Malatya'da ki gurbetçiler...

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
melike_ecesuu

misafir süleee ne istiyosunnn büle geceleri gelip okuyosun bişimi arıyosun süle bakalımmm aklinialirimsmile :1shok: :jeyyar: :roflol: :roflol:

ne yaptın kaçtın mı lennn hayriyeeeesempatiksalakcinni :jeyyar: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ne yaptın kaçtın mı lennn hayriyeeeesempatiksalakcinni :jeyyar: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:roflol:delikafadulden:roflol:delikafadulden
hahahaha koptuım leee...
kaçtınmı len hayriyedelikafaduldendelikafadulden

ohhhh ne güzel berabersiniz. bende bayrama bize beklerim
abla olduğum için hatta anne de diyebilirim kabul ederseniz .memnun olurum
eşinizle birlikte beklerim....

ohhhh ne güzel berabersiniz. bende bayrama bize beklerim
abla olduğum için hatta anne de diyebilirim kabul ederseniz .memnun olurum
eşinizle birlikte beklerim....

çok tesekkürler bitanem benim bizde bekleriz buyur gel inşallahhh olumunekankayizsmile

efet yaaa karsılasamadık bende napim bebegem yarın dr gitcem heyecanlıyım az birazzolumunekankayizsmile eyvahedigeldismile

hadi bakalım canımcım güzel haberlerini bekliyorum. benimde yarın sabah kontrolüm var bakalım çok heyecanlıyım eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

hadi bakalım canımcım güzel haberlerini bekliyorum. benimde yarın sabah kontrolüm var bakalım çok heyecanlıyım eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

inşallah bebegemmm ayy sorma bende cok heyecanlıyımmmm sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…