Maldivlerde gelin olmak..

Merhaba, biz Adaaran Club Rannalhi'deydik. Böcek hiç görmedim ama geceleri bir tane iskeleyi kendilerine mesken edinmiş bir yengeç sürüsü vardı :) Ama eglenceli ve korkaklardı :) Odamızda ya da kaldığımız bungalovun iskelesinde hiç görmedim. Korkacagınız bir ortam yok cidden. Bir tek denizde koöepbalığı yavruları, vatoz, ahtapot gibi yaratıklar görüp onlarla yüzebilirsiniz, umarım bu sizi korkutmaz :))

harikaaa

ama damat niye yok
ikinizin fotosunu çekecek biri yokdu galiba

damatla olsa daha bi muhte$em oludu sanki
tek gelin de çok guzelde gelinlik provasi gibi duruyor sanki ama o gelinligi çok sattiracak bi prova :)

harikaaa

ama damat niye yok
ikinizin fotosunu çekecek biri yokdu galiba

damatla olsa daha bi muhte$em oludu sanki
tek gelin de çok guzelde gelinlik provasi gibi duruyor sanki ama o gelinligi çok sattiracak bi prova :)

çok teşekkürler :))
çekimi sabahın 7'sinde yaptık. ortalıklarda kumsalı temizleyen görevli dışında kimse yoktu. gerçi gün ortasında bile ada o kadar sessiz ve ıssız ki, öğle ve akşam yemeklerinde gördüğümüz o kalabalık, diğer vakitlerde nereye gidiyor gerçekten merak ediyorduk :)
bir de herkes fotograf çekmeyi beceremiyor. eşimin damatlığı da yanımızda olmasına ragmen, hem o birdaha giymeyi istemediği için, hem de çekecek kimseyi bulamadığımız için fotograflarda yalnızca ben oldum. zaten albümün adını da "A lonely bride in Maldives" koyduk :)

Merhaba ben balayınızı soracaktım? Kaç gün kaldınız ve ne kadara mal oldu? Tavsiye eder misiniz? Bende İtalya düşünüyorum ama birde sizin yorumlarınızı almak istedim. Otel nasıldı çalışanlar turla mı gıttıınız? Ay çok soru sordum kusura bakma ama yardım edersen minnetar kalıcam

Merhabaa, biz de önce italya turu almıştık ama sonra hayatta bir kez gidilmeli diye düşünüp, 12 taksit ile maldiv turu aldık. 5 gece, denizin üstündeki bungalovlarda, yarım pansiyon 2 kişi 8100 tl'ye maloldu. Kesinlikle tavsiye ederim. Otel iyiydi, sakindi. Bizim antalyadaki oteller gibi bir etkinlik, animasyon falan beklememek lazım. sadece canlı müzik vardı akşamları denizin kenarındaki barda. Ama grup gerçekten güzel çalıyor, söylüyordu. Tur aracılığıyla gittik ama maldiv turunu zaten kişiye özel düzenliyorlar. Yani bir grup insanla aynı tura gitmek gibi birşey yok. Her ada üzerinde 1 otel bulunduğu için adadan dışarıya çıkmak mümkün degil. Zaten o güneş, o kum ve o okyanustan sonra dışarısına merak bile duymuyorsunuz :) Mutlaka öneririm :=)

tebrik ederim fikir çok iyi:)) fotograflar ayrı güzel tabii:))

gec cevap verdigim icin lutfen kusura bakma.. yazdiklarin beni rahatllati tesekkur ederim bu fobim yuzunden yer secer oldum. tesekkur ederim:))

Diyecek söz bulamıyorum.
Hem İstanbul'daki hem Maldivlerdeki düğün tek kelimeyle müthiş.
Düğün arabası dikkatimi çekti. O tarz arabaları çok severim.
Gelinlik seçimin, saçların çok uyumlu. Bayıldım!
Allah herkese nasip etsin böylesini.

Sayfa 7'de daha fazla düğün fotoğrafı bulabilirsiniz :)
Çok teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…