Malatya'da ki gurbetçiler...

kızlar çay demledim vallahi kafedeki kesmedi beni buyrun beraber içelim çekirdekte aldım çitleriz beraber...kaydirigubbakcemileopuyorumnanaktan

kızlar çay demledim vallahi kafedeki kesmedi beni buyrun beraber içelim çekirdekte aldım çitleriz beraber...kaydirigubbakcemileopuyorumnanaktan

ohhh götür bacım...
cafedeki plastik bardak bişi anlamadıkki zaten...
afiyet olsun tatlım...

tşk ederim bitanem..
evet bir kereyle kalmasın bi daha görüşelim mutlakaopuyorumnanaktan

aynen bacım biz süperikkkolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz

evett yhaaa bidaaa görüşelimm bebegemmmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz

ayy evet canımm yaa bende az öne cekirdek yedimm afiyet olsun kusummolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

tüh canım beraber olsaydık simdik hem çitler hemde dedikodu yapardık:hulya:kaydirigubbakcemile3neyse bidahaki sefere inşallah dadlumzemuszemus

Son düzenleme:
ahanda ben kaçar canlar tv izleyem azcık bahım öptüm sizleriolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

tşk ederim bitanem..
evet bir kereyle kalmasın bi daha görüşelim mutlakaopuyorumnanaktan

kalmaz bacım görüşürüz rabbimin izniyle inşallahhholumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

inşallah canım banada beklerim melikem sen ben burcuopuyorumnanaktan

gelirik bacımmm sen iste yeterki bende beklerim hepinizi canımsınızzolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

tüh canım beraber olsaydık simdik hem çitler hemde dedikodu yapardık:hulya:kaydirigubbakcemile3neyse bidahaki sefere inşallah dadlumzemuszemus

evet yaa bacımm ne güzel olurduuuu senin demeledigin cay şimdiiii nasılda lezizdirrrolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

ahanda ben kaçar canlar tv izleyem azcık bahım öptüm sizleriolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

güle güle datluşum benimmmmolumunekankayizsmile Şeniz opuyorumnanaktan

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
melike_ecesuu, ALEYNAMMM, dtes1312

buyrun arkadaslar sohbeteee hoşgeldinizzza.s.a.s.

hayırlı sabahlar canlarrrrrr güzel bi hafta gecirmeniz temennisiyleeeeolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

sanada bebekimmm nasılsın kuzuşummmolumunekankayizsmile Şeniz opuyorumnanaktan

iyi olmaya çalışıyom tatlişkom. yaa bu ilaç bende de depresyona başladı yaaa içim sıkılıyo mafoldumben yüzümde kocaman bir sivilce çıktı ve acayip başım dönüyo yaa. yarın bitecek bakalım bitsede kurtulsam artık. sen neler yapiyon bakalım? düzeldi mi moraller aklinialirimsmile

hehhh işte sende benim gibi olmuşun bacım bitincede gecmiyoki etkisi hala sinirliyimmmmm:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…