- 2 Temmuz 2019
- 804
- 4.167
- 63
- 24
- Konu Sahibi Ecmel-vera
Hanımlar malatya doğufertil tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptıranlarınız var mı varsa detaylı bilgi verebilir misiniz? (Hakkınızı helal edin cevaplar için)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki özel değilse neden başka yere gittiniz memnun mu kalmadınız dr.kimdiMrb ben gecen sene muayeneye gittim bu sene icin ayarlicaktim ama baska bir yere gittim
Doktor erkrkti. Başari oranlarinin bende yuksek oldgunu duydum doğu tayinimiz olduğu icin gecerkrn uğrayayim dedim. Erkek doktor oldugu icin pek istemedim(hrkesin kendi tercihi) bayan olsaydi belki ama istabulda ailem olduu icin daha buyuk bi merkeze gittim cok sukur transferimi bekliyorum. Belli bi sebebi yok benim icin nasip degilmis orasi. Muayenemi filan oldumPeki özel değilse neden başka yere gittiniz memnun mu kalmadınız dr.kimdi
Hakkınızda hayırlısı olsun aynen herkesin kendi tercihi benim ablam da orda yaptı iki tüp bebeğinide o yüzden bende gitmeyi düşünüyodum da teşekkür ederim cvp içinDoktor erkrkti. Başari oranlarinin bende yuksek oldgunu duydum doğu tayinimiz olduğu icin gecerkrn uğrayayim dedim. Erkek doktor oldugu icin pek istemedim(hrkesin kendi tercihi) bayan olsaydi belki ama istabulda ailem olduu icin daha buyuk bi merkeze gittim cok sukur transferimi bekliyorum. Belli bi sebebi yok benim icin nasip degilmis orasi. Muayenemi filan oldum
En iyisi ablanmis ornek olarak.. o daha iyi bilgilendirmezmi sizi.. hakkinizda hayirlisi olsun bende cok okudum iyi seyler deniyor.Hak
Hakkınızda hayırlısı olsun aynen herkesin kendi tercihi benim ablam da orda yaptı iki tüp bebeğinide o yüzden bende gitmeyi düşünüyodum da teşekkür ederim cvp için
Evet öyle ama başka yapanlardan da fikir almak istedim teşekkür ederim sağolunEn iyisi ablanmis ornek olarak.. o daha iyi bilgilendirmezmi sizi.. hakkinizda hayirlisi olsun bende cok okudum iyi seyler deniyor.
BenHanımlar malatya doğufertil tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptıranlarınız var mı varsa detaylı bilgi verebilir misiniz? (Hakkınızı helal edin cevaplar için)
Detaylı bilgi verseniz rica etsem
Daha çok yeniyim uğraş HocAm ve Denizhan HocAm ile çalıştık ..Allah onlardan razı olsun transferim 8.günü 145 10.günü 347 12 günü de 846 çıktı ..şimdilik daha beklemedeyim keseyi İnşaAllah haftaya göreceğiz .Allahtan ümidi kesmiyorum.Allah öyle insanların sayısını artırsın.embriyorlarım da 6.güne gitti ..Detaylı bilgi verseniz rica etsem
Uğraş hoca çok iyi biri insan olarak da doktor olarak da gözünüz aydın :)Daha çok yeniyim uğraş HocAm ve Denizhan HocAm ile çalıştık ..Allah onlardan razı olsun transferim 8.günü 145 10.günü 347 12 günü de 846 çıktı ..şimdilik daha beklemedeyim keseyi İnşaAllah haftaya göreceğiz .Allahtan ümidi kesmiyorum.Allah öyle insanların sayısını artırsın.embriyorlarım da 6.güne gitti ..
Teşekkür ederimUğraş hoca çok iyi biri insan olarak da doktor olarak da gözünüz aydın :)
Hakkınızda hayırlısı umarım bende tüp bebek yapma gereği kalmaz benim de iki ablam orda yaptırdılar tüp bebeği şimdi diyeceksiniz madem öyle niye bana soruyosunuz bilirsin her zaman bişey hakkında fazla bilgili olmak iyidir ama ablamda miyom olmasına rağmen bunu ona söylemediler ölümden döndü sırf özel olduğu için para için şimdi onlara dava açmayı düşünüyorlarDaha çok yeniyim uğraş HocAm ve Denizhan HocAm ile çalıştık ..Allah onlardan razı olsun transferim 8.günü 145 10.günü 347 12 günü de 846 çıktı ..şimdilik daha beklemedeyim keseyi İnşaAllah haftaya göreceğiz .Allahtan ümidi kesmiyorum.Allah öyle insanların sayısını artırsın.embriyorlarım da 6.güne gitti ..
Hadi ya uzun zamandır gidiyorum merkeze ve kimsenin görmediğini de bende onlar gördü ben çok memnundum doktorumdanHakkınızda hayırlısı umarım bende tüp bebek yapma gereği kalmaz benim de iki ablam orda yaptırdılar tüp bebeği şimdi diyeceksiniz madem öyle niye bana soruyosunuz bilirsin her zaman bişey hakkında fazla bilgili olmak iyidir ama ablamda miyom olmasına rağmen bunu ona söylemediler ölümden döndü sırf özel olduğu için para için şimdi onlara dava açmayı düşünüyorlar
Evet canım 4 santimlik bi miyom vardı ve normal bi devlet hastahanesinde ki doktor söyledi bunu onlar bile bile tedavi uygulamaya çalıştılarHadi ya uzun zamandır gidiyorum merkeze ve kimsenin görmediğini de bende onlar gördü ben çok memnundum doktorumdan
Geçmiş olsun .Evet canım 4 santimlik bi miyom vardı ve normal bi devlet hastahanesinde ki doktor söyledi bunu onlar bile bile tedavi uygulamaya çalıştılar
Allah razı olsunGeçmiş olsun .