Bebek Beslenmesi mama sandalyesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

duyguyavuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
40
0
36
İstanbul
Bebeğim 7. ayına girdi.Ben oğlumu mama sandalyesine koyup biraz onda oturup oyalanmasını istiyorum.Şu aralar mama sandalyesi araştırıyorum fakat oğlum cok hareketli ve destekli oturamadığı için otururken yanlara kayıyor.mama sandalyeleri yüksek olduğu için düşer mi diye düşünüyorum.Tecrübeli olanlardan kullananlardan fikir ve mama sandalyesi önerisi bekliyorum

canım restoranlarda filan sıkça gördüğümüz ikea'da satılan antilop mama sandalyesi var. ikea'nın internet sitesinden sipariş vermiştim, oturtunca kesinlikle yanlara kayacak yer kalmıyor. bende 7 aylıkken ve oturamazken başladım ona koymaya. bir de onun destek minderi o da ayrı satılıyor onu da alırsan hiç kaymaz. fiyatı da çok ucuz 49 tl

canım restoranlarda filan sıkça gördüğümüz ikea'da satılan antilop mama sandalyesi var. ikea'nın internet sitesinden sipariş vermiştim, oturtunca kesinlikle yanlara kayacak yer kalmıyor. bende 7 aylıkken ve oturamazken başladım ona koymaya. bir de onun destek minderi o da ayrı satılıyor onu da alırsan hiç kaymaz. fiyatı da çok ucuz 49 tl

bizde şuan 10. ayımıza girdik ve yaklaşık 2 aydır ikea antilop mama sandalyesini kullanıyoruz ve çok memnunuz, mama sandalyesine çok paralar vermeye lüzum yok diye düşünüyorum. bir de kuzenimin afacan ve yerinde durmayan oğluna aldığı mama sandalyesini çok beğendim bakmanı tavsiye ederim.

Hauck Mac Baby Mama Sandalyesi Blue | joker

Back