- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
ay canım inşallah ayrıca darısı bana kibar komşular burda yane ama hiç sanmıyorumalsanaalsanasmilebebişi iyice sevseydin canım rabbim bizede nasip etsin inşallahhhhhhh:Saruboceq:
aman napim canım evdeyım bende ikindin malatya parka gittik biraz orda da bişi yok geldik sonra bende bir kkya girem dedim benimki ne kadar kalk gel desedesositososito:hulya:
ayy kuzuu buraya kadar geldinizde insan bi ugramadan gecermiydi yaa eşlerimizde tanısmıs olurdu hem bebegemmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
canım ben kaçar benimki kalk diyip duruyoralsanaalsanasmilesonra grş inşallah canımsositosositoyerimsenibenopuyorumnanaktan
kız daha tanıştırırız inşallah aslında aklıma geldi ama vakit geçmişti bide rahatsız etmiyek dedümnaniknanik
aha kaçtım bebem ben kendine iyi bak grş:hulya:
selam kızlar gündüz giremiyorum .
sohbetlerinize katılamıyorum ama okuyorum
geçmiş olsun melikeciğim
zehra,su perisi siz nasılsınız
iyi geceler
iyiki varsın canım ya...opuyorumnanaktan
senle defne geliyo zaten..
meloşş sağolsun gelmez oldu artık...
nerelerdesin meloşşş.
sesin çıkmıyor hiç....
slm şeker naberrrrolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
slm canım nasılsınolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
anam halbuki sen çok çalışkan bi hatunsun...
yumurtalıkların nasıl tembel çıkmış gııı...
neyse denizhan bey halleder bi şekilde...
karııııışmaaaa ondaaaaadelikafadulden :roflol:
he bacım ya önümüzdeki hafta sonu buluşalım o zaman olurmu.
burdayız bebegemmmkaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
bende yan sitede polis eşi arkadas var ondaydım yeni geldim ohh ne datlu sohbet ettük kele içim acıldı vallahiii kafa dengi arkadaslar olması ne güzel bişi yaaaa :lepi: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
insan rahatlıyo her sekilde bi de bebişi vardı öptüm doyasıya canım benim inşallah darısıda bize zehramla defenemleeeolumunekankayizsmile :ecrin_bebek::Saruboceq:
hepinize günaydın canlarım Şeniz
günaydın bacım nasılsınolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
iyidir bacım sen nasılsın? iş güç koşturuyorum vallasen napıyosun bakim başladınmı klomene?
evet canım basladım bakalım 5 gün kullanıcakmışım cumartesi tekrar gitcem kontrole gel dedi bakıcak sanırım yumurtamın tembelligi gitmişmi diyee
defnecim benim cadı hasta ...
o hasta olunca bende kötü oluyorum malum...
sabahtan beri 1 lokma yemedi yavrum...
ateşleniyor,öksürük felan var...
gece hiç yatmadık,şimdide kalkmıyor...
ahhhh canımmm geçmiş olsun yaa :gitme: :gitme: salgın var etrafta herkes hasta. havalarda aniden soğudu. kıymam yaaa küçücük zaten ona hasatalık daha çok ızdırap olur. Allah şifalar versin yavrucuğun hemen iyileşir inş :Saruboceq: sende üzülmemeye çalış canım ya sen iyi ol ki yavruna da güzel bak hemencik iyileşsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?