slm canım naber nasılsınnnolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
İyiyim canım bende senin gibi taşınma işi ile uğraşıyorum önce iş yerim taşındı. Şimdi de evi taşıyoruz. Bu arada hoşgeldin malatya ya umarım beğenirsin
herkes dışarı atıyo kendini desem bu sıcakta dışarıda çıkılmazki be gülüm.Herhalde sıcaktan bi oraya bi buraya savruluyoşar.Ama akşamları serinledi şükür artık.olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile yaz olunca kimsecikler girmiyor fazla.
Sıkma canını kuzum eylülde hava az daha serinler.Daha zamanın var nasılsa.Festival nasıldı.Gitmek nasip olmadı gene bu sene bana.ilk zamanlar biraz canın sıkılır ama sende bu arada sınava hazırlanırsın.slm şekerler naber nasılsınız moralim cok bozukkk aöf işletme 3teyim ya okuyodum büte kalmıştımda adres degişikligi için gec kalmışız ben şimdi bütte mersine gidicem bu arada malatyada festivaldeydim şimdi yine evdeyim canım cokkkk sıkılıyoooo yaaaaaaaa bide böle moralim sıfır oluncaaaa hiç sormayın saglık olsun diyom ama su sıcakta tekrardan oraya gidip gelmek düşünmek beni çok yoruyoooo:gitme: :gitme:
Selam kızlar nasılsınız
Geçen günde yazmıştım ama silinmiş yazdıklarım :umursamaz:
herkes dışarı atıyo kendini desem bu sıcakta dışarıda çıkılmazki be gülüm.Herhalde sıcaktan bi oraya bi buraya savruluyoşar.Ama akşamları serinledi şükür artık.
Sıkma canını kuzum eylülde hava az daha serinler.Daha zamanın var nasılsa.Festival nasıldı.Gitmek nasip olmadı gene bu sene bana.ilk zamanlar biraz canın sıkılır ama sende bu arada sınava hazırlanırsın.
Neden silindi acaba?Ev taşıyosun demek kolay gelsin...
meraba arkadaşlar.melike alıştınmı malatyaya biraz olsun.
mrb canım az da olsa alışıyom artık hem mecburum cünkü en az 6 yıl zorunlu halde burdayız sonra bi bakarsın alışırız bu defada gitmek istemeyiz dimiiiyerimseniben
Biraz zaman alıyo alışmak ama alışıyosun.Önemli olan kafana göre bi tane arkadaş bulmak.Tabi zaman alıyo hepsi.Burdaki arkadaşlarda sağolsun yalnız bırakmazlar bizi.Benim cadı kız olmasa bende gelir gezerdik senle biraz kafan dağılırdı.Ama ufaklık çok fena kafa ağrıtıyo işte.Olmazsa ramazan girmeden bi buluşma daha yaparız ne dersin Yabangülüm.
kızlar bu arada ben empatik arkadasımıza söz verdim allahın izniyle dügününe gidicem sizden giden varmı acaba???
uzun bi aradan sonra herkese merhabaaa!!kızlar tatile gittim.1 hafta ordaydım.sonra gel yerleş falan ,işe gel bide baya yorucu oluyor.İnanın yaz günüde yoğunluk çok zor oluyor.melike sen hangi bankadasın cnm.belki bi gün gelir çayını içerim.Kızlar buluşmayı ramazan sonrası yapalım.ben pazarları 2 saatde olsa işe geliyorum.analizlerim var.ramazan sonrası rahat olur.yabangülüm hamişlik nasıl gidiyor.valla ben hala doktora gidiyorum.geçen seneki düşükten beri hala toparlanmadım.darısı başımaaa((( (bu arada yazı fontumu değişemyirumm.sizdede mi öylee??)
Merhaba malatyalı ve malatya'da bulunan güzeller yarın düğünüm var gelmek isterseniz özelden msj atarım ,
yada melike biliyo düğün yeri ve saatini ondan da öğrenip birlikte gelebilirsiniz çok mutlu olurum ,
bu arada düğün telaşı falar derken çok yazamıyorum düğünden sonra bol bol vaktim olur görüşürüz inşallah dualarınızı bekliyorum,
Melikecim teşekkür ederim canım şimdiden görüşürüz yarın inşallah
Canım ben senle tanışalım diye bi buluşma ayarlayalım dedim.Sen gelmedikten sonra bi anlamı kalmaz zaten.Biraz sıkıntın gider diye.evett yaa keşke bende ev hanımı olsaydım suanda öle sayılırım ama su dersler sınavlar olmasaydııııı offf cok sıkılıyom artık yaaaa canım inanki bunalıyom şimdi büte kaldıgım derslere calışmaya baslıcam işletme 3'ten devam ediyom ya aöf.ten hiç içimden gelmiyo ama mecburum 4 yılı tamamlayıp diplomamı almam lazım allahımın izniyle eşimden izin alabilirsem bende buluşmaya gelebilirim siz ayarlayın yarın allahtan bi aksilik cıkmazsa empatik arkadasımızın dügünündeyimmm eşim götürcek inşallahhholumunekankayizsmile bayanssulusmile
Canım ya cumartesidemi çalışıyorsun sen.Çok zor oluyodur senin için.Allah kolaylık versin.Herşeyin bi zamanı var gülüm seneye kalmaz sendende güzel bi haber alırız inşallah.Sen canını sıkma sakın.Bak yabangülüm 7 seneden sonra hamile kalmış maşallah.uzun bi aradan sonra herkese merhabaaa!!kızlar tatile gittim.1 hafta ordaydım.sonra gel yerleş falan ,işe gel bide baya yorucu oluyor.İnanın yaz günüde yoğunluk çok zor oluyor.melike sen hangi bankadasın cnm.belki bi gün gelir çayını içerim.Kızlar buluşmayı ramazan sonrası yapalım.ben pazarları 2 saatde olsa işe geliyorum.analizlerim var.ramazan sonrası rahat olur.yabangülüm hamişlik nasıl gidiyor.valla ben hala doktora gidiyorum.geçen seneki düşükten beri hala toparlanmadım.darısı başımaaa((( (bu arada yazı fontumu değişemyirumm.sizdede mi öylee??)
Merhaba malatyalı ve malatya'da bulunan güzeller yarın düğünüm var gelmek isterseniz özelden msj atarım ,
yada melike biliyo düğün yeri ve saatini ondan da öğrenip birlikte gelebilirsiniz çok mutlu olurum ,
bu arada düğün telaşı falar derken çok yazamıyorum düğünden sonra bol bol vaktim olur görüşürüz inşallah dualarınızı bekliyorum,
Melikecim teşekkür ederim canım şimdiden görüşürüz yarın inşallah
Canım ben senle tanışalım diye bi buluşma ayarlayalım dedim.Sen gelmedikten sonra bi anlamı kalmaz zaten.Biraz sıkıntın gider diye.
Canım ya cumartesidemi çalışıyorsun sen.Çok zor oluyodur senin için.Allah kolaylık versin.Herşeyin bi zamanı var gülüm seneye kalmaz sendende güzel bi haber alırız inşallah.Sen canını sıkma sakın.Bak yabangülüm 7 seneden sonra hamile kalmış maşallah.
Canım şimdiden tebrik ederim.Allah mesut bahtiyar etsin.Gelmeyi çok isterdim ama benim ufaklıkla çok zor olur.Gelmemle gitmem bir olur herhalde.
Günaydın kızlar nasılsınız
Hayırlı Cumalar
Noa_21 umarım senin ve zekonun da hamile haberlerinizi hayırlısı ile alırız :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?