Malatya'da ki gurbetçiler...

ay canım inşallah ayrıca darısı bana kibar komşular burda yane ama hiç sanmıyorumalsanaalsanasmilebebişi iyice sevseydin canım rabbim bizede nasip etsin inşallahhhhhhh:Saruboceq:

sevdim bacımmm darısıda hayırlısıyla bize işşalllahhhhhhhholumunekankayizsmile :ecrin_bebek: :Saruboceq:

aman napim canım evdeyım bende ikindin malatya parka gittik biraz orda da bişi yok geldik sonra bende bir kkya girem dedim benimki ne kadar kalk gel desedesositososito:hulya:

ayy kuzuu buraya kadar geldinizde insan bi ugramadan gecermiydi yaa eşlerimizde tanısmıs olurdu hem bebegemmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

canım ben kaçar benimki kalk diyip duruyoralsanaalsanasmilesonra grş inşallah canımsositosositoyerimsenibenopuyorumnanaktan

ayy kuzuu buraya kadar geldinizde insan bi ugramadan gecermiydi yaa eşlerimizde tanısmıs olurdu hem bebegemmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

kız daha tanıştırırız inşallah aslında aklıma geldi ama vakit geçmişti bide rahatsız etmiyek dedümnaniknanik

canım ben kaçar benimki kalk diyip duruyoralsanaalsanasmilesonra grş inşallah canımsositosositoyerimsenibenopuyorumnanaktan

olumunekankayizsmile Şeniz Şeniz

kız daha tanıştırırız inşallah aslında aklıma geldi ama vakit geçmişti bide rahatsız etmiyek dedümnaniknanik

yok bea ne rahatsızlıgı bak bida araa beni gelince bi nabız yoklar insan yawrum ne güzel otururduk kelee kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

selam kızlar gündüz giremiyorum .
sohbetlerinize katılamıyorum ama okuyorum
geçmiş olsun melikeciğim
zehra,su perisi siz nasılsınız
iyi geceler

selam kızlar gündüz giremiyorum .
sohbetlerinize katılamıyorum ama okuyorum
geçmiş olsun melikeciğim
zehra,su perisi siz nasılsınız
iyi geceler

tşkler canım iyi diyelim iyi olalım
sen nasılsın tatlım.
nasıl geçiyor günlerin...

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Su-Perisi :roflol: delikafadulden :roflol: delikafadulden yasakkelime

iyiki varsın canım ya...opuyorumnanaktan
senle defne geliyo zaten..
meloşş sağolsun gelmez oldu artık...
nerelerdesin meloşşş.
sesin çıkmıyor hiç....

canımmm benimmm ben hep buralardayım inş. nasılsın arkadaşım?

slm şeker naberrrrolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

slm canım nasılsınolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

iyidir kuşummmm sen nasılsın?

bende aynı şeyi yazmışım gebelik topiğine kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

aminnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:

iyidir bacım sen nasılsın? iş güç koşturuyorum valla sen napıyosun bakim başladınmı klomene?

evet canım basladım bakalım 5 gün kullanıcakmışım cumartesi tekrar gitcem kontrole gel dedi bakıcak sanırım yumurtamın tembelligi gitmişmi diyee

evet canım basladım bakalım 5 gün kullanıcakmışım cumartesi tekrar gitcem kontrole gel dedi bakıcak sanırım yumurtamın tembelligi gitmişmi diyee

senin yumurtalar depresyona girmiştir kuşummm toparlarlar kendilerini merak etme kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ben sana didim amaa okadar gezme diyee kaydirigubbakcemile3 artık bünyen isyan etti kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

defnecim benim cadı hasta ...
o hasta olunca bende kötü oluyorum malum...
sabahtan beri 1 lokma yemedi yavrum...
ateşleniyor,öksürük felan var...
gece hiç yatmadık,şimdide kalkmıyor...

defnecim benim cadı hasta ...
o hasta olunca bende kötü oluyorum malum...
sabahtan beri 1 lokma yemedi yavrum...
ateşleniyor,öksürük felan var...
gece hiç yatmadık,şimdide kalkmıyor...

ahhhh canımmm geçmiş olsun yaa :gitme: :gitme: salgın var etrafta herkes hasta. havalarda aniden soğudu. kıymam yaaa küçücük zaten ona hasatalık daha çok ızdırap olur. Allah şifalar versin yavrucuğun hemen iyileşir inş :Saruboceq: sende üzülmemeye çalış canım ya sen iyi ol ki yavruna da güzel bak hemencik iyileşsin.

evet canım salgında var...
üstüne azı dişleri çıkıyor...
oda ateş yaptı...
yavrum hasta olunca bende kötü oluyorum...
çok sağol canım benim...zemuszemusŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…