Bebek Beslenmesi Mama Sandalyesi almak istiyorum tecrübelerinizi paylaşır mısınız

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

_nisa_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2010
687
3
118
İstanbul
Arkadaşlar merhaba kızım 6 aylık ek gıdalara geçtik mama sandalyesi almayı düşünüyorum baby max ın ürünlerine baktım fiyatları uygun geldi kullanan var mı acaba yada tavsiye edebileceğiniz mama sandalyelerini paylaşır mısınız şimdiden teşekkürler

baby max ı bilmiyorum hiç duymadımda
chicco polly 2 in 1 kullaniyoruz çok memnunuz
ayriyetten babannesi aldı birtane kendi evine gittimiz zaman rahat otursun diye onunkide chicconun yan ürünüymüş baby life dı sanırım markası oda çok güzel zaten bizim evdekinin aynısı pek bir değişiklik yok
ikisinde tavsiye edebilirim

Son düzenleme:
Baby max bebek arabalarını çok görüyorum internet sitesine girip baktım diğer ürünlerine fena değil uygunda bundan 2 ay önce krafttan bebek arabası aldım çok pişman oldum aynı yanlışı yapmak istemediğim için danışmak istedim teşekkür ederim.

Arkadaşlar yok mu başka kimse bu konuda fikir vericek baby max ürününü duyan kullanan

ben comfy kullanıyorum bana hediye geldi fena dil işimizi görüyo işte ama kendim alcak olsaydım chicconunkini alırdım

herkes chicconunkini tavsiye ediyo bende bakıcam ama terltiyomuş çok çocukları kumaşından dolayı araştırdım bu konuda şikayetler olmuş sanırım ama mutlaka gidip bende bakıcam yakından incelicem

Ben de mama sandalyesi alıcam bir de araba koltuğu. Bu konuda da tavsiyelerinizi iletir misiniz? Kraft'ın bebek arabasından ben memnun kaldım ama mama sandalyesi için chicco mu alsam? Araba koltukları hakkında hiçbir fikrim yok.

merhaba chicconun polly magic mama sandalyesi var ama gerçekten terletiyor ve baya da yer kaplıyor.Terlemesin diye başının arkasına yastık koyuyorum.Ama terletme sorunu diğerlerinde de olabilir kolay silinsin diye naylon kumaşlar kullanıldığı için.Anneannede kullanmak için de yine chicco ama happy snack daha az yer kaplıyor.Bu arada araba koltuğu (9-18kg)aldım 1,5 ay önce.Nania aldım isofix diğerlerinin nerdeyse yarı fiyatı hiç de fark yok.çok memnun kaldım.Smyk'da en uygundu

bende de chicco polly var çok memnunum terletme gibi bir sorunda yaşamadım belki kış olduğu içindir. mama sandalyesi en çok vakit geçirdiği yerlerden bu yüzden konforlu olması çok önemli chicco bunu sağlamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…