- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Selam aleykümBonus 'um tesbih ve zikirler paylaşırsan benide etiket yaparmısın oruç tutamasamda onlardan geri kalmak istemem
Günaydın
Rabbimiz bir üç aylar daha nasip etti ömrümüze
Üç aylar hazırlığımızı, yapmak istediklerimizi, yapacaklarımızı yazıp paylaşacağız birbirimizden örnek alacağız bilmediklerimizi öğreneceğiz inşallah.
Ben böyle yapacağım sizleri de beklerim
Eki Görüntüle 3367061
penyez83
Tiniminimavihanim
Aktif Lora
Chocolita
@MssPARE
@Efser
Gonulmeyvesi
@PiXiEE
Allah razı olsun canım çok teşekkürler hergün ne yaptığımızımı yazıcaz ?papatyamm Sana da etiket yapacaktım unutmuşum
Aynen üç aylara özel ne yapıyorsak günlük gibiAllah razı olsun canım çok teşekkürler hergün ne yaptığımızımı yazıcaz ?
Salavatı kübra kitabı benim de var çıkarayım onu Allah kabul etsinEsmaul hüsna okudum
Salevati kubra okudum
Silsile-i Şerif okudum
Recebi şerife mahsus bir kitap vardı ondan 12 syf okudum
Günlük yazdım
Amin hepimizinkiniSalavatı kübra kitabı benim de var çıkarayım onu Allah kabul etsin
İyi geceler hanımlar, bende bugün ya Fettah, ya latif, ya rezzak, ya basit ve ya vehhab esmalarını çektim. İnşallah her gün çekmeyi hedefliyorum
Çok teşekkür ederim cümlemizin inşallah. Böyle sizlerle paylaşım yapmak sizlerin yaptıklarını görmek de hem fikir veriyor hem şevklendiriyor. Vesile olanlardan Allah razı olsunİyi gecelerAllah kabul etsin daim etsin inşallah