• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya'da ki gurbetçiler...

eşimm akşam görevden gelirken bunları almış gelmişşş ayy canım kocacım benimmm çiçegin önündeki kız cocugu bide kart var üstünde dünyanın en güzel annesine....diye yazıyo rabbim herkese nasip etsin ve rabbim bebişimi ve beni korusun inşallahhh :16: :29: :nazar: :nazar: :48: :98: :81: :49:

melikem canım çok sevindim senin adına. bu topiği, gezinirken gördüm. rabbim beşini size bağışlasın. ayrıca eşinde herzamanki gibi çok düşünceli çok güzel hediyelerin. allah mutlulunuzu daim eylesin.. :13: :emir_bebek: :nazar:

iyiyim canikomm nolsun valla uğraşıp duruyoruz. sen neler yapiyosun bakalım memlekettesin demi? ya bende bu sabah test yaptım heyecan dorukta :9: sabah 6 da uyandım testi yaptım 2 dk zor bekledim okadar uykum vardı ki baktım tek çizgi bıraktım uyudum :9: 1 saat sonra kalktımmm anamm ikinci çizgi var diğerine göre silik ama :21: 1 saat geçtiği için güvenemiyorum bakalım yarın sabah tekrarlayacağım. inş hamişimdir

napim canım evet memleketteyim...
ayyy bacım hadi bakim sende sevindir bizi..
meloşun tuttu sıra sende..
hayırlı haberlerini bekliyoruz inş...
dualarım seninle...:16:

ayyyy çiçeğine bayıldım canım ya :nazar: :nazar: :nazar: Allah mutluluğunuzu daim etsin inş her gününüz böyle güzel olsun
çok tesekkürler bebegem en güzeli sizin olsun inşallahhhh:29: :38:
tşkler canım iyiyim bende
memleketteyim nasıl iyi olmim...
sen nasılsın bebiş nasıl...
doğum ne zaman..az kaldı sanırım..
iyice zorlaşmıştır senin için...
kendine iyi bak...

vay vay vay vay...ne kocalar var anamm...
kıskandım şimcik...:84:
ben doğum yaptım yine bişey görmedim valla...
size gelim eşimin gözüne gözüne sokacam onları meloşşşş :9:
eşin ne güzel düşünmüş bebişim.
allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim..
kendinede bebişede çok çok iyi bak...sizi sefiyom...:16::54::nazar::emir_bebek:
ayy kuzu sorma benim eşimin romantikligi böle günlerde belli olurrr:29: :9: :9:
simdi bana hediye olarak halı istedim onu alıcak dogumda da adana bilezigiii anamm niye almamışşş kıssss allah senii insan bi ister yani karsıdan görmeyince bacımm ben catlardım vallaaaa:23: :19:
iyiyim canikomm nolsun valla uğraşıp duruyoruz. sen neler yapiyosun bakalım memlekettesin demi? ya bende bu sabah test yaptım heyecan dorukta :9: sabah 6 da uyandım testi yaptım 2 dk zor bekledim okadar uykum vardı ki baktım tek çizgi bıraktım uyudum :9: 1 saat sonra kalktımmm anamm ikinci çizgi var diğerine göre silik ama :21: 1 saat geçtiği için güvenemiyorum bakalım yarın sabah tekrarlayacağım. inş hamişimdir
ayy kıusumm niye beklemedin 5 dakka felan hadii inşallah bacım hayırlı haberlerini duyarız klomen sende de etkisini gösterir inşallahh melegin seninledir bacımmm dualarım seninleee:29: :nazar: :emir_bebek:
melikem canım çok sevindim senin adına. bu topiği, gezinirken gördüm. rabbim beşini size bağışlasın. ayrıca eşinde herzamanki gibi çok düşünceli çok güzel hediyelerin. allah mutlulunuzu daim eylesin.. :13: :emir_bebek: :nazar:

ayyyy duygucum cok tesekkürler canımmm benimmm nasıl buldun beni kusum allah razı olsun yaa hepinizden cok öptüm hepiniziii:29: :38: :54: :54:

ayy kıusumm niye beklemedin 5 dakka felan hadii inşallah bacım hayırlı haberlerini duyarız klomen sende de etkisini gösterir inşallahh melegin seninledir bacımmm dualarım seninleee:29: :nazar: :emir_bebek::

inşallah kuzucum ya valla sen hamişş olunca bende çok umutlandım. dedim meloşum ile aynı zamanda başladık tedaviye inş aynı zamanlarda doğum yaparız. temmuz anneleri topiklerinde takılırız inşallahhhhhh

inşallah kuzucum ya valla sen hamişş olunca bende çok umutlandım. dedim meloşum ile aynı zamanda başladık tedaviye inş aynı zamanlarda doğum yaparız. temmuz anneleri topiklerinde takılırız inşallahhhhhh

işte bunaaaa yürektennnn kocaman bii aminnnnnnnnn diyorum inşallah canımın içi inanki dualarım seninle kusummm hadi gelsin meleginnn hayırlısıyla rabbim seninde yüzünü güldürsün bu ay ugur getirisin sanada inşallahhh canım arkadasım benimmm:29: :nazar: :emir_bebek: :38:

