- Emoji Skoru
- 25
- Puanlar
- 408
iyiyim canım sen nasılsın,toparlanmaya başladınmı?
herkese hayırlı kandillerrrr!!naber kızlar?nasılsınız bakayım??yeni glene arkadaşlar hoşgeldiler!!!ah be zekocum nerelerdesin ya?senin durum sanırım pekde içaçıcı değil.yoksa mutlaka gelirdin....
sanada canım hayırlı kandiller.iyiyiz sen nasılsın?herkese hayırlı kandillerrrr!!naber kızlar?nasılsınız bakayım??yeni glene arkadaşlar hoşgeldiler!!!ah be zekocum nerelerdesin ya?senin durum sanırım pekde içaçıcı değil.yoksa mutlaka gelirdin....
evet bitanem haftaya inşallah bi aksilik cıkmazsa ordayız ev bakmaya gelicez eşimle allah kısmet ederse pazartesi izne ayrılcaz gülümmm artık bende malatyalı oluyorum heee bu arada aslen adanalıyım canımmmolumunekankayizsmile Şeniz opuyorumnanaktan
sanada canım hayırlı kandiller.iyiyiz sen nasılsın?
heee heeee malatyalı oluyon artıkzemuszemus
öyle canım eşin memur olunca turist gibi geziyosun işte il il bakalım hakkkımızda hayırlısı olsun...olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
evet bitanem haftaya inşallah bi aksilik cıkmazsa ordayız ev bakmaya gelicez eşimle allah kısmet ederse pazartesi izne ayrılcaz gülümmm artık bende malatyalı oluyorum heee bu arada aslen adanalıyım canımmmolumunekankayizsmile Şeniz opuyorumnanaktan
eminim seversin malatyayı:)aynen hayırlısı olsun ama doğu görevi olarak iyi bi yer.
ahanda bi adanalı daha.
bende adanalıyım canım.
ama malatyada oturuyorum.
burda hemşerim olacak desene...
çabuk gel kısss...
çok ama çok tesekkür ederim guzuummmmm allah razı olsun ilgin için cok saolllolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz
Önemli değil canım ne zaman istersen her konuda elimden geleni yapmaya çalışırım.:içelim:
evet bitanem aynen öyleymiş çok soal guzum sen hamilemisin bende bi düşük yaptım sonra ilaç felanda kullandım ve cok kilo aldım üstünede hala tık yokk ya bakalım hayırlısı olsun hakkımızda gülüm saglıcakla gelsin bebişinde inşallahhh darısıda bize olsunn tatlımmolumunekankayizsmile :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan
amin işallah canım.evet canım hamileyim en kısa zamanda darısı sana işallah.7 yılın sonunda geldi bizikisi
selam ben geldim
amin işallah canım.evet canım hamileyim en kısa zamanda darısı sana işallah.7 yılın sonunda geldi bizikisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?