Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzu yarın bi kan testi yaptırimde öle sevinem diom eşim yanılma payı olmasın diyo napsın adamcagız her ay hüsrana ugrayınca sevinemedik bebegem valal suanda sag kasıgım agrıyo akıntım var midem bulanıyo basım dönüyo rengim boz yani kokuya karsı duyarlıyım gögüs agrım var herseyin hayırlısı kuzuu silik cıktı ikinci cizgi sanırım yeniii bakalım kandada cıkarsa allahın izniylee hamileyimm
kuzu yarın bi kan testi yaptırimde öle sevinem diom eşim yanılma payı olmasın diyo napsın adamcagız her ay hüsrana ugrayınca sevinemedik bebegem valal suanda sag kasıgım agrıyo akıntım var midem bulanıyo basım dönüyo rengim boz yani kokuya karsı duyarlıyım gögüs agrım var herseyin hayırlısı kuzuu silik cıktı ikinci cizgi sanırım yeniii bakalım kandada cıkarsa allahın izniylee hamileyimm
iyi akşamlar kuzum...
oyyy teyze oluyorum inşallahh..
bacım çok seviniyom valla.
gel bebeişi meloşumun göbüşüne gel
seni sefiyom bebemmm..
melike canım hayırlısı inşallah müjdeli haberleri alırız.
kendinize iyi bakın..
hayırlı haberlerle gel işallah.sabırsızlıkla bekleyeceğiz
ayyy kuzum benim yaaaa hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz inşallahhhhhhhh
allah razı olsun canlarımmm çok ama çok tesekkürler sükürler olsun rabbime inşalahh defnemle zehrama da nasip eder yabangülümde saglıcakla gelir bebişiii biz dua edin olurmu bebişimlee beni bırakmasın bu defaaaa rabbm hepinizin gönlüne göre versin inşallahhh iyiki varsınızz canlarım benimmmm
aminnnn canımm benimmmm dualarım seninle
slm kızlarrrrr kan testim cıktı sükürler olsun rabbime 397 sonuc bebişim benimle doktorum ikide ilaç yazdı vitamin bunları kullan bayramdan sonra gel bakalım bebişine dedi yaaa rabbim inşalah sizede nasip etsin hayırlısyla canlarımmm benimmm dua edin bebişimle bana olurmuuuuuu
hadi gözün aydın canım.rabbim kucağına almayıda nasip etsin işallaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.
canım cok sevindim boy boy çocukların olsun analı babalı büyüsün inşallah
lütfen dikkat et kendine iyi bak
eşimm akşam görevden gelirken bunları almış gelmişşş ayy canım kocacım benimmm çiçegin önündeki kız cocugu bide kart var üstünde dünyanın en güzel annesine....diye yazıyo rabbim herkese nasip etsin ve rabbim bebişimi ve beni korusun inşallahhh :98: :81:
su perisi sen nasılsın canım?
eşimm akşam görevden gelirken bunları almış gelmişşş ayy canım kocacım benimmm çiçegin önündeki kız cocugu bide kart var üstünde dünyanın en güzel annesine....diye yazıyo rabbim herkese nasip etsin ve rabbim bebişimi ve beni korusun inşallahhh :98: :81:
defhnecim bebeeem sen napıyosun..
giremiyorum nete pek canım yaa...
nasıl gidiyor...