• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

maliye bölümü ile iligili düşünceleriniz

cecece123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2010
115
0
96
Ankara
arkadaslar hacettepe maliye düsünüyorum.bu bölümde okuyan ya da mezun olanlar bölümle ilgili düşünncelerini yazabilirler mi bi de iş olanakları neler ?

ben maliye bölümü 3.sınıf öğrencisiyim. bölüm iyi iş olanaklarıda geniş özel sektör kamu sektörü mali müşavirlik... zaten ibbf de maliye bölümünü şanslı görüyo hocalar

devlet üniversitesindeyim. bitirince mali müşavirlik için sınava girmeyi düşünüyorum. kpss açıkçası bu şifreler filan pek şansım olduğunu düşünmüyorum. ama giricem yine de.

bende maliye bölümü 2. sınıf öğrencisiyim. iibf içerisinde özellikle maliye ve iktisat bölümünün kamu sektöründe kariyer yapabiliceği çok prestijli meslekler var adını bile duymadığımız belki çok bilinmiyen fakat kariyere çok elverişli maddi açıdanda tatmin edebilicek meslekleri tercih edebiliriz ama çok çalışmak gerekiyo sınavları oldukça zor

arkadaslar hacettepe maliye düsünüyorum.bu bölümde okuyan ya da mezun olanlar bölümle ilgili düşünncelerini yazabilirler mi bi de iş olanakları neler ?

ben de maliye 3. sınıfım.Kesilikle iibf fakültes düşünüyorsan ben de maliye derim.Hem özel sektör iş bulma açısındna hem de kamuda gireceğin sınavlar açısından önde olursun:61:

Back