- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
bende iyiyim kuşummm valla seni merak ediyordum açıkçası. nasıl moralin düzeldimi azcık?
hayırlı akşamlar sekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrra.s.
bizdede superimle arkadası vardı ohh nasıl eglendik nasıllllll halaylar oyunlar anlata anlata bitiremem vallaa süpperdiii yaaaaaaaaazemuszemus sositososito :sm_cool: :içelim:
canımsınız iyiki varsınız zehram sende olsaydın keşke oyyy döktürdük kurtlarımızıııhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
süperdi meloşum ya....
valla çok güzel vakit geçirdim...
hele halay bitirdi beni...
haftasonu buluşmak dileğiyle bebişim.opuyorumnanaktanŞeniz
aynenn kuzu yaaa gördünmü bacını gercek bi folklorcuuuu:teytey: :teytey: :teytey:
semamey semameyyy semammeyyyyyy :lepi: :teytey: :teytey: :teytey:
hee bacımm hafta sonu buluşuyok inşallah rabbimin izniyle aynı yerde hee aramızdaaaabayanssulusmile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
tamam bacım ilk buluşmamızdaki yer olmasın...
bize ora iyi gelmedi bebişim...
anladın sen onu oka.sopuyorumnanaktan
he bacım anlamazmıyımmm şişşşş yerin kulagı var kulagında kulagı var kuzuuu nannnn kaydirigubbakcemile5 sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aman bacım ağzımızdan kaçırıpda durduk yere huzurmuz kaçmasın:jeyyar:
sanada tünaydın bacımmm hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrra.s.
bugün çok şükür bacımm bu ilaç midemi bulandırıyo bide iştah acıyo sanki dünya dönüyo anlatamam canım bugün aldım son ilacımı çok şükür bakalım dr cumartesi gitcem ne dicek bebegem hadi hayırlısıyla inşallah hayırlısyla bebişler gelir bu yıllll:ecrin_bebek:hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
günaydın canlar .
nasılsınız.kimsecikler girmemiş dahaopuyorumnanaktanŞeniz
defhnecim yakaladım seni...
hg bacım nasılsın...opuyorumnanaktanŞeniz
eyvahh yakaladım :roflol: h.b. iyidir kuzucum sen nasılsın bakalım?
bişey diycem şimdi ben bugün tedaviye başladım ya içimden geldi 41 tane yasin okuyacağım. kuran okumayı biliyorsanız sizde birer tane okurmusunuz canlarım?
canım valla bilmiyorum .
bilsem seve seve okurdum tatlım ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?