Malatya'da ki gurbetçiler...

iyi akşamlar şekerler ama anam ben geldim kimsecikler kalmamiş bende gidem bari yavmafoldumbenbuarada hepinize geçmiş olsun canlarım kıyamam ben sizlereeeeeeeŞeniz

hayırlı akşamlar topigin sultanlarııııııııa.s.
bende anca gelebildim misafirim vardı eşimin polis arkadasları eşler daha yeni kalktılar bende hemen actım geldim ama kimse yokkk:gitme:

:roflol: :roflol: Allah iyiliğini versin emi çok güldüm :roflol: bende iki tane alıcam bakalım cuma bende başlıyorum. bol bol yumurtlarız inş bacım :roflol:

inşallahhh cift cift yumurtlarız bacımmmolumunekankayizsmile :lepi: kaydirigubbakcemile3

hehehe :roflol: delikafadulden allah iyiliğini vermesin gıııı çok güldüm he...

kaydirigubbakcemile5 :lepi: kaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar şekerler ama anam ben geldim kimsecikler kalmamiş bende gidem bari yavmafoldumbenbuarada hepinize geçmiş olsun canlarım kıyamam ben sizlereeeeeeeŞeniz

iii akşamlar bacım nerelerdesin nasılsın bidenem benimmm ne var ne yok bende sana kıyamam nannn sefiyom hepiniziiiiii nannnolumunekankayizsmile Şeniz opuyorumnanaktan :asigim:

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Su-Perisi
ahanda yine yakaladım kaçakları :roflol:delikafadulden:roflol:delikafadulden

misafirden başka kimsecikler kalmamış ya...
bi denk gelemiyoz hepimiz ya CADIARZU:çok üzgünüm:

sağol canımmmmm Şeniz

inşallahhh cift cift yumurtlarız bacımmmolumunekankayizsmile :lepi: kaydirigubbakcemile3

inşallahhhhhhhhh :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

Su-Perisi

:roflol: :roflol: :roflol: maşallah hepte misafirimiz var sağolsunlar varolsunlar :roflol:

günaydın kuşum ben geldim. melikecimde gelir inş birazdan. azcık canı sıkkın ya onun ilaçtan bu sıralar fazla takılamıyor :sm_confused:

günaydın kuşum ben geldim. melikecimde gelir inş birazdan. azcık canı sıkkın ya onun ilaçtan bu sıralar fazla takılamıyor :sm_confused:[/QUOTE]

günaydın bitanem nasılsın bugün...opuyorumnanaktan
evet meloşşşun canı sıkkın...
sen nerdensin canım benim...

günaydın kuşum ben geldim. melikecimde gelir inş birazdan. azcık canı sıkkın ya onun ilaçtan bu sıralar fazla takılamıyor :sm_confused:

[/QUOTE]

bugün yine aynıyım canımcım ilaçlara devam ediyorum inş iyileşirim artık :2: :2:
ben istanbulda yaşıyorum kuşum. ailemde balıkesirli.

bugün yine aynıyım canımcım ilaçlara devam ediyorum inş iyileşirim artık :2: :2:
ben istanbulda yaşıyorum kuşum. ailemde balıkesirli.[/QUOTE]

ok bitanem söylemiştin gerçi daha önce unutmuşum...

banada iyi geceler demek kalıyor canlrım

slm tatlım nasılsınnnopuyorumnanaktan

Su-Perisi
süpersin bebegemmm delikafadulden delikafadulden delikafadulden şakkıdı :roflol::roflol: :roflol:

üzülme kuzusumm denk geliriz bigün inşallahhhkaydirigubbakcemile5 sempatiksalakcinni opuyorumnanaktan

[/QUOTE]

opuyorumnanaktan

olsun kuşummm Şeniz
slm defnem nasılsın canım opuyorumnanaktan

meloşşuuum burdasın sesin çıkmıyor kuzum ...
he geldim canımın içii nasılsınnnnn bitanem benim opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
nasıl olim meloşum yaaa.
sıkıntıdan patlıcam valla...
çok sıkılıyom....
yapacak bişey yok...zaman geçmiyor...benneyaptımki

bende iyiyim kuşummm valla seni merak ediyordum açıkçası. nasıl moralin düzeldimi azcık?

hayırlı akşamlar sekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrra.s.
bizdede superimle arkadası vardı ohh nasıl eglendik nasıllllll halaylar oyunlar anlata anlata bitiremem vallaa süpperdiii yaaaaaaaaazemuszemus sositososito :sm_cool: :içelim:
canımsınız iyiki varsınız zehram sende olsaydın keşke oyyy döktürdük kurtlarımızıııhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…