- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
- 158
- Konu Sahibi MinervaMcGonagall
-
Konu hakkında bir bilgim yok ama umarım kötü bir şey çıkmaz.
Çok geçmiş olsun öncelikle, malign kötü huylu tümör = kanser hc demek, biyopsisinde temiz çıkan elbet vardır ama genelde malign olunca kötü huylu çıkıyor, Rabbim şifa versin kötü huylu tümör üreyen tür , metastaz yapmaz inşaallah.Bir yakınım bugün mamografi sonucunu almış. Sonuç olarak da bi-rads 5 : yüksek olasılıkla malign bulgular yazıyor. Ne düşüneceğimi şaşırdım. Elim ayağım kesildi. Kötü olduğu kesin değil tabii ama, mamografisinde bu şekilde sonuç görüp de biyopside temiz olduğunu öğrenen var mı? İyi hikayelere ihtiyacımız var. Çok sağolun şimdiden.
Evre çok önemli kaçıncı evre acaba, sormak istediğiniz her şeyi sorabilirsiniz her zaman yardımcı olurum bu konulardaBir yakınım bugün mamografi sonucunu almış. Sonuç olarak da bi-rads 5 : yüksek olasılıkla malign bulgular yazıyor. Ne düşüneceğimi şaşırdım. Elim ayağım kesildi. Kötü olduğu kesin değil tabii ama, mamografisinde bu şekilde sonuç görüp de biyopside temiz olduğunu öğrenen var mı? İyi hikayelere ihtiyacımız var. Çok sağolun şimdiden.
Maalesef çok büyük olasılıkla kötü huylu bulgular anlamına geliyor bu yazdıklarınız. Kesin değil ama yüksek olasılığı ifade ediyor.
Çok geçmiş olsun öncelikle, malign kötü huylu tümör = kanser hc demek, biyopsisinde temiz çıkan elbet vardır ama genelde malign olunca kötü huylu çıkıyor, Rabbim şifa versin kötü huylu tümör üreyen tür , metastaz yapmaz inşaallah.
Evre çok önemli kaçıncı evre acaba, sormak istediğiniz her şeyi sorabilirsiniz her zaman yardımcı olurum bu konularda
Onkolo bölümüne gitceksiniz, nyasadıgını şehre bağlı meselea Anakarada onkoloji senataryum hastaneleri var pet biyopsi her şeyi yapıyorlar kesin sonuç alabilireinizBeynim durdu google'dan araştırma bile yapamıyorum. Kız yanımda, biyopsi değil ki bu kendini üzme şimdi diyorum. Hastanenin hangi bölümüne gidilir şimdi yarın doktora gitmemiz lazım
Onkolo bölümüne gitceksiniz, nyasadıgını şehre bağlı meselea Anakarada onkoloji senataryum hastaneleri var pet biyopsi her şeyi yapıyorlar kesin sonuç alabilireiniz
Beynim durdu google'dan araştırma bile yapamıyorum. Kız yanımda, biyopsi değil ki bu kendini üzme şimdi diyorum. Hastanenin hangi bölümüne gidilir şimdi yarın doktora gitmemiz lazım
Allah korktuğuna uğratmasın. İnşallah tertemiz çıkar sonuç. Dua edeceğim.
Babamı akciğer kanserinden kaybettim 13 ay yaşadı malign di babamın hücreside 13 ay boyunca araştırdım yetmedi babam için sağlık okumaya başladım kanserin kitabını yazacak hale geldim Rabbim böyle amansız dertle kimseyi sınamasın gerçekten çok zorÇok çok teşekkür ederim elimizde sadece mamografi sonucu var inanın bu konuda hiçbir şey bilmiyoruz o da durumun farkında değil ben araştırdıkça ciddi bir şey olduğunu fark ettim
Allah şifa versin.
Öyle olsa bile meme kanseri kolay atlatılıyor diğerleri gibi metastaz pek yapmıyor.
Teyzem yaklaşık 50 yaşında yakalandı bir memeyi aldılar ama nerdeyse 15 senedir sapasağlam devam ediyor hayatına maaşallah.
Onkolojiye gitmeniz gerekir sanırım. Biyopsiyle kesin tanı konulur. Bi-rads sınıflandırmasında tümörlerin yapısal olasılıkları sınıflandırılır. Bi-rads 5 sonucu %95 kötü huylu tümör demek. Doktor moktor değilim, yakınlarımın tecrübelerine dayanarak konuşuyorum.Beynim durdu google'dan araştırma bile yapamıyorum. Kız yanımda, biyopsi değil ki bu kendini üzme şimdi diyorum. Hastanenin hangi bölümüne gidilir şimdi yarın doktora gitmemiz lazım
Amin amin inşallah arkadaşınız içinde umarım bir yanlışlık olmuştur.Amin çok sağolun
Adı bile mahvediyor bu hastalığın, kimseye uğramasın
Anakara medicana Hastanesi var canım orada Amerika dan gelen bi makine var kanser tümörlerini donduruyor ışınla babam orada tedavi gördü faydasını görmüştük ama babanınki son evreydi, birde beyne sıcramaması çok önemli genellikle ğöğüs kanseri de akciğer gibi hemen yayılıyor, beyne sıcrarsa kötü işte hiç zaman kaybetmeyen , birde şekeri direk kesin arkadaşınızHemen araştırayım çok çok sağolsun tüm dilekleriniz gerçek olsun inşallah
Meme kanseri kötü huylusu cabuk yayılıyor yanlısınız var ,iyi huylu olunca yayılmıyor ameliyatla alınabiliyor kötü huyluyu ameliyat etmeleri zorAllah şifa versin.
Öyle olsa bile meme kanseri kolay atlatılıyor diğerleri gibi metastaz pek yapmıyor.
Teyzem yaklaşık 50 yaşında yakalandı bir memeyi aldılar ama nerdeyse 15 senedir sapasağlam devam ediyor hayatına maaşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?