• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malum sitede doğum günü bölümü kayboldu :S

FikirAdasi

Fikir Adası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
116
Yer
Ankara
Arkadaşlar, malumunuz bir arkadaşlık sitesi var. İsim vermek yasak sanırım, o yüzden böyle tarif ediyorum. Hani bu sitede sağ tarafta arkadaşlarımızın doğum günleri ve etkinliklerimiz gösteriliyordu ya... 2 gündür orası saçmasapan bir hal aldı. Yok şu şunu beğendi, buna yorum yaptı benzeri bir şeyler oldu. Bir arkadaşıma daha sordum, ondan böyle bir şey yok.

Sorun bende mi? Sizdede var mı böyle bir şey? Nasıl düzeltebilirim? :((

Facebooktan bahsediyosun sanirim..etkinlik yoksa yada dogumgunu yoksa napsinlar baska seyler yazarlar tabi ondandir:emir_bebek: dogumgunu olursa yazarlar merak etme bildigim kadariyla

alla alla..bak hesap ayarlari-bildirimlere gir baya biseyler var onlari kurcala bi istersen..

Arkadaşlar, malumunuz bir arkadaşlık sitesi var. İsim vermek yasak sanırım, o yüzden böyle tarif ediyorum. Hani bu sitede sağ tarafta arkadaşlarımızın doğum günleri ve etkinliklerimiz gösteriliyordu ya... 2 gündür orası saçmasapan bir hal aldı. Yok şu şunu beğendi, buna yorum yaptı benzeri bir şeyler oldu. Bir arkadaşıma daha sordum, ondan böyle bir şey yok.

Sorun bende mi? Sizdede var mı böyle bir şey? Nasıl düzeltebilirim? :((

benimde aynı şekilde oldu malesef ama facebook yeni düzenlemeye gidiyormuş o yüzden malesef ilk değişiklilkler bize rastgeldi..işin kötüsü bugün açtığımda sohbeti çevrimdışı yapamıyorum hep açık kalıyo..bakalım ertesi gün ne ile karşılaşıcam:(:( kimse çözüm bulamıyor...

merhaba bu bölümde ; Bilgisayarınızda yaşadığınız aksaklıkları buradan paylaşabilirsiniz.

konuyu en uygun bolume tasıyorum

Back