Maldivlerde gelin olmak..

Çok güzel olmuş, bayıldım
Siz de öyle fotoğraflar da...
Ah bana da nasip olsa hayırlısıyla

Aslında sizlerin, fotografların bana ait olduğundan şüphe etmeniz beni mutlu etti. Hatta katalog çekimi zannetmeniz daha da mutlu etti. Demek ki biz bu işi gayet başarılı yapmışız diyorum :) Hala şüphesi olan arkadaşlarım için omzumdaki dövmemi daha yakından gösteren fotograflar bile paylaşırdım ama inanın o kadar da önemli değil.. Her birinizin verdiği güzel tepkiler beni çok ama çok mutlu etti. Hepinize çok teşekkür ederim gerçekten.. Yakında düğünü olacak olan, kulüpten bir arkadaşımızın 1-2 saatlik düğün dış çekimini gönülllülükle birlikte de yapabiliriz. Hem bizim için de iyi olur. Kendimizi iyice ilerletmiş oluruz. :) Var mı isteyen ?

Çok teşekkür ederimm :) Neresindensiniz?

fotoğraflar harika olmuş hele son fotoğrafa bayıldım. çok gizemli bir havası var kartpostal gibi duruyor

Ne güzel :) ben istanbulda yaşiyorum ama ailem dahil, bütün akrabalarim orada :) dereagzi tarafindayiz biz de :)

rica ederim,merkezdeyım ben uniye gidiyorum ama yıne tekırdag ve kampuste oldgm ıcın merkezdeym yıne =)

Bu arada guzel yorumlar icin tekrar cok tesekkurler arkadaslar :)

ıstanbulda gzl ama hep tekırdagda yasayn bırısı ıcın zor :44: dereagzıda gzl kampus yakın oldugu ıcın genellıkle ögrencıler var bende hergun oralardayım hatta gezmekten hastayım bıraz :2:

Resimler,
Maldivler,
Gelinlikler,
Siz,
Harika, cok begendim..
Bu arada bende kırklareliliyim..

dilemma merhaba
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun çok güzel bi gelin olmuşsun Eşinin çektiği fotolarda gerçekten çok profesyonel ve hoş olmuş Ben sana bi kaç şey sorucam :26:
Bende nişanlıyım ve bi süredir gelinlik bakıorum
İncili ve kabarık olan gelinliğini gerçekten çok ama çok beğendim Hep böyle sade ama gösterişli gelinlikler hoşuma gidiyo
Senden ricam nerde ve nekadara diktirdiğini özelden mesaj atabilirmisin bide etek kısmının daha net göründüğü bi foto koyarsan çok ama çok mutlu olurum
Şimdiden teşekkürler

Herkese çok ama çok teşekkür ederim. Daha güzelleri sizin olsunn..

Bu arada yaşasın Trakya kardeşliği diyelim, kırklarelililer, tekirdağlılar çokmuş bell ki :))

Tek kelimeyle her birinde harika çıkmışsın.
Allah bir ömür boyu huzurunuzu mutluluğunuzu eksik etmesin inşallah.

Arkadaşlar bu gelinliğin internette 100 dolar olduğunu söyleyen bir arkadaş oldu. Ben 100 dolara almamıştım. Şimdi arkadaştan linkini istedim. Eğer gerçekten o kadar uygunsa satışından vazgeçiyorum. İlgilenenlere linkini atarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…