Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşın paylaştığı tum özellikler mevcu :)bu arada benim kızımda tombikdi çok kaliteli zaten ama kargo ücreti ne tutar bilmiyorum:)siz bi araştırın bana geri dönebilirsiniz,bu arada urun tertemizdir,çünkü benim kızımın yemek yeme sorunu dökme kusma sorunu hiç olmadı o yüzden temiz kaldı süekli çamaşı suyuyula dezenfekte edildi zaten.şimdi artık kendi masası sandalyesi var onu kullanmak istedi,güveli mama sandaleyesi düşme riski yok,bağlarsınız olur biter tombik oğluşunuz:))
kargo ücretinin çok yüksek tutacağını öğrenmekle beraber,beğenmiştim mama sandalyenizi..aklımda başka bir fikir oluştu.bana özel mesajla ulaşır mısınız? Arkadaşımız yardımıyla sizden alıp ulaşabiliriz diye düşündüm..
mesela ben çin e yarım kiloluk paket gönderdim 13 tl tuttu ama özel kargo 100 üzeri tutat dedi düşünün aradaki farkı
merhaba bizde var satmak istiyoruz ist. da iseniz elden veririm.chicco polly.tertemiz.ve kaliteli.çok kullanılmadı zaten ..fiyatı 125.Eki Görüntüle 504677
oğlum için mama sandalyesi zamanı gelmek üzere, elinizde satmak istediğiniz mama sandalyesi varsa bilmek isterim..bunun dışında önerileriniz ve tecrübelerinizi de paylaşmak isterseniz memnuniyetle okurum :)