- 13 Ağustos 2014
- 5.577
- 2.435
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evde duruyorsunuz anlasilan surekli bende makyaji ozel gun disinda yapmam g
Herkes dogal halimi bildigi icin sorun yasamadim cok makyaj yapmak bana yuze yapilan bir ihanet gibi geliyor anlasilan sizde baya yapiyorsunuz anneniz bile bunu diyorsa
Insanların söylediklerini bu kadar umursama bende beyaz tenliyim kendi saçlarım kestane ama yıllardır röfle kullanıyorum ve saçlarım sağlıklı makyaj da yapınca her gören bayılırdı sonra kızlarla otururken bi gün gruptan biri ya üzgünprenses biliyo musun senin tüm numaran saçlarının sarı olması saçların sarı olmasa bu kadar begenilmezdin dedi üstüne bide dimi kızlar deyip gruptan bi kaç kişiye de onaylattı bende valla ben böyle mutluyum canım boyayla bile güzel olamayacak olan düşünsün deyiverdim hiç kafaya takma bak ne güzel kirpiklerin varmış. Sorunlu ve koyu renk göz altları içinde önerim tarte shape tape kapatici eminim çok memnun kalırsın kuzucum
O nasıl oluyo gııGözün içine göz kalemi sürmek aşırı canlılık katıyor
Al bendende okdr bende makyajsız kanser hastası gibiyim ama sürekli makyajlada durulmuyokiOnceki konumdan biliyorsunuz ozguvenim oyle bitti ki.. simdilik rahatsiz etmiyor cok sukur, merak edip ilgilenip yazanlara tekrar cok tesekkur ederim..
Gecen gun üniversiteden bir arkadasimla goruntulu konustuk. Yuzun cok soluk hasta misin ya ne oldu morarmis gozlerin dedi. Halbuki makyajsizdim sadece. :) Makyajsız hür hür geziyorum mis gibi kafama da hic takmiyordum. Ama kiminle gorussem bu tepkiyi alinca bi bunalmaya uzulmeye basladim. Annem bile alisamamis bu halime herhalde, kalk bi doktora gidelim baktiralim diyor. Ki kan degerlerim cok iyi seviyede, hicbir hastaligimda yok, sigara da icmiyorum. Rutin kontrollerim de var, bir sey olsa mutlaka cikardi.
Kullandigim makyaj concealer ve maskara. Goz altimda damarlarim asiri belli, cocuklugumdan beri boyleydi. Ama bu sira cok daha derinlestiler. Kapatici da asla kapatmiyor, daha da cirkin bi gorunum oluyor. Sizce bunun sebebi ne olabilir? Muhtemelen cildim o kadar ince ki tum damarlar belli oluyor. Mor kahverengi bi renk goz altim. Hani rimel gozaltina akar bi kararti olur ya, ayni oyle.. Kirpiklerime de maskara surunce gozlerim kocaman oluyor canli canli, insanlar oyle cok begenip gozlerimin cok guzel oldugunu soyluyorlar. Ama makyaji silince yorgun gorundugumu, hasta oldugumu dusunuyorlar. Haliyle gozler de kuculuyor.. ozellikle maskarasiz hic kimse beni begenmiyor, eski is arkadaslarim sakayla karisik "bi adaya dusersen mutlaka rimelini yanina al" gibi seyler soylerdi, patavatsizlar.
Zamaninda dermatologa gittim bunun icin, isik dolgusu yapalim dedi 1700-2000 lira arasi bi fiyat soyledi. 7-8 ay idare edecegini soyledi. Ama malesef buna butcem yetismez. Eski haline geri donuyor elbette. Yakin arkadasim yaptirdi, duz durunca cok cok guzel ama gulunce o gozunun altindaki dolgular torba gibi kocaman sisiyor, hic memnun kalmadi. Kalici olarak bundan kurtulan var mi? Makyajsiz da insan kendini guzel canli canli gormek istiyor. Bunun icin yaptiginiz bir seyler var mi? bunlari da kafama takan biri degildim ama artik kendime sarmaya basladim, cok cok uzucu.. Cok tesekkur ederim simdiden tum yazanlara. ღ
Sadece maskara ve gozalti kapaticisi kullaniyorum. Baska hicbir makyaj malzemem yok acikcasi.
Ama gozler gercekten insani cok degistiriyor.
Kendi ailem de dahil makyajsız çok solgun bulutlar beni de. Çünkü ten rengim açık kaş kirpik açık. Koyu koyu kirpiğı kaşı olana çok özenirim evlendiğimden beri evde bile rimelimi sürer dolaşırım. Artık ona bende alıştım çok da önemli gelmiyor duştan çıkınca sürün rimelinizi insan kendini canlı gördükçe daha canlı hissediyorbüyütmeyin allah başka dert vermesinOnceki konumdan biliyorsunuz ozguvenim oyle bitti ki.. simdilik rahatsiz etmiyor cok sukur, merak edip ilgilenip yazanlara tekrar cok tesekkur ederim..
Gecen gun üniversiteden bir arkadasimla goruntulu konustuk. Yuzun cok soluk hasta misin ya ne oldu morarmis gozlerin dedi. Halbuki makyajsizdim sadece. :) Makyajsız hür hür geziyorum mis gibi kafama da hic takmiyordum. Ama kiminle gorussem bu tepkiyi alinca bi bunalmaya uzulmeye basladim. Annem bile alisamamis bu halime herhalde, kalk bi doktora gidelim baktiralim diyor. Ki kan degerlerim cok iyi seviyede, hicbir hastaligimda yok, sigara da icmiyorum. Rutin kontrollerim de var, bir sey olsa mutlaka cikardi.
Kullandigim makyaj concealer ve maskara. Goz altimda damarlarim asiri belli, cocuklugumdan beri boyleydi. Ama bu sira cok daha derinlestiler. Kapatici da asla kapatmiyor, daha da cirkin bi gorunum oluyor. Sizce bunun sebebi ne olabilir? Muhtemelen cildim o kadar ince ki tum damarlar belli oluyor. Mor kahverengi bi renk goz altim. Hani rimel gozaltina akar bi kararti olur ya, ayni oyle.. Kirpiklerime de maskara surunce gozlerim kocaman oluyor canli canli, insanlar oyle cok begenip gozlerimin cok guzel oldugunu soyluyorlar. Ama makyaji silince yorgun gorundugumu, hasta oldugumu dusunuyorlar. Haliyle gozler de kuculuyor.. ozellikle maskarasiz hic kimse beni begenmiyor, eski is arkadaslarim sakayla karisik "bi adaya dusersen mutlaka rimelini yanina al" gibi seyler soylerdi, patavatsizlar.
Zamaninda dermatologa gittim bunun icin, isik dolgusu yapalim dedi 1700-2000 lira arasi bi fiyat soyledi. 7-8 ay idare edecegini soyledi. Ama malesef buna butcem yetismez. Eski haline geri donuyor elbette. Yakin arkadasim yaptirdi, duz durunca cok cok guzel ama gulunce o gozunun altindaki dolgular torba gibi kocaman sisiyor, hic memnun kalmadi. Kalici olarak bundan kurtulan var mi? Makyajsiz da insan kendini guzel canli canli gormek istiyor. Bunun icin yaptiginiz bir seyler var mi? bunlari da kafama takan biri degildim ama artik kendime sarmaya basladim, cok cok uzucu.. Cok tesekkur ederim simdiden tum yazanlara. ღ