• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalıcı Makyaj Uygulamaları Makyöz ücretleri

Kalıcı makyaj yaptıranlar, kalıcı makyaj kaş, kalıcı makyaj nedir, kalıcı makyaj nasıl yapılır, kalıcı makyaj silme, kalıcı makyaj fiyatları, kalıcı makyaj dudak

Ceyl_an

Bolluk , bereket, aşk 💚
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2018
2.878
2.450
63
29
Merhaba arkadaşlar , profesyonel makyaj uzmanlarına makyaj yaptırmak istiyorum. İnstagramda falan çok var profesyonel makyözlerin kendi sayfaları. Onlara makyaj yaptırmak için eve mi çağırılıyor nasıl oluyor ? Veya kuaförde saçımız yapılacaksa onu da oraya çağırabiliyor muyuz ? Ve ortalama ücretleri nasıldır ? Hiç yaptıranınız var mı ? Uygun fiyatlı güzel makyaj yapan birini önerebilir misiniz istanbul içi ?

Merhaba arkadaşlar , profesyonel makyaj uzmanlarına makyaj yaptırmak istiyorum. İnstagramda falan çok var profesyonel makyözlerin kendi sayfaları. Onlara makyaj yaptırmak için eve mi çağırılıyor nasıl oluyor ? Veya kuaförde saçımız yapılacaksa onu da oraya çağırabiliyor muyuz ? Ve ortalama ücretleri nasıldır ? Hiç yaptıranınız var mı ? Uygun fiyatlı güzel makyaj yapan birini önerebilir misiniz istanbul içi ?
İstediğiniz yere cagirabiliyorsunuz ...ayağınıza gelecekse ücret değişiyor

aslında kişinin kim olduğuna bağlı, eve/kuaföre gelmeyip ille daha profesyonel yerde yapan da var her yere gelen de.Ücreti de geldiği yere göre değişiyor.istanbuldayım ben o instagramdaki makyözlerin fiyatları 500 civarına da var (kuaförler bile profesyonel makyaj kisvesi altında 80-100 alıyo) 2500'e kadar çıkıyor.Ortalama hemen hemen 1000 diyim o makyözler için.Alev Karslı bandındakiler 2500'den daha bile fazladır büyük ihtimalle

Back