canım galiba sadece ikimiz ana kucağında yediriyoruzkaydirigubbakcemile3....baksana kimse konuyla ilgilenmemişkaydirigubbakcemile3yerimseniben...canım belki tasedüf olmuş yemeyeceği tutmuşturyerimseniben
ben ana kucağını dik konuma getiriyorum(ev tipi ana kucağı) tamamen de dik değil aslında..bazı zamanlar hafif yatay da yiyor bir sakıncası olacağını hiç sanmıyorum tamamen yatmadığı sürece..
ayrıca sevi bebenin kumaş mama sandalyesini aldım..adı mama sandalyesi ama kumaşboshayallersmile onunla sanlyeye bağlayınca da yiyor..
ana kucağında yedirmek bana çok mantıklı gelmiyor açıkcası
yani ne bilim yatar pozisyon sonuçta allah korusun boğazına kaçar felan ben çok korkarım öyle şeylerden
birde nereye kadar ana kucağında yedireceksinki, biran önce masada ailesiylen birlikte yemek yemesini öğrenmeli bana kalırsa
zaten büyümüşte yakında ana kucağına sığmıyabilir
ana kucağında yatmıyor canım oturuyor yada otururdan hafif yatay..
doğrudur fakat mama sandalyesinde oturduğu kadar dik oturamaz ana kucağında, öyle değilmi?
herkesin kendi fikri tabii saygı duyarım ama ben kızımı öyle beslemeye korkardım
konumu bu fakat şu an bağlanmamış durumda kızım
ana kucağında yedirmek bana çok mantıklı gelmiyor açıkcası
yani ne bilim yatar pozisyon sonuçta allah korusun boğazına kaçar felan ben çok korkarım öyle şeylerden
birde nereye kadar ana kucağında yedireceksinki, biran önce masada ailesiylen birlikte yemek yemesini öğrenmeli bana kalırsa
zaten büyümüşte yakında ana kucağına sığmıyabilir
kullanışlı duruyor canım.konumu bu fakat şu an bağlanmamış durumda kızım
kullanışlı duruyor canım.
bu arada kızın pek şeker. Allah bağışlasın.
doğrudur fakat mama sandalyesinde oturduğu kadar dik oturamaz ana kucağında, öyle değilmi?
herkesin kendi fikri tabii saygı duyarım ama ben kızımı öyle beslemeye korkardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?