Malatya///44

herkese selammmm!!naber kızlarr?valla yeni geldim işten canım çıktı bugün.siz neler yapiyosunuz bakiyimmm hihoyyyt zeko nerelerdesinn?duy sesimiziii!!!firstlady ablada yok.nerde bu müdavimler yahuuu kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

selam canım biz iyiyiz sen nasılsın?opuyorumnanaktan

kimse yazmıyor artık buraya
neredesiniz ya hu
harmonim nasılsın gülüm
kızlar nasıl

iyiyim tatlım nolsun.işe git eve gel başka bişi yok.yoruluyorum bu ara.dinlenemedim bi türlü.sen neler yapıyorsun?cinsiyet belli oldumu bakalimm??
valla oturuyorum.cinsiyet kesin değil ama doktor kıza benziyor dedi haftaya kesin belli olur dedi.
slm malatyamın güzel kızları..
senin malatyamın diyen dillerini seveyimŞeniz
neredesiniz ya hu
harmonim nasılsın gülüm
kızlar nasıl

canım cananım nasılsın görüşmeyeli.özledim valla sizi ve sohbetiniziboshayallersmile

neredesiniz ya hu
harmonim nasılsın gülüm
kızlar nasıl

Canım iyiyim bende aynen devam.Şu sınava bi girseydi kızım rahatlayacaktım.Bir hafta kaldı inşallah hayırlısı olur.Sonrada bi izne gidip gelcez.Dönüşte bi buluşma daha yapalım özlerim ben sizi.

Canımın içi ben gidip gelene kadar karnın iyice belli olur.Cinsiyetide netleşir inşallah.Dönüşte buluşuruz yine.Haziranın 10 gidip temmuz 5 gibi dönücem inşallah.

boshayallersmileboshayallersmile demek yolcusun tadını çıkar gitmişken.sengözlerimebaksanab

slm kızlar yakaladım sızı bu sefer :))) cok hastayım 2 gundur bugun bıraz daha ıyıydım nete bakayım dedım eee o kadar temızlıge canmı dayanır sızler nasılsınız kızlar bulusma ıcın cok ozur dılerım ama ınanın cok ters bı durum oldu(((

boshayallersmileboshayallersmile demek yolcusun tadını çıkar gitmişken.sengözlerimebaksanab
Valla tadını çıkartabilirmiyim benim ufaklıkla bilmem ama değişiklik iyi gelir.Annemleri kardeşimide çok özledim.Hasretim diner biraz olsun.

Geçmiş olsun canım kendine dikkat et.Dinlen biraz.

çok geçmiş olsun.keşke gelseydin çünkü senin için erkene almıştık.1 saatliğinede olsa görseydik iyi olurdu neyse sağlık olsun.
Valla tadını çıkartabilirmiyim benim ufaklıkla bilmem ama değişiklik iyi gelir.Annemleri kardeşimide çok özledim.Hasretim diner biraz olsun.

Geçmiş olsun canım kendine dikkat et.Dinlen biraz.

çıkarırsın canım ya annenlerde ilgilenir göz açıp kapatıncaya kadar vakit geçer.

kızlarr selammm!!!ne var ne yok bakiyimmm???ay bu havalar ne kadar sıcakk..hep böyle giderse yazın yandık vallaa..evde 9. kat ölürüm artıkk..siz neler yapıyorsunuz bakalım?ya bu zekoya noldu ya çok merak ediyorum.bir boya badana dedi.kayboldu valla.gel artık yaaaa

Evde sıcakları fazla hissetmiyoruz ama dışarı çıkınca felaket sıcak.Ee sıcaklar gelmedi gelmedi birden başladı işte.Üst katlar daha sıcak oluyo dimi.Helede en son katsa.

sıcak olsun yaaa sureklı yagmurdan bıkmıstım aylarca:))))kafama gunes gecse farketmez kızlar:))))

sıcak olsun yaaa sureklı yagmurdan bıkmıstım aylarca:))))kafama gunes gecse farketmez kızlar:))))
Ah canım benim tabii sürekli yağmur görünce insan öyle düşünüyor.Ben çok soğukta sevmiyorum çok sıcakta.Ama yaz geldimi daha bi neşei oluyorum yinede
selam kızlar harmoni bi denem sen nasılsın?

Kuzum benim canımın içi iyiyim.Yavaş yavaş hazırlık yapıyorum işte.Bi hafta kaldı yolculuğa.Sen nasılsın bebişim nasıl?

opuyorumnanaktaniyi teyzesi bebiş.cumartesi kontrolüm işte sabırsızlanıyorum.

Malatya'da yaşayan Ya da Malatyalı olan arkadaşlar hepinize kucak dolusu sevgiler,
Ben de Malatyalıyım ve Malatya'da yaşıyorum 1,5 aya kadar düğünüm var o yüzden evlilik hazırlığı bölümüne daha çok takılıyorum yine de ara ara ziyaret ederim sizi ,
Hoşgeldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii????????????sempatiksalakcinni

meraba canım hoşgeldin.allah mutlu mesut etsin canım.:Saruboceq:

tabiki hoşgeldin.şimdiden hayırlı olsun.Rabbim mesut bahtiyar etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…