• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malulen emeklilik

HosNeva

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Mart 2019
101
112
23
33
Arkadaşlar çevrenizden malulen emekli olup daha sonra bı işe girip çalışan varmi...eşim sozlesmeli olarak askeriyede görev yapıyordu sağlık raporunu yenilemede görev yapamaz verdiler kronik rahatsızlıktan dolayı şimdi bı sıkıntısı yok değerleri normale düştü ama o zaman öyle olduğu için malulen emekli oldu sigortalı bı işte calisamito aylığı kesiliyormsn

Aylığı kesilir sigortalı işe girince tekrar bağlatmak isterse ilk baglandigindaki rahatsizligi geçmişse bağlanmaz riske atmayın

Aylığı kesilir sigortalı işe girince tekrar bağlatmak isterse ilk baglandigindaki rahatsizligi geçmişse bağlanmaz riske atmayın
Evet tabi o risk var elh bizim evimiz kira değil birikmişmz de var ama kirada olup birde calisamiyacak durumda anlar için bu parayla geçinmek çok zor Allah herkesin yardımcısı olsun

Kendi bir iş kurabilir diye biliyorum.
Aynı şekilde gazi olup emekli olan tanıdıklarımız öyle yaptı.
Ya da derneklerde görev aldılar, maaşlı değil ama yardımlı çalıştılar.

Kendi bir iş kurabilir diye biliyorum.
Aynı şekilde gazi olup emekli olan tanıdıklarımız öyle yaptı.
Ya da derneklerde görev aldılar, maaşlı değil ama yardımlı çalıştılar.
Evde bende iş kurmak küçükde olsa bı dükkan açmak istemistm ama eşim istemedi.isletemezsek işler iyi gitmezse elimizdeki parayida oraya yatirmayalim diye.. aslında benim birde merak ettiğim acaba devletin yapacağı memurluk personel alımı fln onlarda başvuru yapabilirmi

Evde bende iş kurmak küçükde olsa bı dükkan açmak istemistm ama eşim istemedi.isletemezsek işler iyi gitmezse elimizdeki parayida oraya yatirmayalim diye.. aslında benim birde merak ettiğim acaba devletin yapacağı memurluk personel alımı fln onlarda başvuru yapabilirmi
Başvurabilir diye biliyorum ama emin değilim.
Çünkü eşiniz tsk personeli olarak çalışmaya uygun değil, bu meslekle diğer mesleklerin kriterleri farklıdır.

Back
X