Mama ihtiyacı olanlara

Pinky93

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2019
2.388
2.310
31
Elimde 6 kutu hiç açılmamış aptamil progomin as mama var. 1 kutu hiç açılmamış SMA Optipro 1 numara mama var. 1 kutu açılmış ama kullanılmamış baby goat 1 numara mama var. İhtiyacı olana göndereceğim ulaşın lütfen.

Benim değil ama dayımın eşinin 2.5aylık bir bebeği var ve hiç emziremedi sütü gelmediği için. 3.çocukları ve biraz ihtiyaç sahipleri. Hatta bebek görmeye giderken mama almıştık bizde. Tabi sizde isterseniz ben iletişim kurmanızı sağlayabilirim.

Merhaba aptamiller süt alerjisi için mi öyleyse almak isterim kızımda süt alerjisi var ve yaşına rapor çıkmıyor doktorum bu mamadan vermişti denemek için normalde neocate Junior kullanıyoruz

Evet iletişime geçmek isterim.

Merhaba aptamiller süt alerjisi için mi öyleyse almak isterim kızımda süt alerjisi var ve yaşına rapor çıkmıyor doktorum bu mamadan vermişti denemek için normalde neocate Junior kullanıyoruz
Evet yazmayı unutmuşum inek sütü proteinine alerjisi olan bebekler için.

Evet yazmayı unutmuşum inek sütü proteinine alerjisi olan bebekler için.
Bu yenidoğan bebekler için ama Dr kullanabilirsin demişti bebeğim özel gereksinimli 3 yaşında sadece biberonla besleniyor ve devlet rapor çıkarmıyor maalesef 2 yaşından sonra

Bu yenidoğan bebekler için ama Dr kullanabilirsin demişti bebeğim özel gereksinimli 3 yaşında sadece biberonla besleniyor ve devlet rapor çıkarmıyor maalesef 2 yaşından sonra
Tamam bana özelden yazın göndereyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…