ben aynıyım kuzucum ya hala hastayım :gitme: senin kızçen nasıl oldu? o iyileştimi biraz?
kız çok şükür biraz daha iyi canım
ateşi çıkmıyo artık ama öksürük var hala...
Aman çok şükür. öksürükte zamanla geçer inş canım
:roflol: :roflol: Allah iyiliğini versin emi çok güldüm :roflol: bende iki tane alıcam bakalım cuma bende başlıyorum. bol bol yumurtlarız inş bacım :roflol:
hehehe :roflol: delikafadulden allah iyiliğini vermesin gıııı çok güldüm he...
iyi akşamlar şekerler ama anam ben geldim kimsecikler kalmamiş bende gidem bari yavmafoldumbenbuarada hepinize geçmiş olsun canlarım kıyamam ben sizlereeeeeeeŞeniz
iyi akşamlar şekerler ama anam ben geldim kimsecikler kalmamiş bende gidem bari yavmafoldumbenbuarada hepinize geçmiş olsun canlarım kıyamam ben sizlereeeeeeeŞeniz
inşallahhh cift cift yumurtlarız bacımmmolumunekankayizsmile :lepi:kaydirigubbakcemile3
Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Su-Perisi
ahanda yine yakaladım kaçakları :roflol:delikafadulden:roflol:delikafadulden
misafirden başka kimsecikler kalmamış ya...
bi denk gelemiyoz hepimiz ya CADIARZU:çok üzgünüm:
günaydın kuşum ben geldim. melikecimde gelir inş birazdan. azcık canı sıkkın ya onun ilaçtan bu sıralar fazla takılamıyor :sm_confused:
günaydın bitanem nasılsın bugün...opuyorumnanaktan
evet meloşşşun canı sıkkın...
sen nerdensin canım benim...
ok bitanem söylemiştin gerçi daha önce unutmuşum...
banada iyi geceler demek kalıyor canlrım
süpersin bebegemmm delikafadulden delikafadulden delikafadulden şakkıdı :roflol::roflol: :roflol:Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Su-Perisi
ahanda yine yakaladım kaçakları :roflol:delikafadulden:roflol:delikafadulden
üzülme kuzusumm denk geliriz bigün inşallahhhkaydirigubbakcemile5 sempatiksalakcinni opuyorumnanaktanmisafirden başka kimsecikler kalmamış ya...
bi denk gelemiyoz hepimiz ya CADIARZU:çok üzgünüm:
günaydın kuşum ben geldim. melikecimde gelir inş birazdan. azcık canı sıkkın ya onun ilaçtan bu sıralar fazla takılamıyor :sm_confused:
slm defnem nasılsın canım opuyorumnanaktanolsun kuşummm Şeniz
he geldim canımın içii nasılsınnnnn bitanem benim opuyorumnanaktanmeloşşuuum burdasın sesin çıkmıyor kuzum ...
nasıl olim meloşum yaaa.
sıkıntıdan patlıcam valla...
çok sıkılıyom....
yapacak bişey yok...zaman geçmiyor...benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?