Hangi mamayi kullaniyorsun canm bebelac gold dene ve bebelacin anneler icin destek hatti var ara sna yardim ederlr bn cook ardm cok ilglilerBebeğim 2 aylık Dr kontrolünde mama veriliyor.Ama bebeğim 5 gündür mama içmiyor.Dr mamayı değiştir dedi.Değiştirdik ama onu da içmesi tiksinir gibi yapıyor diliyle biberonu geri itiyor.Aç olduğu için uyumuyor memeden ayrılmıyor bütün gün.var mı bu sorunu yaşayan birileri.ne yapmalıyım?
Şuan sma kullanıyoruz Dr tavsiye etti ama onu da içmesi.üç mama değiştim üçünü de almadıHangi mamayi kullaniyorsun canm bebelac gold dene ve bebelacin anneler icin destek hatti var ara sna yardim ederlr bn cook ardm cok ilgliler
Canm bebelac goldu bebekler genelde severler normal bebelac mmayi kizim icmedi goldunu aldim icti ikisinin arasinda gercekten tat ve kivam acisindan cok buyuk fark var dene mutlakaŞuan sma kullanıyoruz Dr tavsiye etti ama onu da içmesi.üç mama değiştim üçünü de almadı
Ya inşallah içer artık napacağımı şaşırdım mama tatları hep aynı geldi bana farklıysa içer inşallah alıp deneyeceğim kesinlikle teşekkür ederimCanm bebelac goldu bebekler genelde severler normal bebelac mmayi kizim icmedi goldunu aldim icti ikisinin arasinda gercekten tat ve kivam acisindan cok buyuk fark var dene mutlaka
Canm benm kizim mamayla buyudu hic anne sutu almadi bebelac gold disinda bir mama kullanmadim evet donem donem icmek istemedi ama doktrmuzun onerisi suydu cok fazla farkli mama deneme bebek farkli tadlari aldikca daha cok red eder buyuzden guvendigin bir mamada israrci ol ve biberon uclarini degstr canm bnm kizim klasik uclu biberondan icmzdi damklilardan da icmzdi illaki genis agizli kiraz uc olacak sevdi bir agizlik bulunca alirYa inşallah içer artık napacağımı şaşırdım mama tatları hep aynı geldi bana farklıysa içer inşallah alıp deneyeceğim kesinlikle teşekkür ederim
Canm benm kizim mamayla buyudu hic anne sutu almadi bebelac gold disinda bir mama kullanmadim evet donem donem icmek istemedi ama doktrmuzun onerisi suydu cok fazla farkli mama deneme bebek farkli tadlari aldikca daha cok red eder buyuzden guvendigin bir mamada israrci ol ve biberon uclarini degstr canm bnm kizim klasik uclu biberondan icmzdi damklilardan da icmzdi illaki genis agizli kiraz uc olacak sevdi bir agizlik bulunca alir
Canim bebegin hic anne sutu almiyorsa mama onlar icin ana besin ve bebekler ana besinlerden sikilmazlar evet dgru bazen icmek istemeyebilirler bnm kizimda istemedi ozmanlarda az az sik sik verdm oyle kapttik aradaki farki stres yapmaBana da değişikli kullan bebek sıkılabilir dediler mama için
Bana da değişikli ver dediler mamayıCanm benm kizim mamayla buyudu hic anne sutu almadi bebelac gold disinda bir mama kullanmadim evet donem donem icmek istemedi ama doktrmuzun onerisi suydu cok fazla farkli mama deneme bebek farkli tadlari aldikca daha cok red eder buyuzden guvendigin bir mamada israrci ol ve biberon uclarini degstr canm bnm kizim klasik uclu biberondan icmzdi damklilardan da icmzdi illaki genis agizli kiraz uc olacak sevdi bir agizlik bulunca alir
Anne sütüm maalesef az mama içmediği için emiyor ama bezleri kupkuruCanim bebegin hic anne sutu almiyorsa mama onlar icin ana besin ve bebekler ana besinlerden sikilmazlar evet dgru bazen icmek istemeyebilirler bnm kizimda istemedi ozmanlarda az az sik sik verdm oyle kapttik aradaki farki stres yapma
Iciremezdim ben de cay kasigiyla yavas yavas verirdim ancak oyle biraz uzun surerdi ama olsun iyi beslendi cok sukur
Canim lutfen stres yapma bu bebeginide etkiler sakin ol kasikla dene uzunda surse de onemli olan doymasi canm bnu soyelemek istmyrm ama azcik sekerle tatlndr blyrm zararli ama aklima baska bsy gelmyr cok uzuldm ben bebeklerin ac kalmasina hic dayanamyrm kizimda sut almdgi icn ac kalck gelsmyck die pskljim bozulmstu sabah aksam nefesni dnlym basnda bklyrdm odadan cikamaz hale gelmstm sni iyi anlyrm allah yardmcn olsun insBana da değişikli ver dediler mamayı
Amin inşallah Çok teşekkür ederim ilginize ..Evet ben de aç kalıyor diye çok üzülüyorum.Onunla ben de ağlıyorum.Bi an önce düzelir inşallahCanim lutfen stres yapma bu bebeginide etkiler sakin ol kasikla dene uzunda surse de onemli olan doymasi canm bnu soyelemek istmyrm ama azcik sekerle tatlndr blyrm zararli ama aklima baska bsy gelmyr cok uzuldm ben bebeklerin ac kalmasina hic dayanamyrm kizimda sut almdgi icn ac kalck gelsmyck die pskljim bozulmstu sabah aksam nefesni dnlym basnda bklyrdm odadan cikamaz hale gelmstm sni iyi anlyrm allah yardmcn olsun ins
Şu an annem kaşıkla deniyor tek doysun aç kalmasın da öyle içecekse içsinIciremezdim ben de cay kasigiyla yavas yavas verirdim ancak oyle biraz uzun surerdi ama olsun iyi beslendi cok sukur
Normalde her emzirmeden sonra 60cc veriyorsun.bi anda almamaya başladı tiksiniyor geri çıkarıyor.mama içerse bezi kirletiyor .mama almadığı gecenin sabahına bezi kupkuruyduGünde kaç cc mama alıyor?
Çişli bezleri nasıl?
Emsin bol bol mamayı almıyorsa.
Normalde mama bırakırken pat diye kesilmemesi laZım aslında ama bebe almıyor.
Kaç cc içiyordu? Kaşıkla vermeyi deneyebilirsiniz
Emzik veriyor musunuz?
Gece olmaması olabilir 24 saatteki toplamına bakmak gerekiyorNormalde her emzirmeden sonra 60cc veriyorsun.bi anda almamaya başladı tiksiniyor geri çıkarıyor.mama içerse bezi kirletiyor .mama almadığı gecenin sabahına bezi kupkuruydu☹emziriyorum sürekli memeyi bırakmıyor zaten.emzik vermedim.mastit oldum ben başta maalesef.o yüzden bir göğsünden süt gelmedi.hala da tedavisini görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?