Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tevhid çekmeye devam etmek istiyorum inşallah. Yasin okumak istiyorum yapabildiğimce. Esma ül Hüsna çekebilirimHedefleriniz varsa yazabilirsiniz.
Ben de yazıcam inş ince bir defter aldım bunun için
Efendim
Haber vermiş olayım ne zaman istersen gelirsinEfendim
Allah razı olsun Bonuscum, elimden geldiğince takip etmeye çalışırım
Çok güzelÇocuğu olanlar mutlaka haber verelim anlatalım.
Biz sevinçli olalım ki onlara da yansısın.
Kapı duvar süslemek isteyenlere basit fikir olsun.
Günaydın
Rabbimiz bir üç aylar daha nasip etti ömrümüze
Üç aylar hazırlığımızı, yapmak istediklerimizi, yapacaklarımızı yazıp paylaşacağız birbirimizden örnek alacağız bilmediklerimizi öğreneceğiz inşallah.
Ben böyle yapacağım sizleri de beklerim
Eki Görüntüle 3367061
penyez83
Tiniminimavihanim
@Aktif Lora
Chocolita
@MssPARE
Efser
Gonulmeyvesi
@PiXiEE
Ben buraya ne yazsam Recebin ilk gecesini anlatmaya yetmez. En önemli 5 geceden biri.
En güzel şekilde geçirmek nasip olur inşallah
En önemlisi ilk başta oruçlu geçirmek, geceyi ibadetle devam etmek.
Bol bol istiğfarla tövbe etmek.
İmkanı olan cemaatle namaz kılarsa camiye giderse daha güzel.
Bu sene Recebin ilk gecesi Regaip gecesiyle giriyor mükafatları da katlanacak.
Eki Görüntüle 3367091
penyez83
Tiniminimavihanim
@MssPARE
@PiXiEE
@Aktif Lora
Chocolita
Gonulmeyvesi
@Kitapkontesi
@Pinhan
Efser
Aah ah yanarım yanarım özel zamana denk gelmesine yanarım bu sefer böyle denk geldi ama bolca zikir ve dua etmeye gayret edicem inşallahBen buraya ne yazsam Recebin ilk gecesini anlatmaya yetmez. En önemli 5 geceden biri.
En güzel şekilde geçirmek nasip olur inşallah
En önemlisi ilk başta oruçlu geçirmek, geceyi ibadetle devam etmek.
Bol bol istiğfarla tövbe etmek.
İmkanı olan cemaatle namaz kılarsa camiye giderse daha güzel.
Bu sene Recebin ilk gecesi Regaip gecesiyle giriyor mükafatları da katlanacak.
Eki Görüntüle 3367091
penyez83
Tiniminimavihanim
@MssPARE
@PiXiEE
@Aktif Lora
Chocolita
Gonulmeyvesi
@Kitapkontesi
@Pinhan
Efser
Çöm guzelmis gerçekten bende yaparım belkiŞu mesela ne kadar basitmiş karton yoksa kağıttan da olur
Benim de tam sonu bakalım inş niyet edebilirimAah ah yanarım yanarım özel zamana denk gelmesine yanarım bu sefer böyle denk geldi ama bolca zikir ve dua etmeye gayret edicem inşallah
Çöm guzelmis gerçekten bende yaparım belki
Benim denk gelmiyor malesef inşallah sana nasip olsunBenim de tam sonu bakalım inş niyet edebilirim
Çok.guzel.bu sene bende alsam aslında oğlum anlar artık hatta onun odasını susliyimBen Ramazan için ışıklı süslemeler yapıyorum ama üç ayları da boş geçirmemiş oluruz göz önünde olur sürekli.
Çok.guzel.bu sene bende alsam aslında oğlum anlar artık hatta onun odasını susliyim
Amin amin inşallah gerçekten huzur verici Rabbim kavuşmayı nasip etsin sağlıkla afiyetleBüyükler için çok heyecanlı oluyor ışıkları kapatıp ledlerle namaz kılıyoruz teravihler çok güzel geçiyor Allahım tekrar kavuştursun inşallah