• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mali Müsavirler

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kuzey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kuzey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2007
2.027
13
116
Diğer
Mali Müsavir olan üyelerimiz bu baslikda tanisip, kaynasip, mesleki sorunlariniz hakkinda yazisabilirsiniz

Hepinize iyi paylasimlar diliyorum a.s.​

Son düzenleme:
başlık için teşekkürler
haydı hanım müşavirler burda mesleğimizle ilgili paylaşımlarda bulunalım yalnız ben bu sıteyı yenı çözuyorum 2 gundur üyeyım
bu sayfadan cıkıp yollara ekmek ufalayım belkı oyle yolumu bulurum :)

arkadaşlar izmirde olan veya tum turkıye genelınde mesletaş olan arkadaşları bu sayfada görmek ısterım
gerek sorunlarımız gerek onerılerımız için bu sayfnın faydalı olacağını düşünüyorum

su stajını yapmakta olan arkadaşlar veya büro açma aşamasında olan arkadaşlar varsa ben yardımcı olabılırım çünkü büromu çalı 1 hafta oldu bu güzel haberı sizlerle paylaşmak istedim

süpermiş burası...ben henüz müşavir değilim ama olma yolundayım...merhaba hepinize...

bende mali müşavir adayıyım 6 ay kadar sonra bitirme sınavlarım var. umarım başarır mali müşavir olurum.
Nerde mali müşavir adayları.
Muhasebeciler hesap kitap işlerinden fırsat bulamıyorlarmı buraya yazmaya acaaba .

merhaba arkadaşlar ben de smmm staj başlatma sınavını kazandım fakat çalıştığım yerden çıkarıldım, şirketin küçülme sebepleriyle.:( ocak gibi stajımı bgaşlatmayı düşünürken tam da.şuan iş arıyorum, stajımı başlatabileceğim bir yer bir büro olabilir..aranızda yardım edebilecek olan varsa çok memnun olurm..

Ben de SMMM ruhsatımı yeni aldım, o mesleği yapmayacağım şimdilik,ama en aızndan altın br bileziğm oldu:) umaırm herkese nasip olur..

ben henüz açıöğretim maliye 3. sınıftayım. Açıkçası staj için sınava girmek ve staj sırasında da müşavirlik sınavına hazırlanmak gözümü korkutuyor. Evliyim ve bu sene çocuk düşünüyorum. Daha hiç muhasebe bürosu gibi yerlerde çalışmadım. Okul bitince staj için bir yere başlamak isterim ama daha önce bununla ilgili bir yerde çalışmadan deneyim kazandırmak için alırlar mı.. Birde nasıl bir iş yorucu mu evime de zaman ayırabilirmiyim bunları hep düşünüyorum. Sınavlarda zor oluyormuş sanırım...

ben henüz açıöğretim maliye 3. sınıftayım. Açıkçası staj için sınava girmek ve staj sırasında da müşavirlik sınavına hazırlanmak gözümü korkutuyor. Evliyim ve bu sene çocuk düşünüyorum. Daha hiç muhasebe bürosu gibi yerlerde çalışmadım. Okul bitince staj için bir yere başlamak isterim ama daha önce bununla ilgili bir yerde çalışmadan deneyim kazandırmak için alırlar mı.. Birde nasıl bir iş yorucu mu evime de zaman ayırabilirmiyim bunları hep düşünüyorum. Sınavlarda zor oluyormuş sanırım...

merhaba dejavu..staj için deneyim aranmaz genelde ama bizim mesleğimizde ne yazık ki çoğu yerde deneyim şartı vardır.sınavlar evet çok zordur.ben ilkini kazandım yani smmm staj başlatma sınavı,yılda 3 sınav olur ve her sınavda çıta biraz daha yükselir.bitirme sınavları yazılı olur ve tek seferde 7/7 vermek genelde imkansızdır..mali müşavirlik mesleği genelde herşeyden ödün vermen gereken bir meslektir.büroda çalışan arkadaşlarım ve tanıdıklarım genelde ay sonları,dönem sonrası..vs çok yoğun olurlar,birde sürekli kendini geliştirmen gerekir..çünkü bir sürü hukuk ,vergi,mevzuat ...vs bilgisi gerekiyor..ben çalışırken kazandım sınavı ,stajım kolay olur diye ama kriz ve başka sorunalr sebebiyle işten çıkınca stajımıda başlatamadım..staj yeri bulmak çok zor bu devirde:çok üzgünüm:gerçekten çok sabır istiyor çookk..inşallah herşey gönlünce olur..bayanssulusmile

su stajını yapmakta olan arkadaşlar veya büro açma aşamasında olan arkadaşlar varsa ben yardımcı olabılırım çünkü büromu çalı 1 hafta oldu bu güzel haberı sizlerle paylaşmak istedim

hayırlı olsun diliyorum..ben daha stajımı bile başlatamadım yaasenağlamamafoldumben

merhaba arkadaşlar bende mali müşavirim geçen sene aldım ruhsatımı ve 7/7 yaparak tek seferde(maşallah diyimde kendime)

tabii muhasebe mesleğini severek isteyerek yapmak lazım yoksa çekilecek dert değil, büro açmayı düşünüyorum ama tabii mükellef bulması da zor tahsilat yapması da gidiyor bakalım şimdilik özel sektörde...

Bunca aşamayı geçen biri olarak sorularınız olursa elimden geldiğince yardımcı olurum... :)

merhaba arkadaşlar bende mali müşavirim geçen sene aldım ruhsatımı ve 7/7 yaparak tek seferde(maşallah diyimde kendime)

tabii muhasebe mesleğini severek isteyerek yapmak lazım yoksa çekilecek dert değil, büro açmayı düşünüyorum ama tabii mükellef bulması da zor tahsilat yapması da gidiyor bakalım şimdilik özel sektörde...

Bunca aşamayı geçen biri olarak sorularınız olursa elimden geldiğince yardımcı olurum... :)

Merhaba meltem.
Ben de muhasebe-işletme mezunuyum. Mezun olduktan sonra açıkcası düşünmedim mali müşavirlik. Büro açmak, mükellef bulmak falan bana uzun iş gibi geldi. Ama şu sıralar düşünmüyor da değilim. Bana biraz bilgi verir misin en başından beri? nasıl oluyor?

hayırlı olsun diliyorumm...valla staj başlatmayı kazandım bende tek derdim staj yeri yaaa:((:a015:

Uludağ iibf maliye bölüm mezunuyum bende sınavlara hazırlanmak ve artık okuduğum bölümün hakkını verip ünvanımı almak istiyorum.Kızlar sınav başvuru bedelleri çok yüksek yanlız gerçekten ii hazırlanmak gerek.:delphin:

evet bayağ pahalı bir sınavı var...gerçekten emek verdim,işim gücüm varken zaman ayırıp çalıştım sınavı kazandım ama sonuççç? staj yapacağım yer yokk..sınavı kazanmakta tek başına yetmiyor ne yazık kii..

müşavir arkadaşlarım,ben gibi stajyer olan arkadaşlar nerelerdesiniz?? hiç birinizi buralarda göremiyorum.....

neden hiç bir kimse yok buralardaaa..meslekler içinde en kopuk,birbirinden en uzak olan bizimki sanırım...herkes birbirini düşman mı görüyor nedirrrr...en kalabalık meslek gurbu bir kişi bile yazmıyorrrrrrrrr:olmaz:

Back