Maliye 4.sınıf sohbet yeri

tuhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2009
48
0
96
35
Evet arkadaşlar 4. sınıf olabildik.Darısı bu sene kalmadan mezuniyetimize :):dance:

Maliye 4. sınıfta hangi dersler zor acaba . Bu bölümden mezun olan arkadaş var mı ?

merhaba ben2 yıl myo da maliye okuduktan sonra bu yıl aöfde maliye 3ten başladım. 4. sınıf derslerinden bazılarını 2. sınıfta okurken myo da almıştım. finansal ekonomi ve vergi hukuku biraz zor bence.Galiba azınlıktayız maliyeciler olarak..

Anladım çok sağol.
Evet maliye okuyanlar çok az sanırım.

opuyorumnanaktanbirbirimize yardımcı olabilirsek çok güzel olur...aöf de az bulunsada ben bölümümden çok memnunum doğrusu

Evet yardımcı olalım birbirimize :)
Bende memnunum.
3. sınıftan 2 dersim büte kaldı onlara zatn çalışmamıştım bütde yaparım kesin kolay aten ıdare hukuku ve ingilizce.

Allah yardımcın olsun tuhan. bende idareden büte kalırım diye çok korkuyordum ,neyseki kıl payı geçmişim.

Maliyeci olmak bir ayrıcalıktır arkadaşlar...O yüzden bizim bölümü okuyan pek fazla kişi yok
Bütünlemede 5 dersimi verebilirsem, inşallah seneye bende 4.sınıf olacağım...

Sağol didoss.
ınşallah verirsin aysusahin.Geçmiş yıl sorularına bak çalışırken işine yarıcaktır.

Maliyeci olmak bir ayrıcalıktır arkadaşlar... çok doğru bir söz aysu.kaydirigubbakcemile5
İnşalla her şey yolunda gider ve 4.sınıf olursun

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar...olumunekankayizsmile

bende maliye 3.teyim ama alttanda dersim var yasenağlama
2.sınıftan ticaret hukuku ve muhasebe...eğer bu iki dersi ve 3.sınıftanda 4 dersi verebilirsem bende maliye 4 olabilirim..inş olabilirim:Saruboceq:

ınşallah verirsiniz.
Benimde alttan muhasebe vardı çıkmış yıl sorularına çalışıp geçtim.

çalışmadıgım ıcın 3dersten kalmışım ıdare h. ,ıng , turk v.turk vergıden 1 soruyla dıgerınden 2soruyla ayy sımdı kendıme kızıyorum ıns gecerım arkadaslar elınızde notlar falan varsa paylaşabılırmısınız lutfennnnnnnnnnnnnnnn

Bende idare ve ing büte kaldım.
Türk vergiden geçmiş yıllara bakın.
Bende geçmiş yıl soruları var.

merhaba arkadaslar bende maliye bolumu son sınıf oğrencısıyım insallah bu sene bitirecegim okulu tabiki bütten sonraaa :))
ben yeni üyeyim bu arada uzun zamandan beri takip ediyorum artık üye olma vakti geldiğini düşündüm
3.sınıftan iki dersim vardı bide 4.sınıfım dersleriyle ettimi 9 çok zorlandım arkadaslar ..aklınızda bulunsun mumkunse alttan ders bırakmamaya calısın..

3ten türk vergi sist ile idare huk kalmıstım gerci şimdide kaldım bütee

4.sınıftan kolay dersleri soyleyeyım :
türkiye ekonomisi ,
türk dili ,
yerel yönetimler ,
finansal ekonomi ,
vergi huk
kolay geldi bana göre ama diğer dersler sürekli olarak güncellendiği için asla ve asla gecmıs yıl sorularını calısmanızı onermıyorum yoksa ben gibi kalırsınız haberınız ola.netten aöfun alıstırma ve testlerını cozun veya hangi yılda isenız o yıl basımlı yardımcı kıtaplarından yararlanınız

ahh ahh şimdiki aklım olsa işletme yazardım yada 2yıllık bi okul yazıp dgs hazırlanıp 4yıllıga gecerdım ne yalan söliimm

idare huk bilemem ama türk verg sist gecmıs yıl soruları sakıncalı cunku heryıl bi kanun çıkartıyorlar veya eskı kanunları değiştiriyorlar özelıkle bu son yıllardaa

Maliye 4. sınıfta hangi dersler zor acaba . Bu bölümden mezun olan arkadaş var mı ?

mrb arkadasım :)

sürekli kendini güncelleyen dersler zor acıkcası..yani her yıl bi kanunla veya ulus.aras.ant.lar sayesınde asla genel bir tabuya oturtmak imkansızzz
maliye pol I.ci sırayı kapıyor zorlukta sonrasında ulus.mal.iliş. geliyor

** alttan ders bırakmamaya calısın arkadaslar

Merhaba Kasvetli öncelikle hoşgeldin :)
ınş. derslerini büt de verirsin ve mezun olursun :)

Bilgilendirdiğin için çok teşekkürler.Maliye politikasına ağırlık vericem çalışırken dikkate alıcam :)
Evet bende şimdi büte 2 dersin var onları vermem lazım kesin.4. sınıfa bırakmam lazım.Çünkü 3 deyken yani bu sene 2.sınıftan 2 dersim kalmıştı ve çoook zorlandım.Stresi de çok oluyor.

sabah giriosun sonra bide öğleden sonra baska bi mevkide okula giriyorsun hele bide uzaksa gircegin yer daha önceden evden çıkmak zorundasın vsvs.. iştee..
bide ben 4.sınıf özelıkle nedense dersleın konularını bırbırıne karıstırdımm ( gerci birbirine çook yakınlar bunu nasıda dezavantaja donusturdum hayret..

Evet en kötüsü de o hem sabah hem öğlen sınav olması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…