• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya'da ki gurbetçiler...

selam su perisidemi gitti melikem aaaa yanlızmı kaldın hımmm bebişin var ona emanetsin
öptüm :emir_bebek: :nazar:

yok ablacımm çok şükür arkadaslar var ama ben cıkamıyom bi yere hem soguk hemde bu ara pek ii hissetmiom kendimi bugünde bi sürü iş yaptım vallaa çok yoruldum sende iiisin inşallah ablacımm :29: :38:

slm sekerlerrrrr:3:
bende bugün doktora gittimm bu defa devlete önce kadın doguma sonra radyolojiyee ve sonraa ögrendimki oglum olucakmış iki doktor amcasıda pipisi burda dediii :94:biz kız derken meger o erkekmiş alındı yawrucak şimdii:1: hakkımızda hayırlısı olsun rabbim herkese nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu :29::nazar: :emir_bebek: :16:

slm sekerlerrrrr:3:
bende bugün doktora gittimm bu defa devlete önce kadın doguma sonra radyolojiyee ve sonraa ögrendimki oglum olucakmış iki doktor amcasıda pipisi burda dediii :94:biz kız derken meger o erkekmiş alındı yawrucak şimdii:1: hakkımızda hayırlısı olsun rabbim herkese nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu :29::nazar: :emir_bebek: :16:

çok sevindim melike hayırlısı ile kucağna alırsın inşallah kuzunu...:emir_bebek:

çok sevindim melike hayırlısı ile kucağna alırsın inşallah kuzunu...:emir_bebek:

melikem hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin canım
erkek annesiiii

allah razı olsun canlarım hepinizden canımsınız rabbim isteye herkese nasip etsin hayırlısıyla inşşş sekerlerimm bu arada superime ve ceylinaz sizede çok tesekkür ederim tebriklerinizden dolayı çok tesekkürler hepinizee :29: :nazar: :emir_bebek: :38: :38: :38: :38:

bebişinle huzur dolu bi yaşam diliyorum canım.. inşallah sağlıkla alırsın kucağına.. malatyalı ve malatyada olarak bende geldim aranıza :) varmı banada bi yer kıyıdan köşeden :) :71:

hoşgeldin tatlım benim sefalar getirdinn :71:
tabiki tatlım benim her zaman gel bekleriz kuzusum benim naber nasılsınnn :29: :38:

Back