Malesef Kakalı Makalı Normal Doğum Hikayem

Allahım en korktuğum şey inşallah başıma gelmez buarada alttan muayenede can yanmaması için ne yapmak lazım

Okurken güldüm...
Allah anali babali büyütsün. Utanilcak birşey yok...
Amin.. İnşallah. :)

Canim epidural okdugin icin hissetmiyorsun hicbir seyi ve tutamiyorsun:)sen yine iyisin benim ebem esimin halasiydi ben de patir patir eline su kaka cis ne ararsan ay ne pis dogumduhala gormek istemem kadini utanctan
Ama çok karşılaşıyorlardır bu durumla diye düşünüp teselli buluyorum ben de kendimce Napalım sağlıkla doğsunlar.

Allahım en korktuğum şey inşallah başıma gelmez buarada alttan muayenede can yanmaması için ne yapmak lazım
İnşallah gelmez :) Alttan muayene sırasında kendini olabildiğince rahat bırakıp kasmayacaksın. Kasları kontrol edersen canın yanmıyor. Kolay ve sağlıklı doğumlar diliyorum.

ayyy gülmekten öldüm resmen yaaa :) bebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla büytün. ben sezeryan oldum bu kadar maceralı değildi malesef

Allah analı babalı büyütsn . Çok tatlı anlatmışsnz gulmeden edemedim olur o kadarck:))

Eheuehehhe
Gülüyoruz kusura bakma emi
Saglıcakla büyüsün ins

Amin Allah da seni güldürsünya

Ay ne güldüm ya :) Allah hayırla sağlıkla büyümeyi nasip etsin.
amin. hepsi sağlıkla büyüsün inşallah.

Allah analı babalı büyütsn . Çok tatlı anlatmışsnz gulmeden edemedim olur o kadarck:))
amin. :)

Eheuehehhe
Gülüyoruz kusura bakma emi
Saglıcakla büyüsün ins
yok ne kusuru. rezillik diz boyu gülün anacım. herkes güldü zaten. :)))
Amin Allah da seni güldürsünya

amin... :)

Bnde epidural anestezi ile Doğum yaptım ama herşeyi hissediyordum su gelse bile sadece acıhissetmiyordum suni sacı çeksemde sonu epidural oldu beş dakkada dogdu hatta bn dedim geliyor hissediyorum diye hiçte yırtılmadım şükür kakada yApmadım bnde ondan korkuyordum şükür olmadı seninki çok kötü olmuş üzüldümm cnm

Çok tatlısınız ya... gülmekten gözümden yaş geldi. Kısmet olur da o günleri görürsem eğer Doğuma girmeden sizin hikayenizi bir kez daha okuyacağım rahatlamak için. Bayıldım size...
Allah size ve ailenize sağlıklı uzun ömürler versin.

inşallah görürsünüz... nasıl geçtiğini bile anlamıyor insan. bir bakmışsınız kucağınızda. sağlıkla doğsun. sağlıkla doğurun. çok çok güzel günleriniz olsun. size de sağlıklı uzun mutlu huzurlu bir ömür diliyorum. sevdikleriniz hep yanınızda olsun.

Bugün herşeye gülüyordum ki. Doğum hikayenizi okudum bir kez daha güldüm istemsizce :)
Allah analı babalı büyütsün :)
Yalnız ebeniz çok iyiymiş.

Sen beni güldürdün Allah da seni guldursun emi yazik kiyamam yaaaaa ama cok güzel bi ani gerçekten senin elinde degil ki lavman yapmislar Rabbim yavruna sağlık ömür versin inşallah

Yani gümeyeyim die kendimi tutuyom ama baya kötü olmuş.
Ama bebeğinin durumu iyiyse herşeyi boşver allah analı babalı büyütsün yumurcağı.

Ya cok tatlisiniz dogumun kolay olmasi daha onemli bosveriin. Allah yavrunuzu size bagislasin saglikli guzel bir omru olsun insallah

kahkaha attım okurken :)
altıma yapıyoruum derkenki ifadeniz geldi bir an gözümün önüne
ben de baya baya yapmıştım ıkınırken ama belki sizinki epiduralden olmuştur hani kas kontrolünü kaybettiğiniz için ay bilemedim ama boş verin sağlıkla büyütün bebeğinizi ve doğum anlarınızı da gülerek hatırlayarak tadını çıkarın çok eğlendim valla ben okurken

Bastan sona tum dogum hikayelerini okudum yuzumde gulumseme olusturan sadece sizin ki kaldi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…