- 22 Aralık 2016
- 1.969
- 3.903
- 133
- Konu Sahibi MinervaMcGonagall
Bir bilgim yok ama Rabbim korktuğu yere uğratmasın kimseyi tez zamanda şifa versin inşallah iyi huylu çıkar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkmayin doktorlar anliyor. Kötü olsa birakmazdi siziHangi sikayetlerle gitti doktora?ben de bugun sol koltuk altimda 1 haftadir devam eden agri icin gittim doktora.basit bir yumurtalik kistinin neden oldugu cikti bu agriya.ama mamografi falan cekmediler.korktum simdi bak.cokkkkk gecmis olsun arkadasiniza.umarim temiz cikar sonuc.allah onu yavrusuna bagislasin
Birazcık empati doğru size tek bişey söyleyim kötü huylu tümörün kuruluşu yok doğru kemoterapi radyoterapi var onlar ne için var biliyor musunuz ?? İlerlemeyi durdurmak için ve ağrıları azaltmak için kaliteli yaşam için var , malign metastaz yapan bi hcreler, yine diyorum sonuna kadarda arkasındayım, babam amerikan hastanelerinde tedavi gördü son teknoloji makinaden radyoterapide aldı , ama boş boş bunu kafamdan uydurmuyorum kaç tane prof. Doktordan öğrendim aynı şeyleri onlar demişti ama inanmamıstım sizin gibi tedavisi var diye, ama maalesef gerçekler bunlar gidin arastırınKanserin kitabını yazarım demişsiniz ama malesef yazamazsınız. Ne demek kötü huylu kanserin tedavisi yok? Kemoterapi, radyoterapi vs ne o zaman? İyi huylu tümör dediğiniz şey ameliyatla alınır kemoterapi filan verilmez. Kötü huyluysa eğer gerekli tedavi başlatılır ve gayet de tedavisi vardır. Ayrıca ne kadar karşıdakini düşünmeden yorumlar yapıyorsunuz, birazcık empati.
Rabbim şifa versin tekrardan zaman kaybetmeyen derim.Hepinize çok teşekkür ederim tek tek yazamıyorum mazur görün
Bir tek halasında varmış bir de dayısının çocuklarında ama anne baba kardeş gibi yakın akrabalarında kanser görülmemiş
Göğsünde ağrı varmış zaten bir de tedbir amaçlı çektirmiş mamografiyi öyle çok şüphesi yokmuş
Birazcık empati doğru size tek bişey söyleyim kötü huylu tümörün kuruluşu yok doğru kemoterapi radyoterapi var onlar ne için var biliyor musunuz ?? İlerlemeyi durdurmak için ve ağrıları azaltmak için kaliteli yaşam için var , malign metastaz yapan bi hcreler, yine diyorum sonuna kadarda arkasındayım, babam amerikan hastanelerinde tedavi gördü son teknoloji makinaden radyoterapide aldı , ama boş boş bunu kafamdan uydurmuyorum kaç tane prof. Doktordan öğrendim aynı şeyleri onlar demişti ama inanmamıstım sizin gibi tedavisi var diye, ama maalesef gerçekler bunlar gidin arastırın
Sizden daha iyi biliyorum merak etmeyin bildiklerimi de sonuna kadar savunuyorum, benden kötü huylu ya kanser diyorum zaten ilk yorumuna bakın tekrar, agresif olup iyileşen çok örnekler getirin de bildiğimize inanalımO
bilir bilmez konuşmayın
Kitleler ikiye ayrılır tümör ve kist
Tümörler ikiye ayrılır iyi ve kötü huylu.
Biz kötü huyluya kanser deriz.
Kötü huyluların da cesitleri var. Bazılari daha agresif yani saldırgan. Yayılma eğilimi çok.
Agresif olup iyileşen cok kişi var. Bilgi sahibi olmadan yorum yapmayın.
Hakaret etmiyorum bişey demiyorum üslupla ne alakası var burada bi konu hakkında yorum yapıyorum kimsenin şahsına konusmuyorum, tıp dünyası o kadar iyi bildiği için bir çok doktor kanserden vefat ediyor doğru sizde haklısınız ayrıca her şeyi biliyorum dediğimi nerden çıkarıp yorum yaptınız, bildiğim gerçeği savunuyorum burada o kadar incitici yorumlar yapılıyor ki keşke herkes böyle hassas düşünseAzcık empati yahu bu nasıl üslup
Yakını ya da kendi böyle bir hastalık ile mücadele eden insanları incitebileceğinizi düşünmüyor musunuz?
Tüm tıp dünyası hiçbirşeyi bilmiyor, bir siz biliyorsunuz..
