Manevi Günlüğümüz 📿 Oruç Borçlarını Birlikte Tutuyoruz

Son düzenleme:

Amin amin Allahim fırsat versin bizlere verdiği vakitleri en güzel şekilde değerlendirmek nasip olsun hepimizin kandili 3 ayları mübarek olsun

Kavuşturan Rabbime şükürler olsun

Cümleten hayırlı kandiller hatunlar
tesbihleri bekliyorum
Bende
Rabbim nice böyle güzel günlere yeniden yeniden gelmemizi nasip etsin inşallah Allah razı olsun

Selamun aleyküm
Helâlleşme vakti.

Sahabeyi Kiram efendilerimiz, dualarımız ve ibadetlerimizi Rabbimiz kabul buyursun diye üç aylara helalleşerek girerlermiş.

Hepinizi ALLÂH için çok seviyorum, bu güne kadar bilmeyerek (bilerek olmaz ) kırdığım, incittiğim oldu ise, çok özür diliyorum, sizlerden haklarınızı helal etmenizi istiyorum,

Benim hakkım varsa, ömürlük sonsuz helali hoş olsun

Mübarek 3 aylarımız mubarek olsun Rabbim gunahlarmizdan arınmış girmeyi nasb eylsin bu 3 ay boyunca işlememek uzere sırf kendi rızası için herzaman adet edindigimiz en azindan 1 tane kötü alişkanliğimizdan ( dizi fil dedikodu giybet vs) tövbe etmeyi nasib eylsin uzak durmaya ihlas şuur irade sebat nasib ve muyesser eylsin amin amin amin ecmain bi hürmeti TÂHÂ VE YÂSÎN SALLALLAHU ALEYHİ VE SELLEM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…