çiçeğin çok güzel devamı gelir çiçeklerin inşallah canım.
aş eriyorsan yapayım gel bitanem bayramdada olabilir
dikkat et bu günler önemli yatarak dinlen 3 ay olurmu canım

işte bunaaaa yürektennnn kocaman bii aminnnnnnnnn diyorum inşallah canımın içi inanki dualarım seninle kusummm hadi gelsin meleginnn hayırlısıyla rabbim seninde yüzünü güldürsün bu ay ugur getirisin sanada inşallahhh canım arkadasım benimmm:29: :nazar: :emir_bebek: :38:

meloşşşşş Rabbim sesini duydu canım arkadaşım hamileyimmm :21: :21: :nazar::nazar: :49: :49: :49: cumartesi kan testi yaptırcam inş o da pozitif çıkar

çiçeğin çok güzel devamı gelir çiçeklerin inşallah canım.
aş eriyorsan yapayım gel bitanem bayramdada olabilir
dikkat et bu günler önemli yatarak dinlen 3 ay olurmu canım

inşallah ablacımmm allah çok soal bende yatıyorum elimden geldigince ama cok hareketli biri oldugum için fazla yatamıyorum bide simdi sabahın kör saatinde uyanıyom 6-7 dedimi ayaktayım vallaaa:19:

meloşşşşş Rabbim sesini duydu canım arkadaşım hamileyimmm :21: :21: :nazar::nazar: :49: :49: :49: cumartesi kan testi yaptırcam inş o da pozitif çıkar

aaaaaaaa cokkkk sevindimmm canımın içiii harikasınnnn yaaa allah hayırlı ugurlu etsin meleklerimizi görrmeyi nasip etsin ve korusun rabbim inşallah darısıda isteyen herkese olsun canım benimm hadi gözümüz aydınnn süperrrsin yaaaaaaa:29: :38: :nazar: :emir_bebek: :16:

aaaaaaaa cokkkk sevindimmm canımın içiii harikasınnnn yaaa allah hayırlı ugurlu etsin meleklerimizi görrmeyi nasip etsin ve korusun rabbim inşallah darısıda isteyen herkese olsun canım benimm hadi gözümüz aydınnn süperrrsin yaaaaaaa:29: :38: :nazar: :emir_bebek: :16:

ayyy canım yaaa sana okadar sevinmiştimki Rabbim bana da mutlu olmayı nasip etti neyse artık temmuz anneleri topiğinde de takılırız beraber :9: :9:

ayyy canım yaaa sana okadar sevinmiştimki Rabbim bana da mutlu olmayı nasip etti neyse artık temmuz anneleri topiğinde de takılırız beraber :9: :9:

evet kusum hadi gel bacını yalnız bırakma orda hemmm oh yaaa ohhhhh sükürler olsun rabbime aramızda iki günün lafımı olur kusummm:29: :9: :9: :emir_bebek: :49: :nazar: :nazar: :nazar:

ya diğerini sabah hemen acele ile yaptım ama beğenmediydim şimdi bu iyi oldu. kızmı erkekmi belli olmadığı için sarı yapim dedim :9:

ayrıca sizinde ticker çok hoş meloşşş hanım :nazar: pembiş yapmışsınız inş kızınız olur

inşallah hayırlısıyla bitanem benim zaten babamız kız istiyoo rabbim gönlümüze göre versin anam bide apartmanda hiç erkek bebek yokki hepsi kız darısıda bize inşallah bacım en azından oynar onlarla sıkılınca götürürüm saol bebegem o senin güzelliginnn:29: :49: :38: :69:

inşallah hayırlısıyla bitanem benim zaten babamız kız istiyoo rabbim gönlümüze göre versin anam bide apartmanda hiç erkek bebek yokki hepsi kız darısıda bize inşallah bacım en azından oynar onlarla sıkılınca götürürüm saol bebegem o senin güzelliginnn:29: :49: :38: :69:

inşallah canımmm Rabbim gönlümüze göre versin inşallahhhh

Back