teşekkürler canımiyi akşamlar canım.
hg aramıza....:1hug:
hoşbulduk canımhoşgeldinnn hazalcımmmmkaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
ya millet yabangülüm doğummu yapmışş??hoşgeldin melek yazıyooo...
bende burdaki banakalara gidip basvuru yapayımda calışayım diom eşim izin vermiyo ya işim hazır sayılır aslında eski calıştıgım bankanın müdürünün eşide burdaki bi bankada müdür abla ama gel gör ki eşimi razı edemiyorum o özel sektöre karsı çıkıyo devletegec diyo bakalım su kpss den felan atanabilirsek bi yerlere acele etme diyo bekliyom olmadı tekrar bankaya girip calışıcam inşallahhh sende calışıyomusun canımmmboshayallersmile
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan canım benim ya yok daha çok var nerde o günler.koskoca 2 ayımız var.canım onu yazmamdaki sebep hamile kaldığımı öğrenmeden önce rüyamda candan erçetinin hoşgeldin melek şarkısını dinliyordum ondan öyle yazdım.işallah seninde meleğin bir an önce gelir.
arkadaşlar ben konuyu takipedemiyorum ama hoş olmayan bi tartışma var sanırım,aman arkadaşlar hem oruç hem sıcak sinirler gergin lütfen kırmadan halledin sorunu
ben sana demedimmi senin kızın olacak diye yabanım benim :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq: opuyorumnanaktan
boshayallersmile boshayallersmile evet ablacım demiştin:)amin ablam işallah senin kızın gibi ünivers.okuduğu zamanlarıda görürüm:Saruboceq:
inşallah canım benim görürsün sende o günleri :Saruboceq:isim ne düşündünüz belli oldumu :ecrin_bebek:
amin işallah.yok ablam ya kaynanam 2 isim söyledi melisa,dilara diye,görümcelerde nehir,ırmak.naz diyor.eşimde sıla ismini buldu artık ne derlerse.
maşallah herkes birşey söylemiş.
iişin zor canım ya...
amin işallah.yok ablam ya kaynanam 2 isim söyledi melisa,dilara diye,görümcelerde nehir,ırmak.naz diyor.eşimde sıla ismini buldu artık ne derlerse.
sorma canım ya artık kesin bişey desinler bebişimin ismi belli olsun istiyorum ama karışmıyorum demesinler gelin istediğini koydu:)
yok ablam ben hiç düşünmedim isim.
iyide canım benim senin düşündüğün isim yok mu hiç ya
tamam isimler güzelde senin fikrin ne peki
canım benim kaynanam hep bana laf vururdu kendi ismini katim diye.
diğer gelin katmadı benim ismimi felan derdi benden bekledi hep koymamı.
valla bende koymadım.ismi güzel olsa tamam dicem.ismide kevser...
sonuçta çocuğuda düşüneceksin.ilerde sıkıntı yaşamayacağı bi isim olmalı...
bence seçtiğiniz isimlerin hepsi güzel...biri olur işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?