Bebek İkinci El mama sandalyesi arıyorum,teklif ve önerilerinizi alabilir miyim bayanlar ...

alpdeniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
138
0
oğlum için mama sandalyesi zamanı gelmek üzere, elinizde satmak istediğiniz mama sandalyesi varsa bilmek isterim..bunun dışında önerileriniz ve tecrübelerinizi de paylaşmak isterseniz memnuniyetle okurum :)

merhaba bizde var satmak istiyoruz ist. da iseniz elden veririm.chicco polly.tertemiz.ve kaliteli.çok kullanılmadı zaten ..fiyatı 125. $mama sandalyesi.jpg

ben antalyadayım, mama sandalyeniz oldukça güzel görünüyor, kargo ücreti için bir araştırma yapmalıyım..özellikleri nasıl, memnun kaldınız mı? benim oğlum oldukça hareketli ve tombiş bir çocuk ,güvenlik ve taşıma kapasitesi önemli benim için..bu kadar çabuk cevap gelmesi beni çok sevindirdi. :))

slm. öneride bulunmak için yazıyorum canım. bende satılık yok ama ben alırken araştırmıştım biraz. kumaşının yıkanabilir olması. arkaya öne 5 kademe olması, aşağı yukarı kademeli olması, ön tablasının cıkıp yıkanabilir olması, ayrıca ön tabla yerinin kolayca tamamen çıkıyor olması en önemli unsurlar. kullanırken anlayacaksın bu özellikler çok önemli. ön tabla anlamadıysan eğer bir ana tabla birde üstünde 2.bir tabla oluyor. sürekli yıkaman gerekiyor çünkü. arkaya öne kademeli olması cocuğun rahatı ve onu oraya bindrip indirirken cok rahatlık oluyor. yüksekli ayarı ise heryerde koltukda yemek masasında kendine göre çocuğu ayarlıyorsun. bunlara dikkat etmeni tavsiye ederim. ben jokerden almıştım bonbebe. nin çok memnunum. her özelliği var ve indirimdeydi ben alırken. kraftın bir ara altı yuvarlak demirli modeli çıkmıştı çok ucuza kampanya yapmışlardı cok arkadaş aldı. ben o zaman almış olduğumdan alamamıştım onlarada bakabilirisn her rengi oluyr onlarında. kib.

arkadaşın paylaştığı tum özellikler mevcu :)bu arada benim kızımda tombikdi çok kaliteli zaten ama kargo ücreti ne tutar bilmiyorum:)siz bi araştırın bana geri dönebilirsiniz,bu arada urun tertemizdir,çünkü benim kızımın yemek yeme sorunu dökme kusma sorunu hiç olmadı o yüzden temiz kaldı süekli çamaşı suyuyula dezenfekte edildi zaten.şimdi artık kendi masası sandalyesi var onu kullanmak istedi,güveli mama sandaleyesi düşme riski yok,bağlarsınız olur biter tombik oğluşunuz:))

merhaba kızlar.benim de tavsiyelerinize ihtiyacım var.ben de mama sandalyesi arıyorum.şu anda indirimde olan ama en önemlisi de kullanışlı olan marka var mı?benim oğluşumun da artık mama sandalyesinde yemek yeme zamanı geldi?

arkadaşın paylaştığı tum özellikler mevcu :)bu arada benim kızımda tombikdi çok kaliteli zaten ama kargo ücreti ne tutar bilmiyorum:)siz bi araştırın bana geri dönebilirsiniz,bu arada urun tertemizdir,çünkü benim kızımın yemek yeme sorunu dökme kusma sorunu hiç olmadı o yüzden temiz kaldı süekli çamaşı suyuyula dezenfekte edildi zaten.şimdi artık kendi masası sandalyesi var onu kullanmak istedi,güveli mama sandaleyesi düşme riski yok,bağlarsınız olur biter tombik oğluşunuz:))

kargo ücretinin çok yüksek tutacağını öğrenmekle beraber,beğenmiştim mama sandalyenizi..aklımda başka bir fikir oluştu.bana özel mesajla ulaşır mısınız? arkadaşımız yardımıyla sizden alıp ulaşabiliriz diye düşündüm..

kargo ücretinin çok yüksek tutacağını öğrenmekle beraber,beğenmiştim mama sandalyenizi..aklımda başka bir fikir oluştu.bana özel mesajla ulaşır mısınız? Arkadaşımız yardımıyla sizden alıp ulaşabiliriz diye düşündüm..

ptt kargo çok cüzi bi miktara alabilirsiniz bence

ptt kargo ile böyle bir gönderiniz oldu mu daha önce? hesaplatıyorum çok abuk rakamlar çıkıyor :KK43:

kaç kilodur bu bebek arabası birde nerde oturuyorsunuz söyleyin ben hesaplim hemen size

mesela ben çin e yarım kiloluk paket gönderdim 13 tl tuttu ama özel kargo 100 üzeri tutat dedi düşünün aradaki farkı:KK5:

oğlum için mama sandalyesi zamanı gelmek üzere, elinizde satmak istediğiniz mama sandalyesi varsa bilmek isterim..bunun dışında önerileriniz ve tecrübelerinizi de paylaşmak isterseniz memnuniyetle okurum :)

ikeadan küçük olanlardan almanı öneriyorum
hem fiyatı çok uygun hem de az yer kaplıyor
ben chicco kullanmıştım ama gerçekten çok yer kaplıyor :))

konu onceden acılmıs fakat baskalarına yardımcı olabılmek adına.
kesınlıkle chıcco polly mama sandalyesı onerırım..cokkkk memnunum baska bır alternatıf dusunmeyın bıle..

ben de talibim bu sandalyeye..acilen ihtiyacım var benim kız kazık kadar oldu :KK1:.özel msj attım arkadaşım..

Merhaba.

ben de chicco safari mama sandalyesini satıyorum. 160 tlye. temiz. çift kılıflı. benim rumuzuma bakarsanız resimlerini görebilirsiniz.

Canım ben özelllikleri olan bir mama sandalyesi aldım ve çok pişmanım annemlerede ikea modelinden aldım ve çok memnunum hiç gerek yok dünya para vermeye hemde yer kaplamıyor bebegimde içinde gayet rahat ve mutlu

X