Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben henüz açıöğretim maliye 3. sınıftayım. Açıkçası staj için sınava girmek ve staj sırasında da müşavirlik sınavına hazırlanmak gözümü korkutuyor. Evliyim ve bu sene çocuk düşünüyorum. Daha hiç muhasebe bürosu gibi yerlerde çalışmadım. Okul bitince staj için bir yere başlamak isterim ama daha önce bununla ilgili bir yerde çalışmadan deneyim kazandırmak için alırlar mı.. Birde nasıl bir iş yorucu mu evime de zaman ayırabilirmiyim bunları hep düşünüyorum. Sınavlarda zor oluyormuş sanırım...
su stajını yapmakta olan arkadaşlar veya büro açma aşamasında olan arkadaşlar varsa ben yardımcı olabılırım çünkü büromu çalı 1 hafta oldu bu güzel haberı sizlerle paylaşmak istedim
merhaba arkadaşlar bende mali müşavirim geçen sene aldım ruhsatımı ve 7/7 yaparak tek seferde(maşallah diyimde kendime)
tabii muhasebe mesleğini severek isteyerek yapmak lazım yoksa çekilecek dert değil, büro açmayı düşünüyorum ama tabii mükellef bulması da zor tahsilat yapması da gidiyor bakalım şimdilik özel sektörde...
Bunca aşamayı geçen biri olarak sorularınız olursa elimden geldiğince yardımcı olurum... :)
merhaba arkadaşlar bende mali müşavirim geçen sene aldım ruhsatımı ve 7/7 yaparak tek seferde(maşallah diyimde kendime)
tabii muhasebe mesleğini severek isteyerek yapmak lazım yoksa çekilecek dert değil, büro açmayı düşünüyorum ama tabii mükellef bulması da zor tahsilat yapması da gidiyor bakalım şimdilik özel sektörde...
Bunca aşamayı geçen biri olarak sorularınız olursa elimden geldiğince yardımcı olurum... :)