Malatya'da ki gurbetçiler...

evet canım salgında var...
üstüne azı dişleri çıkıyor...
oda ateş yaptı...
yavrum hasta olunca bende kötü oluyorum...
çok sağol canım benim...zemuszemusŞeniz

kocaman kız olmuş annesii dişleri de çıkarmışşşş. teyzesi yesin onuuuu Şeniz Şeniz

hepinize günaydın fıstıklar Şeniz ben çok hastayım bugün sabaha kadar uyumadım. grip oluyorum sanırım bi de midem ağrıyo mafoldumben mafoldumben

evet canım yaa aynen öle oldu galibaaasempatiksalakcinni olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

defnecim benim cadı hasta ...
o hasta olunca bende kötü oluyorum malum...
sabahtan beri 1 lokma yemedi yavrum...
ateşleniyor,öksürük felan var...
gece hiç yatmadık,şimdide kalkmıyor...
evet canım yaa dün sizdeyken cok korktum bişi olur ne diye acil şifalar canım arkadasım benimmmolumunekankayizsmile :ecrin_bebek: :Saruboceq:

hepinize günaydın fıstıklar Şeniz ben çok hastayım bugün sabaha kadar uyumadım. grip oluyorum sanırım bi de midem ağrıyo mafoldumben mafoldumben

çok gecmiş olsun kuzuu yaa cok üzüldüm valla senle suprimin kuzusuna acil şifalarrrrrrrolumunekankayizsmile :ecrin_bebek: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

geçmiş olsun canım benim.
Allah acil şifalar versin kuzum
bu ne ya herkes hasta valla...

Son düzenleme:
evet canım yaa dün sizdeyken cok korktum bişi olur ne diye acil şifalar canım arkadasım benimmmolumunekankayizsmile :ecrin_bebek: :Saruboceq:

çok tşk ederim canım benim..

heehhhhhh melikemi yakaladımmmmm zemuszemus zemuszemus kuzum napıyosun ya karşılamaz olduk guclubacismile

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim kuzucuklarım valla supirem salgın var herkes hasta. inş hemencik iyileşirim çok fenayım heryerim ağrıyo senağlama

sizler nasılsınız bakalım?

ayyy canım ya cok gecmiş olsunnn bitanem benim dahaaa iyileşmedinmi sen yaaaolumunekankayizsmile :gitme:
rica ederiz canımın içiii Şeniz opuyorumnanaktan

ayyy canım ya cok gecmiş olsunnn bitanem benim dahaaa iyileşmedinmi sen yaaaolumunekankayizsmile :gitme:
rica ederiz canımın içiii Şeniz opuyorumnanaktan

yok be şekercimmm daha da beter oldum valla mafoldumben

buarada cuma günü klomene başlıyorum bende kaydirigubbakcemile5 sen başladın dimi?

slm güzeller nasılsınız bakalım...
defnecim noldu daha iyimisin...
meloşummm benim sen nasılsın bebişim...

yok be şekercimmm daha da beter oldum valla mafoldumben

buarada cuma günü klomene başlıyorum bende kaydirigubbakcemile5 sen başladın dimi?

ayy evetttt bu süper bi haberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr evet canım basladım günde iki tane alıyom bakalım bu günler de az biraz stresliyim ya inşallah yumurtalarım bu kadar stresle omlet olmaz pişipte artıkolumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
slm güzeller nasılsınız bakalım...
defnecim noldu daha iyimisin...
meloşummm benim sen nasılsın bebişim...

iyiyim çok şükür canım arkadasım benim saolsın sen nasılsın kuzun nasıl olduolumunekankayizsmile Şeniz opuyorumnanaktan

:roflol: :roflol: Allah iyiliğini versin emi çok güldüm :roflol: bende iki tane alıcam bakalım cuma bende başlıyorum. bol bol yumurtlarız inş bacım :roflol:

hehehe :roflol: delikafadulden allah iyiliğini vermesin gıııı çok güldüm he...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…