın pazartesi gece niyet ederiz diye hatırlatayım dedim.
Borcu olmayan sünnet için tutanları da yazarım
penyez83
Tiniminimavihanim
Chocolita
Efser
Aktif Lora
golgefeslegeni
Gonulmeyvesi
MssPARE
papatyamm
sweetgirlcandy
aysen-
Hayalkuran
Pinhan
Nane Limon Kabugu
Lna16
i p e k
K KurkmantoluS
Lidlaylim
Güzel olur bonus
Çok güzel olur bonusum ben kendime tablo yapmıştım. Borçlarımı azaltmaya çalışıyorum. Hep birlikte yapmamız daha teşvik edici olur.Borç tutmak isteyenlere ufak bir tablo yapayım diyorum ne dersiniz?
Mesela 20-30 gün tutma hefedi var tuttukça çarpı atarız ilk sayfaya sabitlerim.
Yarın pazartesi gece niyet ederiz diye hatırlatayım dedim.
Borcu olmayan sünnet için tutanları da yazarım
penyez83
Tiniminimavihanim
Chocolita
Efser
Aktif Lora
golgefeslegeni
Gonulmeyvesi
MssPARE
papatyamm
sweetgirlcandy
aysen-
Hayalkuran
Pinhan
Nane Limon Kabugu
Lna16
i p e k
K KurkmantoluS
Lidlaylim
Hedef yap yılbaşına inşallah zaten yılbaşında üç aylar girecek tazeleriz hedefimiziÇok güzel olur bonusum ben kendime tablo yapmıştım. Borçlarımı azaltmaya çalışıyorum. Hep birlikte yapmamız daha teşvik edici olur.
Şimdilik hedefimi 15 yapayımHedef yap yılbaşına inşallah zaten yılbaşında üç aylar girecek tazeleriz hedefimizi
Ürkek ceylanımŞimdilik hedefimi 15 yapayım
Ya bi cesaret edemedim çalışınca. Yazdığım hedefi de yapamazsam üzülürüm. Ama niyetim, hedefimi yükseltmek İnşaAllahÜrkek ceylanım
Ya bi cesaret edemedim çalışınca. Yazdığım hedefi de yapamazsam üzülürüm. Ama niyetim, hedefimi yükseltmek İnşaAllah
Aynen. aslında hedefi fazla tutmak iyi, yerine yetirmek için gayret fazlaca olur.Takılıyorum ya ne yapsak kardır
MEsela bazı günler sırf sahura kalkamadığım için boş geçti öyle olmasın diye yorgunsam yatmadan niyet edicemAynen. aslında hedefi fazla tutmak iyi, yerine yetirmek için gayret fazlaca olur.
Başlayalım hayırlısıyla hedefi yükseltiriz
ORUÇ BORÇLARI TABLOSU |
İsim | Tutulan | Kalan | Hedef |
Bonus | 1 | 19 | 20 |
penyez83 | . | . | 15 |
Hayalkuran | . | . | 15 |
K KurkmantoluS | . | . | . |