Malesef Kakalı Makalı Normal Doğum Hikayem

Ebe iyi biriymiş ki seni rahatlatmaya çalışmış baska şekilde davranabilirdisaglikli doğmuş ne mutlu sana darisi başıma inşallah

Bende isedigi için çok utanmistim ama çok heyecanlandım okurken sağ salim isteyen herkese nasip etsin rabbim...

Çok kolay olmuş doğumun tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün sen bebeğin sağlıklı olun da aman olay kaka olsun :)

teşekkür ederim. tabi önce sağlık. :)

kaka maka ne fark eder saglicakla kurtulmussun ya muhim olan budur. saglicakla buyut bebegini canim.

amin inşallah. tüm bebekler sağlıkla doğsun inşallah...

Allah iyiligini versin, valla beni güldürdün cok tatli bir kadinsin . Cok gecmis olsun ,bebisinde Hayirli ugurlu olsun ins. Dogumum insallah benim de iki dk da biter

teşekkür ederim. inşallah nasıl doğduğunu bile anlamadan kolayca doğum yaparsın.

Ay bende başlığı görünce bebek kaka yaptı sanmıştım meğersem anasıymış :)
Allah analı babalı büyütsün sağlıklı ömür versin :)

amin... bizzat anası yaptı. :)

Ay ilk vaka mısın sanki sal gitsin
Rabbim bağışlasın

amin... soracaktım doktora kaçıncı vakasıyım diye ama hatırlatmayım diye onu bile soramadım. :)

Ebe iyi biriymiş ki seni rahatlatmaya çalışmış baska şekilde davranabilirdisaglikli doğmuş ne mutlu sana darisi başıma inşallah
Ebe gerçekten çok iyiydi. 34 yıllık ebeymis. Merhametli bir kadındı. Daha da kolay bir doğum olur inşallah seninki. Sağlıkla al bebeğini kucağına.

Bende isedigi için çok utanmistim ama çok heyecanlandım okurken sağ salim isteyen herkese nasip etsin rabbim...
Amin. Inşallah.

Yaaaa çok tatlısınn çok güzel anlatmışsın. Normal doğuma yönelik tüm korkularımı alıp götürdün hikayene ba-yıl-dımmm:)❤

Allah analı babalı büyütsün.

Okurken kahkahalar attım. Gözümden yaş geldi ya.

Benim kuzenimde çatalda otururken doğum esnasında hep s..çmış. ona lağman bile yapmamışlar ona da çok gülmüştüm.

Yaaaa çok tatlısınn çok güzel anlatmışsın. Normal doğuma yönelik tüm korkularımı alıp götürdün hikayene ba-yıl-dımmm:)❤
Hiç korkma. Pozitif olursan herşey çok kolay oluyor. Sen de mutluluk ve huzurla doğum hikayeni paylasirsin inşallah burada.

Benden başkasinin da böyle hikayesini duyunca mutlu oluyorum. Tek rezil olan ben değilim bir sürü vardir altına yapan dimi yaa

Öncelikle rabbi saglik sihhatle büyümeyi nasip etsin. Inan gülmekten nerdeys doguracahim ben allah nasip ederse agustos annesi olacagim. Gulmemin sebebin gelinc bende ilk iki dogumumda ayni maceralari yasamistim. Allahim koku kaka hersey birarada çok utanmistim am lavmana ragmen birsey degismedi hep kendimi bu konuda tek sanardim:) o yüzden digumdan önce çok yememeye calisacam. Birde ben kusarak dogurdugum icin facia ayyyy 3 ay sonra napcam acaba. Allahim guzelliller icinde bebegini büyümeyi nasip etsin. Hic unutlmayacak bir hikayen var:)

Ayyy kader arkadaşı buldum kendime. Çok sevindim. :) allah bağışlasin evlatlarini. Agustosta da hayırlı kolay kakasiz doğumun olsun inşallah. Saglikla kucagina al bebeğini. Onlar aliskindir diye teselli ediyorum ben de kendimi. Önceki günden kabizdim. Bir de üstüne kahvaltı yaptım.bu kadar erken doguracagimi da sanmıyordum. Olsun sağlıkla doğdu ya... Doğum hikayeni paylasirsan beni de etiketle mutlaka

Ay çok yaşa e mi ne kadar güldüm anlatamam benim de en korktuğum şeylerden biri buydu ama sayenizde o kadar da kötü bişey gibi gelmedi sağlıkla büyüsün herkesin yavrusu <3

Ay okurken çok güldüm ya çok hoşmuş gerçekten. Sağ salim bebeğini kucağına aldın ya boşver kakayı falan. Ama anlatımın süper. Devamı olsa uzun uzun sıkılmadan okurdum

elinde olan bisey değil ki isteyerek olmamış sonuç ya unut gitsin bebeğinde sağlıkla buyur inşallah

Ay çok yaşa e mi ne kadar güldüm anlatamam benim de en korktuğum şeylerden biri buydu ama sayenizde o kadar da kötü bişey gibi gelmedi sağlıkla büyüsün herkesin yavrusu <3
Amin. Tüm doğum yapacaklara kolay sağlıklı doğumlar diliyorum.

Ay okurken çok güldüm ya çok hoşmuş gerçekten. Sağ salim bebeğini kucağına aldın ya boşver kakayı falan. Ama anlatımın süper. Devamı olsa uzun uzun sıkılmadan okurdum
Ay olmasın devamı. :) iki kere çok bile. Saglikla alin bebeginizi kucaginiza.

elinde olan bisey değil ki isteyerek olmamış sonuç ya unut gitsin bebeğinde sağlıkla buyur inşallah
Amin. Siz de sağlıkla kucaginiza alin bebeginizi.

Gulmekten yarildim resmenn yinede guzel anilar hepsi..

Allah anali babali buyutsun bebegini. Bende yaptim ama dogum daha baslamamisti sanci odasindaydim bez baglamislardi guzelce doldurdum:) o an tek dusundugum sey aman bidaha nerden gorcem ebeyi hasta bakiciyi fln ama maalesef 1 sene sonra yine hamile kaldim ve tekrar orda dogum yapacagim:)

Ay bana cok seker geldiniz ya
Allah saglıkla hayırla bebegınızı buyutmeyı nasip etsin

Gulmekten yarildim resmenn yinede guzel anilar hepsi..
Öyle. Çok şükür sağlıkla doğdu. Önemli olan o.

Amin :) onlar unutmuştur bile. Sağlıkla doğsun bebeginiz...

Ay bana cok seker geldiniz ya
Allah saglıkla hayırla bebegınızı buyutmeyı nasip etsin
Aminnn. :)

Cok guzel ya Allah anali babali büyütsün maşallah size
Aminn. :)

Canim epidural okdugin icin hissetmiyorsun hicbir seyi ve tutamiyorsun:)sen yine iyisin benim ebem esimin halasiydi ben de patir patir eline su kaka cis ne ararsan ay ne pis dogumduhala gormek istemem kadini utanctan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…