Malatya///44

:kedi: :kedi: bende ösledimmmmmm:asigim: nasılsın canım?opuyorumnanaktan

iyilik valla nolsun.işteyim iftar olmasını bekliyorum.bu gece sahurada kalkamamısım.saati kapatıp yatmısım.susuzluktan ölecem valla....

valla oruçla uğrasıyorum.sen napion?minik şirine nasıl?

iyilik valla nolsun.işteyim iftar olmasını bekliyorum.bu gece sahurada kalkamamısım.saati kapatıp yatmısım.susuzluktan ölecem valla....

minik şirine boyama yapıyo arkamda.Bende geç kalktım bugün.İşler anca bitti.Sahura kalmadan hakkaten çok zor olur.Evde olsan uyursun zaman geçerde işte zamanda geçmez.Erken çıkabiliyomusun bari.

geldim canım, kalmadım annem kal dedi ama eşim gece sahura kalkıp yemek hazırlayamaz diye kalmadım.oda kalsaydın annemlere giderdim dedi,kaynanam yan blokta oturuyor.

.

oooo neyse az kaldı iftara içersin kana kana su

Günaydınnn malatyamın güzell hatunlarııı!!!napıyorsunuz bakayımmm??ben malum işteyim.pek işimde yok zaman geçirmeye çalışıyorum.ohh valla hala uyuomusunz sizz??

günaydın canım evet evde olunca biraz daha uyumaya zamanımız oluyor.Çalışırken uyurgezer olurdum ramazanda valla.Zamanda geçmek bilmezdi.Boşver bakan baksın.biz işimize bakalım sakin sakin.

Selam kızlar
Nasılsınız
İşlerim yoğun olduğundan fazla uğrayamıyorum geçmişide okuyamadım bilmiyorumkismile
Umarım herkes iyidir.

günaydın canım evet evde olunca biraz daha uyumaya zamanımız oluyor.Çalışırken uyurgezer olurdum ramazanda valla.Zamanda geçmek bilmezdi.Boşver bakan baksın.biz işimize bakalım sakin sakin.

ay tabi baksınlar.nolcak canım.merak nede olsa başa bela :))) biz rahatladık ya önemli olan o :))) sen napiyosun??bizimde yoğunluk yarın itibariyle başlıyor burda.bakalım artık nasıl yetişecem oruç oruç...

hoşgeldinnn :))) iyiyiz cnm nolsun.uğras dur.malum ramazan..sen neler yapiyorsun??

Hoşbulduk canım işlerle uğraşıyorum canım ramazanlık işler yoğun olmaz diye düşünüyordum ama hiçte öyle olmadı.kafamçokkarıştı
Geçmişi okudumda biraz bişeyler olmuş neyse boşverin kızlar inanın şu dünyada herşey geçici yerimseniben
Yabangülüm kızın oluyormuş Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Suder gitmiş
Zeko yine yok ortalıkta :umursamaz:

Selam kızlar
Nasılsınız
İşlerim yoğun olduğundan fazla uğrayamıyorum geçmişide okuyamadım bilmiyorumkismile
Umarım herkes iyidir.
işin zor canım sizin sektör hep hareketli olur Allah kolaylık versin.Ama yinede ihmaletme burayı arada uğra vaktin olunca.

Evet kafamız rahat sakin seviyeli konuşuyoruz şurda.Kim ne yaparsa yapsın gerisi boş. Aman yarın iş başlıyo demek.Allah yardımcın olsun.

ayyyyk y keske benimde soyle hayirla tabi basimi bile kasiyacak zamanim olmasa ama o kadr cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk varkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimafoldumben

öyle yapiyoz z zaten cnmmm.valla bziimde işler ramazanda başladı.sorma çok fenaa.zeko gitti ya.hiç gelmiyorr.özletti valla kendini.

gececk insallah ablacim buna tum kalbimle inaniyorum bu kez sadece birazcik sabir hepsi bu:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…