Malatya'da ki gurbetçiler...

slm bende geldim. ben malatyalıyım ama baska bir yerde gurbetciyim. benide aranıza alırmısınız arkadaslar?

malatyada yeni olanlara yardımcı olabilirim.sormak istediginiz herhangi bir şey varsa

slm bende geldim. ben malatyalıyım ama baska bir yerde gurbetciyim. benide aranıza alırmısınız arkadaslar?

malatyada yeni olanlara yardımcı olabilirim.sormak istediginiz herhangi bir şey varsa

hg canım benim...
bende adanalıyım malatyada yaşıyorum eşimin görevi dolayısıyla..
bizde burda gurbetçiyiz...
ne demek kuzum tabi her zaman bekleriz...

oooo kimler gelmişş hoşgeldin bitanem benim seni burda görmek ne kadar güzel
çok tesekkürler canım benim bende denizhan denizin hastasıyım çok memnunum saolsun çok iyi biri bende adanalıyım sekerr eşim burda poliss 6 ay oldu buraya geleli tekrardan tanıstıgımıza çokmemnun oldum bitanem benimm

iyiyim cnım ne olsun dolaşıyorum öyle neler yapyosun

iyiyim canım çok şükür tesekkürler hamileyim bu arada mide bulantım oluyo 4.cüayımıza girdik cok şükür teyzesi simdide eşimin polis arkadasından geliyoz onlara yemege davetlidik anca girebildim netede sen napıyon nasıl gidiyo hayat kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…