Malatya///44

merhaba malatyaloı kayısı güzelleri ee nezaman buluşacaz haber verirseniz tanışmak isterim.
Noa'da gelsin hep berabaer bi gün kararlaştıralım cansude.

Aa bak ne güzel okula gidersin orda kafa dengi arkadaşların olur en azından.Bu senemi kazandın?Ressam yazmışsın nickini güzel sanatlardamısın yoksa?

harmonim iyiyim canım sen nasılsın?demek ablan gitti neyse üzülme biz varız.
Canım biliyorum zaten sizin bu sıcakkanlılığınız olmasa napardım ben.Çok öptüm seni.

empatik tebrik ederim Allah analı babalı sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

evet harmoni güzel sanatlarda okuyorum bu sene ikinci sınıfa geçtim okulda bir tane malatyalı arkadaşım vardı o da bu sene malatya ya geçiş yaptı:2:zaten şuan yedi kişi sınıf hepside küçücükler yani okulda da yanlızım.çok bahtsızım ben ya:2:

zemuszemus zemuszemus :ecrin_bebek: delikafadulden gözün aydın allah tamamına erdirsin canım.gözde kışlada selma orkan var onu beğeniyorlar.ama sana tavsiyem ismail evrene git benim doktorum,çok memnunum adam süper ilgileniyor.en iyi doktor erkek doktor bence.alttan muayene filan etmiyor doğum için kadın düşünürsen onu bilemem.

:kedi: :kedi: opuyorumnanaktan

hayırlı olsun canım.

sağolun kızlar. olumunekankayizsmile

herkese merabaaaaaa!!!!özledinizmi bakayım beniiii :)))) nasılsınız ne var neyok?gelmedim gelmedim ama müjdeyle geldimmm.teyze oluyorsunuzzzz :)))))

Allahhhhhhhhhhhh aman ya teyze oluyorumm.Noam tebrik ederim yaa çok sevindiimmm. Allahım sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Ben sana demedimmi mübarek ramazanda rabbim bi çocukmu verdi acaba diye miden ağrıdığında.Gerçekten çok sevindim canım benim güzel yüzlüm.:dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey::teytey:

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey:yasasinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn teyzeeee oluyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz yineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee o kadr sevindimkiiiiiiiiiiiiiiii gozunuz aydin noacim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin tebrik ederimmm ama ben sana soylemedimmiiiiiiii

herkese merabaaaaaa!!!!özledinizmi bakayım beniiii :)))) nasılsınız ne var neyok?gelmedim gelmedim ama müjdeyle geldimmm.teyze oluyorsunuzzzz :)))))

anammmmmmmmmmmmmmmm :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: ne güzel haberler yaaaaaa empatik sonra sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn allah tamamına erdirsin işallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.

sağolunn canlarım benimm.Allah isteyen herkese nasip etsin.inşaalh bu defa bi aksilik olmaz. :Saruboceq::Saruboceq:

bu arada empatik park hastanesinde şeyma hanım var.çok beğeniyorlar onu.ona gidebilirsin.benim kuzenimin doktoruydu.gayetde memnundu....

merhaba malatyali hemserilerim DDDD
hoşgeldin arkadaşım.

meraba canım hoşgeldin.
gördünmü yabangülüm güzel haberler alıyoruz mutlu oluyoruz.Sen nasılsın canım bu arada.

sağolunn canlarım benimm.Allah isteyen herkese nasip etsin.inşaalh bu defa bi aksilik olmaz. :Saruboceq::Saruboceq:

içini rahat tut noacım iyi düşün iyi olsun.Allaha emanet olun bebişinde sende.İnşallah bişey olmayacak kuzum.

kafa dengi bir arkadaş olmadımı gerçekten çok zor oluyo canım yaa.İnşallah denk gelirsin bundan sonra.Sınıfındakiler küçük demek boşver en azından okulun var onu bitrirsin bu arada.

Selam kızlar ben geldim nasılsınız
Noa canım inan çok sevindim:sm_cool::sm_cool::dance::dance: Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :Saruboceq: Rabbim çocuk isteyen herkese nasip etsin :Saruboceq:
Aramıza yeni katılan arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz a.s.a.s.

evet ya bundan daha güzel haberler olamaz.rabbim tamamına erdirsin hepimizinkisini işallah.iyiyim bende sen nasılsın özledim yaaaaaaaaaaaaaaopuyorumnanaktan

yeni gelen tum dostlarimiza kocamannnnn merhabalar hepiniz hosgeldiniz kizlaropuyorumnanaktan

sinemcim nasılsın?
herkese slm kizlar napiyosunuz
canım iyiyiz işte çoluk çocuk uğraşıp duruyoruz.Sen nasılsın bitanem?
evet ya bundan daha güzel haberler olamaz.rabbim tamamına erdirsin hepimizinkisini işallah.iyiyim bende sen nasılsın özledim yaaaaaaaaaaaaaaopuyorumnanaktan

kuzum bende özledim gelince o tarafa ararım seni ama artık bi buluşma ayarlayalım isterseniz.Hem noamında hamileliğini kutlarız böylece.Bayramda ecemlede görüştük aradı beni sağolsun oda gelecek buluşmaya nöbeti falan olmazsa inşallah.Bi tarih belirleyelimmi ne dersiniz?

bendee geldimmmm. merhaba herkesee.

merhaba canım hoşgeldin nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…