Birazcık empati doğru size tek bişey söyleyim kötü huylu tümörün kuruluşu yok doğru kemoterapi radyoterapi var onlar ne için var biliyor musunuz ?? İlerlemeyi durdurmak için ve ağrıları azaltmak için kaliteli yaşam için var , malign metastaz yapan bi hcreler, yine diyorum sonuna kadarda arkasındayım, babam amerikan hastanelerinde tedavi gördü son teknoloji makinaden radyoterapide aldı , ama boş boş bunu kafamdan uydurmuyorum kaç tane prof. Doktordan öğrendim aynı şeyleri onlar demişti ama inanmamıstım sizin gibi tedavisi var diye, ama maalesef gerçekler bunlar gidin arastırın
Genel cerrahi meme cerrahisi cnmBeynim durdu google'dan araştırma bile yapamıyorum. Kız yanımda, biyopsi değil ki bu kendini üzme şimdi diyorum. Hastanenin hangi bölümüne gidilir şimdi yarın doktora gitmemiz lazım
Amin inşallah ama kimin başına hangi dert gelecek hiç belli değil.Kanser hakkında bilginiz olduğu için size merak ettiğim bir şeyi sormak istiyorum.Babamı geçen ay pankreas kanserinden kaybettik.İlk kez bu hastalıkla karşılaştık ve hersey ani oldu.Kasımda ağrıları başladı teşhis 15 aralık gibi koyuldu.Karaciğer ve böbrekte metastazlar vardı,son evre denildi.Babam sıçramaları hiç öğrenmedi.3 ocakta hastaneye yürüyerek gitti,3-4 gün sonra yemeyi kesti ve yataktan kalkamaz oldu.Ben yurtdışında yaşıyorum işin aciliyetini vs anlayamadım çocuğun okulu vs derken 12 ocakta yanındaydım komadaydı gibi uyuyordu çok zayıftı.Torununu ve beni görünce gözlerini açtı uyudu tekrar.14 ocakta vefat etti.Yani dimdik ayakta duran dıştan hiç belirti vermeyen babam iki hafta içinde etindi gitti.Merak ettiğim o son günler bilinci yerindemiydi acaba?Farkındamıydı herseyin?Hiç demedi hastayım,ölecek miyim?O ameliyat olacağım,yeneceğim hastalığı diyordu.Babamı akciğer kanserinden kaybettim 13 ay yaşadı malign di babamın hücreside 13 ay boyunca araştırdım yetmedi babam için sağlık okumaya başladım kanserin kitabını yazacak hale geldim Rabbim böyle amansız dertle kimseyi sınamasın gerçekten çok zor
Hangi sikayetlerle gitti doktora?ben de bugun sol koltuk altimda 1 haftadir devam eden agri icin gittim doktora.basit bir yumurtalik kistinin neden oldugu cikti bu agriya.ama mamografi falan cekmediler.korktum simdi bak.cokkkkk gecmis olsun arkadasiniza.umarim temiz cikar sonuc.allah onu yavrusuna bagislasin
Benim babam da kanserden vefat etti ve son 1 ay yatağa bağlıydı. Sorunuzun cevabı "Evet " bilinç yerinde oluyor fakat konuşacak derman olmuyor. Allah rahmet eylesinAmin inşallah ama kimin başına hangi dert gelecek hiç belli değil.Kanser hakkında bilginiz olduğu için size merak ettiğim bir şeyi sormak istiyorum.Babamı geçen ay pankreas kanserinden kaybettik.İlk kez bu hastalıkla karşılaştık ve hersey ani oldu.Kasımda ağrıları başladı teşhis 15 aralık gibi koyuldu.Karaciğer ve böbrekte metastazlar vardı,son evre denildi.Babam sıçramaları hiç öğrenmedi.3 ocakta hastaneye yürüyerek gitti,3-4 gün sonra yemeyi kesti ve yataktan kalkamaz oldu.Ben yurtdışında yaşıyorum işin aciliyetini vs anlayamadım çocuğun okulu vs derken 12 ocakta yanındaydım komadaydı gibi uyuyordu çok zayıftı.Torununu ve beni görünce gözlerini açtı uyudu tekrar.14 ocakta vefat etti.Yani dimdik ayakta duran dıştan hiç belirti vermeyen babam iki hafta içinde etindi gitti.Merak ettiğim o son günler bilinci yerindemiydi acaba?Farkındamıydı herseyin?Hiç demedi hastayım,ölecek miyim?O ameliyat olacağım,yeneceğim hastalığı diyordu.
Sizden daha iyi biliyorum merak etmeyin bildiklerimi de sonuna kadar savunuyorum, benden kötü huylu ya kanser diyorum zaten ilk yorumuna bakın tekrar, agresif olup iyileşen çok örnekler getirin de bildiğimize inanalım