- 12 Temmuz 2006
- 7.199
- 345
- 363
canım bizde memleketten ayrıyız .
gittim 20 gün kaldım geri geldim.
sayılı gün çabuk geçiyo dimi.
bişey anlamıyosun...
ne çabuk bitti tatil diyosun...
gurbetlik çok zor...(
senin işin daha zor yurtdışındasın birde.
allah yardımcın olsun..
1 yıl 1 ay canımm ya sen??yerimseniben
daha dewammı ediyo kıss sancın.
geçmiş olsun canım ya...
iyi bak kendine.bebiş istiyoz senden bak...yerimseniben
geçmıs olsun melıkecım o sancıyı benden ıyı kımse bılemez heralde
ahh canım benim inşallah rabbimden hayırlısıyla bende istiyom hem bu sancıda gecer diolar çok tesekkür ederim hemşommm sen napıyon nasılsın benim yaramaz karabiberden ne haberrr öptüm ikinizideeolumunekankayizsmile :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan
kızlar haftaya gıdıyorum yaa(((( nasıl dayanıcam memleketımden ayrı yıne yaaaa (((((
neyse ben çıkıyorum çamaşırlar var onları asıp geliyorum
yatırdım cadıyı zorla.
bende napim.2 gündür sular kesik.
işde yapamıom.pc başında zaman geçiriom bende...
ben daha bekarım mafoldumben
kaç yasındasın ki canım herseyin bir vakti var hakkında hayırlısı olsun kuzum hersy oluyo ya merak etme bigün bide bakmışki o güzel beyaz gelinligin içindesin.....olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
23 yaşındayım cnm tabi herşeyin hayırlısı yerimseniben
iyiyim bende,bebişte iyi teyzesi çok şükür.bakalım bende isterim bi daha görüşmeyi.sagol canım sen nasılsın bebıs nasıl göruselım yıne olurmu öpüyorum
iyilik canım geçmiş olsun sanada.opuyorumnanaktanslm canım iyi senden ne haberrrsengözlerimebaksanab
selam nasılsın cnm bebek nasıl
kolay gelsin tatlışım fazla yorma kendini adet sancım var canım çok yanıyo anlatamam bitanem çok kötü bişi bu yha dayanamıyom birazda üşütmüşüm galiba ilaç aldım şimdi eşim saolsun ilgileniyo:1closedeyes: :gitme:
iyiyim canım sen nasılsın nerelerdesin?
iyiyim bende,bebişte iyi teyzesi çok şükür.bakalım bende isterim bi daha görüşmeyi.
iyilik canım geçmiş olsun sanada.opuyorumnanaktan
iyiyim canım sen nasılsın nerelerdesin?
canım türk kahvesi iyi geliyor hemen kesiyor sancıyı.
yaa hiç duymamıştım canım birazdan kalkabilirsem yapar içerim tatlım düşündügün için çok tesekkür ederim..opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?