Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar çay demledim vallahi kafedeki kesmedi beni buyrun beraber içelim çekirdekte aldım çitleriz beraber...kaydirigubbakcemileopuyorumnanaktan
teşekkür ederim canım iyi dileklerin için bende aynı şeyleri düşünüyorum tabiki sende öylesin canım ayrıca o cici komşu kızınıda çok sevdim senin gibi canımbayanssulusmilebenim için harika bir gündü vallahi gacılar bir daha görüşelim inşallah...kaydirigubbakcemile5
evet canım benim ya bugünüm süper geçti valla.
değişiklik oldu benim için...
zehramıda iyiki tanımışım...
çok cici,çok şirin,çok canayakın biri ya..
çok sevdim valla kendisini...
öpüldünüz güzeller..opuyorumnanaktanŞenizopuyorumnanaktan
teşekkür ederim canım iyi dileklerin için bende aynı şeyleri düşünüyorum tabiki sende öylesin canım ayrıca o cici komşu kızınıda çok sevdim senin gibi canımbayanssulusmilebenim için harika bir gündü vallahi gacılar bir daha görüşelim inşallah...kaydirigubbakcemile5
kızlar çay demledim vallahi kafedeki kesmedi beni buyrun beraber içelim çekirdekte aldım çitleriz beraber...kaydirigubbakcemileopuyorumnanaktan
tşk ederim bitanem..
evet bir kereyle kalmasın bi daha görüşelim mutlakaopuyorumnanaktan
aynen bacım biz süperikkkolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz
evett yhaaa bidaaa görüşelimm bebegemmmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz
ayy evet canımm yaa bende az öne cekirdek yedimm afiyet olsun kusummolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
tşk ederim bitanem..
evet bir kereyle kalmasın bi daha görüşelim mutlakaopuyorumnanaktan
inşallah canım banada beklerim melikem sen ben burcuopuyorumnanaktan
tüh canım beraber olsaydık simdik hem çitler hemde dedikodu yapardık:hulya:kaydirigubbakcemile3neyse bidahaki sefere inşallah dadlumzemuszemus
ahanda ben kaçar canlar tv izleyem azcık bahım öptüm sizleriolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
teşekkür bayanlar....
saol canımzemuszemus
günaydın kuzular hepinize iyi haftalar olsun Şeniz
sanada bebekimmm nasılsın kuzuşummmolumunekankayizsmile Şeniz opuyorumnanaktan
iyi olmaya çalışıyom tatlişkom. yaa bu ilaç bende de depresyona başladı yaaa içim sıkılıyo mafoldumben yüzümde kocaman bir sivilce çıktı ve acayip başım dönüyo yaa. yarın bitecek bakalım bitsede kurtulsam artık. sen neler yapiyon bakalım? düzeldi mi moraller aklinialirimsmile