Malatya'da ki gurbetçiler...

hayırlı haberlerle gel işallah.sabırsızlıkla bekleyeceğiz

ayyy kuzum benim yaaaa hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz inşallahhhhhhhh

slm kızlarrrrr kan testim cıktı sükürler olsun rabbime 397 sonuc bebişim benimle doktorum ikide ilaç yazdı vitamin bunları kullan bayramdan sonra gel bakalım bebişine dedi yaaa rabbim inşalah sizede nasip etsin hayırlısyla canlarımmm benimmm dua edin bebişimle bana olurmuuuuuu

iyi akşamlar kuzum...
oyyy teyze oluyorum inşallahh..
bacım çok seviniyom valla.
gel bebeişi meloşumun göbüşüne gel
seni sefiyom bebemmm..

melike canım hayırlısı inşallah müjdeli haberleri alırız.
kendinize iyi bakın..

hayırlı haberlerle gel işallah.sabırsızlıkla bekleyeceğiz

ayyy kuzum benim yaaaa hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz inşallahhhhhhhh

allah razı olsun canlarımmm çok ama çok tesekkürler sükürler olsun rabbime inşalahh defnemle zehrama da nasip eder yabangülümde saglıcakla gelir bebişiii biz dua edin olurmu bebişimlee beni bırakmasın bu defaaaa rabbm hepinizin gönlüne göre versin inşallahhh iyiki varsınızz canlarım benimmmm

aminnnn canımm benimmmm dualarım seninle

hadi gözün aydın canım.rabbim kucağına almayıda nasip etsin işallaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.

hayırlı sabahlar kızlarrrrrrrr
bugün 10 kasımmm atammm izindeyiz seni saygı vee özlemle anıyoruz...ruhun sad mekanın cennet olsun .....

eşimm akşam görevden gelirken bunları almış gelmişşş ayy canım kocacım benimmm çiçegin önündeki kız cocugu bide kart var üstünde dünyanın en güzel annesine....diye yazıyo rabbim herkese nasip etsin ve rabbim bebişimi ve beni korusun inşallahhh :98: :81:

ayyyy çiçeğine bayıldım canım ya Allah mutluluğunuzu daim etsin inş her gününüz böyle güzel olsun

su perisi sen nasılsın canım?

tşkler canım iyiyim bende
memleketteyim nasıl iyi olmim...
sen nasılsın bebiş nasıl...
doğum ne zaman..az kaldı sanırım..
iyice zorlaşmıştır senin için...
kendine iyi bak...

vay vay vay vay...ne kocalar var anamm...
kıskandım şimcik...:84:
ben doğum yaptım yine bişey görmedim valla...
size gelim eşimin gözüne gözüne sokacam onları meloşşşş
eşin ne güzel düşünmüş bebişim.
allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim..
kendinede bebişede çok çok iyi bak...sizi sefiyom...

defhnecim bebeeem sen napıyosun..
giremiyorum nete pek canım yaa...
nasıl gidiyor...

defhnecim bebeeem sen napıyosun..
giremiyorum nete pek canım yaa...
nasıl gidiyor...

iyiyim canikomm nolsun valla uğraşıp duruyoruz. sen neler yapiyosun bakalım memlekettesin demi? ya bende bu sabah test yaptım heyecan dorukta sabah 6 da uyandım testi yaptım 2 dk zor bekledim okadar uykum vardı ki baktım tek çizgi bıraktım uyudum 1 saat sonra kalktımmm anamm ikinci çizgi var diğerine göre silik ama 1 saat geçtiği için güvenemiyorum bakalım yarın sabah tekrarlayacağım. inş hamişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…