Malatya'da ki gurbetçiler...

bende iyiyim kuşummm valla seni merak ediyordum açıkçası. nasıl moralin düzeldimi azcık?

bugün çok şükür bacımm bu ilaç midemi bulandırıyo bide iştah acıyo sanki dünya dönüyo anlatamam canım bugün aldım son ilacımı çok şükür bakalım dr cumartesi gitcem ne dicek bebegem hadi hayırlısıyla inşallah hayırlısyla bebişler gelir bu yıllll:ecrin_bebek: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

süperdi meloşum ya....
valla çok güzel vakit geçirdim...
hele halay bitirdi beni...
haftasonu buluşmak dileğiyle bebişim.opuyorumnanaktanŞeniz

süperdi meloşum ya....
valla çok güzel vakit geçirdim...
hele halay bitirdi beni...
haftasonu buluşmak dileğiyle bebişim.opuyorumnanaktanŞeniz

aynenn kuzu yaaa gördünmü bacını gercek bi folklorcuuuu:teytey: :teytey: :teytey:
semamey semameyyy semammeyyyyyy :lepi: :teytey: :teytey: :teytey:
hee bacımm hafta sonu buluşuyok inşallah rabbimin izniyle aynı yerde hee aramızdaaaabayanssulusmile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

tamam bacım ilk buluşmamızdaki yer olmasın...
bize ora iyi gelmedi bebişim...
anladın sen onu oka.sopuyorumnanaktan

tamam bacım ilk buluşmamızdaki yer olmasın...
bize ora iyi gelmedi bebişim...
anladın sen onu oka.sopuyorumnanaktan

he bacım anlamazmıyımmm şişşşş yerin kulagı var kulagında kulagı var kuzuuu nannnn kaydirigubbakcemile5 sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

günaydın canlar .
nasılsınız.kimsecikler girmemiş dahaopuyorumnanaktanŞeniz

inşallah kuzummm dualarım seninle. iyi olmana çok sevindim.

bende bu sabah başladım bakalım ama hiç birşey yok. ne bulantı ne bişey. normalde midem bulanır benim bulantımı kesti resmen nannn :roflol: inş böle devam eder bitene kadar :roflol:

günaydın canlar .
nasılsınız.kimsecikler girmemiş dahaopuyorumnanaktanŞeniz

günaydın kuşummm Şeniz

bişey diycem şimdi ben bugün tedaviye başladım ya içimden geldi 41 tane yasin okuyacağım. kuran okumayı biliyorsanız sizde birer tane okurmusunuz canlarım?

bişey diycem şimdi ben bugün tedaviye başladım ya içimden geldi 41 tane yasin okuyacağım. kuran okumayı biliyorsanız sizde birer tane okurmusunuz canlarım?

canım valla bilmiyorum .
bilsem seve seve okurdum tatlım ya...

hayırlı akşamlar kuzularrrra.s.
suanda midem basım fena haldeyim yine anlatamam oda bugün hiç ilaç almadıgım haldeee:gitme:
yarın dr gitcem bakalım bana dua edin inşallah hayırlı haberlerle dönerim....opuyorumnanaktan
bu arada allahım izin verirse pazar günü buluşuyoruz gelecek olan arkadslar özelden yazısalım nerde ve ne zaman buluşcagımızı gelmek isteyen olursa bildirsin lütfen kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…